Gå til innhold

Eirik Støylen

Members
  • Innholdsteller

    300
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Eirik Støylen

  • Bursdag 18. feb. 1974

Eirik Støylen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. I M&R krangler vi om alt fra hvor Fylkeskommunen skal ligge til...ja, tilbygg
  2. Reuters Kommer vel en liten reklame før innslaget, så vær litt tålmodig Dumt ikke hele landingen kom med. Merkelig fotograf hvis det var HAN som stoppa der
  3. God tid på å planlegge og spare litt gryn Noen som kunne tenkt seg på dette? Vet ikke om jeg selv skal da, men en tur dit kombinert med juleshopping?
  4. Var nettopp inne på OSL sidene, du kan jo lese litt på denne linken så kanskje du får med deg noe ekstra? Jeg har ikke peiling på slikt, kanskje det er gammelt nytt også? Glem det, såg det var en tråd om det allerede
  5. Bare en fleip Michael - Må nesten spør noen på flyplassen - Jammen du må høre med de i tårnet - Tårnet: Vi mener det var landing, ja... - Pilotene: Det var vel take off, eller...?
  6. Jammen NOEN må da vite om det var landing eller avgang???????
  7. Godt poeng, Roald! Vi har vel alle en tendens til å spore litt av, inkl meg av og til
  8. Litt off topic, men det som står i VG er de selv ansvarlig for Jan. Uavhengig av hvem/hva de siterer.
  9. Var det ikke en metallbit inni bildet også? Liten sak som ramlet av flyet som tok av før Concorden. En ca 30cm metallstrimle som ikke var festet skikkelig under service på Boeing fabrikken i Seattle.
  10. Hehe, nei ikke setetrekk heller Vel...vi (der jeg jobbet før) leverte karbon til bruk i bl.a vinger. Lite trolig at akkurat det jeg laga er i vingene, men man vet jo aldri
  11. Jeg har laga noe som brukes i Airbusfly
  12. Interessant med fakta fra den virkelige flyverden, så det var langt ifra sarkastisk ment altså Fortsett med info, takk!
  13. Mr Brendås pleier ha greie på sånt så det kommer vel mer info her Kanskje Boeing har 150 muldvarper inni der som sinker hele greia?
×
×
  • Opprett ny...