Gå til innhold

asgeir westgård

Members
  • Innholdsteller

    177
  • Ble med

  • Siste besøk

Om asgeir westgård

  • Bursdag 16. nov. 1978

asgeir westgård's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Står også at spanske Patrulla Águila skal svinge innom? Hvis dette stemmer så kan jo dette være i startgropa til å bli et riktig så bra show! Angående sveitserne, i følge dems egen hjemmeside : HER så er sola klar.. Moro!
  2. Noen fra forumet som har tenkt seg over i år?? Veit det var et par stykker herfra over i fjor, postet de råeste bildene noen gang vist her inne.. Et par ting jeg lurer på bare, er det mulig å gjøre unna en tur over på en dag, eller må man regne med en overnatting? Første flyet over og siste tilbake, bare lurer jeg. Holder det med 300MM der, eller bør jeg invistere i en 500MM? Hvor langt unna rullebanen står man.. håper noen har no fornuftig å si, greie ting å vite om! Og si ifra hvis flere har tenkt seg over, kanskje det går an å reise i flokk.. Asgeir
  3. Har da sikkert noen bilder jeg og som kan brukes i tilfelle.. bra tiltak!!
  4. Første offisielle veit jeg ikke om det er, men det første flyet som landet på den nye rullebanen, riktignok noe før 8/10 er jeg temmelig sikker på at var 335sqd som sto for.. Nabo`n som fløy.. Korriger meg hvis jeg tar feil folkens, for all del. Burde vel strengt tatt huska hva det første flyet som landet den kvelden var, i og med at jeg jobba på sas teknisk og sto og så på flyet når det kom..
  5. mulig jeg ikke fulgte helt med i timen, men ser ikke noe galt igrunn.. Og beklag ikke for dårlig kvalitet da mann, dette her var jo flott!! God stemning!!
  6. på onsdager : LHE-ISB-OSL-CPH-LHE på søndager : KHI-LHE-OSL-CPH-ISB Neeeida. ække flisespikker
  7. Bare så synd at det ikke er fotoforhold når fraktera kommer og drar igjen.. mørkt og mørkere.. Får håpe det kommer noe interesant til sommer`n og.. Men noen som har noe mer håndfast angående PIA og 777 igjen? Eller er det bare løse og ubekrefa rykter som vanlig?
  8. Noen som har lyst på, eller kjenner noen som kunne tenke seg det? Konica minolta dimage z5.. Får med 256mb minnekort og veske.. 1800 kroner tenkte jeg da.. Bra kamera da! Asgeir
  9. 707 uten "parabol" på taket heter vel for øvrig Joint Stars, hvis jeg ikke tar helt feil..? ( Joint Surveillance Target Attack Radar system). Og heter da E-8C, i motseninig til awacs som bærer navnekoden E-3C Sentry. Litt uviktig info dette her sikkert men.
  10. Jeg føyer til harrier på lista over fugler i lufta.. meget overakset over lydnivået på den husker jeg.. Blei til og med intervjua av NRK P3 her jeg Og jeg byr deg en anseelig pengesum for å få en kopi av denne filmen!
  11. Hsr ikke sett noen har posta dette før i dag, så her kommer`n.. Airbus var altså på Keflarvik i dag med 380`n for å teste den i mye crossvind siden det var sterk blæstå der i dag. Her følger liten videosnutt av den, på islandsk da, men [*********] happens.. A380 crosswind
  12. Dette blir herved min egen ofisielle flaggdag
  13. Okei, da er jeg "på plass" på spotter.no Og hva ser jeg, ikke hos dere heller er det lov med 1024 i bredde.. da er jeg registrert hvertfall.. Asgeir
×
×
  • Opprett ny...