Gå til innhold

Øyvind Grassdal

Members
 • Innholdsteller

  625
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Øyvind Grassdal

 • Bursdag 20. sep. 1990
 1. Tviler på at de kommer til å tenke så meget på komfort. Blir vel slik som alle andre flyselskaper, presse mest mulig seter inn. I det minste til en stk. pris på 1 mrd.
 2. I følge VG Nett så kommer F-35. Synd at jeg ikke har mulighet til å være på rygge til helgen, men får vel alltid sett nok av F-35 om et par tiår? Kos dykk.
 3. Kult Nå har jeg ikke vært noe aktiv i det siste her på forumet (klarte å løsrive meg en stund), så hvor har du fått det radarbildet fra? Internett eller jobb?
 4. *sikle* *sikle* Kanonbra film, dette likte jeg veldig godt. Her skal du pigede få lov til å pøse ut med mer fantastiske filmer, og gud som jeg gleder meg til det STÅ PÅ!
 5. Propellen å et småfly stoppet opp og piloten nødlandet på en vei. Se video
 6. Flotte bilder, men jeg synes at det ble litt for mye overdreven blur på det siste bildet. Men på bildet hvor du "fokuserer" på vingen vil jeg påstå at du har gjort "ein sabla goe" jobb med blur.
 7. Der har du min definisjon av porno. Snadder. Bra jobba!
 8. Vil ikke akkurat si at det var verdt å fryse 40 min for å sjå på en v-formasjon som fløy over Oljebyen. "Yay, V-formasjon, det har jeg liksom ikke sett før..."
 9. :grin: Men til trådstarter: Det første jeg tenkte var "Åh, ikke enda en post", i samme sekund da jeg leste teksten, klappsete med SAS og så bildet var det rett på tanken: "Her må jeg skaffe meg oppskriften". Du hadde lurt meg grundig hadde du "polert" hånda til kapteinen slik at den ikke var så hakkete. Flott motiv var det også. Ser frem til flere lureribilder fra deg. Keep up the good work
 10. Jeg husker ikke når, men for en del år siden eksperimenterte NASA i samarbeid med USA's regjering i et eksperiment hvor de testet forskjellig fuel og hvordan denne fuelen oppførte seg ved krasj. For å ikke risikere menneskeliv utviklet de en avansert metode for å fjernstyre flyene. As2l3TIiEnI Dermed er det "problemet løst". Ang. de svarte boksene, så var det kun en brannmann som hevdet å ha funnet en av boksene, men noe mer til dem har ikke offentligheten sett.
 11. Men hvis de fikk en TCAS-warning, hvorfor skulle de da etterforske piloten?
 12. Den siste lenken er egentlig hele filmen, deler av reklamen er hentet herfra.
×
×
 • Opprett ny...