Gå til innhold

Atle Dreier

Members
  • Innholdsteller

    378
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Atle Dreier

  • Bursdag 31. juli 1974

Atle Dreier's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. XFX Radeon HD 6990 4GB GDDR5 http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=628587 BenQ 2420HD x2. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=477710 BenQ 2412HD http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=449949 Nypris totalt 9870,- Selges komplett 5500,-
  2. 1000,- pluss frakt Send mail, mav (at) lyse.net
  3. Blir litt lite oppmerksomhet på mp-forumet... http://www.flightsim.no/forum/showflat.php?Cat=0&Number=487665&page=0&vc=1#Post487665
  4. Så Forgotten battles er ikke bare et tillegg til IL2, altså.. Ok, skal passe på det. Takker for linken til film-forumet. Masse interessant der.
  5. Det lille jeg har sett av IL2, og det jeg har hørt har vært meget lovende. Det falt meg bare ikke inn. Jeg løper og handler så snart noen koker sammen en liste over hva jeg trenger for å filme luftkrig over Europa.
  6. Indeed. Har forøvrig null erfaring med IL2... Kom med liste over hva jeg trenger av addons, oppdateringer, addons og slikt, så skal jeg handle.
  7. Flott, informativt innlegg som bare bekrefter det jeg allerede visste, CPU'en min eier alle!
  8. Tenkte mer på å flyby mellom to bombere, f.eks. Må være på nøyaktig høyde for at kameravinkelen skal funke. Angreps-run som treffer rett plass på flyet og slikt. Ikke noe problem, det er jo bare å prøve igjen hvis det ikke går, men det kan spare en del tid. Finnes det forresten noe slags 'active camera' eller noe til CFS3?
  9. Heisan! Tenkte å lage en film og har en god ide om hva jeg trenger av materiale. Siden ekte fly er relativt dyre tenkte jeg å bruke CFS3. Dere som har CFS3 og kunne tenke dere å være med på noe slikt kan sende meg en PM. Det vil bli en del formasjonsflyging og presisjonsflyging, samt noe skyting. Blir nok en del mindre glamorøst enn dere tror, for filmproduskjon er i bunn og grunn repetisjon til en eller annen regissør-gud er fornøyd, men hvis noen vil være med allikevel er jeg takknemlig. Det blir nok noen kvelder med filming for å få noen minutters ferdig film. Trenger også tips til gode modeller av tyske og britiske jagere (Me-109, Spit, Hurricane, FW190) og britiske/Amerikanske bombere fra midten av 40'tallet. Og gode sceneries fra europa i perioden sent i krigen. Og jeg mottar gjerne tips og historiske fakta fra perioden.
  10. Jeg har prøvd begge. Brukte Cam2Pan frem til jeg fikk TIR4. De fleste webkamera har max 15bilder i sekundet, noen har 30. TrackIR har 120. Cam2Pan har blitt MYE bedre på å låse, men er fremdeles TIR underlegen i vanlig belysning, spesielt motlys. Cam2Pan har 2 akser og relativt dårlig oppløsning, TIR har 6 akser og bedre oppløsning. Den har dessuten smalere dekningsfelt, slik at oppløsningen blir bedre utnyttet. Cam2Pan har begrensede muligheter ang fælsomhet og akselerasjonsoppsett, samt profiler pr. program. Her er TIR utrolig bra, og kjører profiler basert på kategori og/eller program. TIR har også preview av bevegelsen, og mange program støtter dette direkte (såkalt 'enhanced mode'). Støyfiltreringen på TIR fungerer bedre, og med mindre slep enn C2P. TIR har også en 'precision mode', der det er mye mer filtrering og saktere bevegelse. Alle funksjoner kan mappes til joystick/ratt. Alt i alt er TIR mye bedre, men C2P kan fungere i noen tilfeller. Det er bare å prøve, og se om headtracking er noe å satse på for deg, og så begynne å spare til TIR4. Jeg betalte $197 for å få den rett hjem i postkassa, og har ikke fått noen krav om toll eller annet tull så langt. Edit: Ser at innlegget mitt kanskje virker veldig negativt til C2P. Det er jeg slett ikke, det er et glimrende nesten gratis alternativ. Vil bare påpeke hvor mye BEDRE det kan bli med ornt'lig utstyr.
  11. Tenkte på dere som ikke kikker innom screenshotsforumet kanskje kunne være interesserte i denne tråden også... Tråden
  12. Vet ikke om jeg vil kalle det en seier å ha 38 kalde, men kadlt er det! *hutre*
  13. Står på gardermoen i dette øyeblikk og observerer gutta... Fantastisk! Er jo som å høre på ATC på scanner, jo! Dere er utrolig proffe! Men det er litt skummelt å være førstereisgutt når alle er så drevne. Observerer i kveld, så får vi se om jeg våger meg utpå en av dagene.
×
×
  • Opprett ny...