Gå til innhold

Inge Jenstad

Members
 • Innholdsteller

  1 162
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  5

Alt skrevet av Inge Jenstad

 1. Og det kunne godt ha vært norske dekaler på disse flyene også. Men det er vel neppe behov for VTOL siden bruke av fiskefartøyer ikke er helt optimalt. 😄
 2. Trodde jeg kunne bruke noe bortimot norsk: Termic. Men Termikk er jeg kjent med. Takk for tips. Dette kom etter at jeg lastet ned siste versjon av sim-en. 💚 Kanskje med det nye seilflyet? Fortsatt god søndag!
 3. Får opp noen rare streker i siste versjon av simulatoren. Er det kanskje en opsjon som gjør at termic vises?
 4. Ser at flere nå etter hvert bruker AMD Ryzen prosessorer. Er disse Intel overlegne i dag?
 5. Du skal ha ros for at du beskriver ditt spørsmål mer utfyllende enn mange vanligvis bruker.
 6. Og har det enda vært furu! Jeg liker ikke gran. Og så er det alt for langt gress på små flyplasser uten asfalt.
 7. Kunne godt ha vært mer flyging og litt (?) mindre om alt det private rundt. Men landingen på slutten av episode 2 var spennende. Den kommer kanskje i ep. 3?
 8. Noen som har link til denne sangen av Ø Sunde? Så NRK1 i kveld og syntes det hadde vært morsomt å se denne videoen en gang til.
 9. Den pilen der er vakker. Stiller på linje med Spitfire.
 10. Noen som vet en relativ enkel måte å få "klippet gresset" på, f.eks. på Vinnu, men også andre plasser med gress "tarmac".
 11. I FS2020 er det vel ikke så mye som skal tunes? Selvfølgelig må man justere ned (og kanskje opp) innstillinger. Men det er jo bare å prøve seg fram til man oppnår tilfredsstillende frame rate.
 12. Ellers stor takk til han som laget Vinnu flyplass nær Sunndalsøra (hvor jeg vokste opp i mine første 18 år).
 13. Noen som kan gi et tips om hvorfor bakken ser ut som om den er dekket med snø nå tidlig i september?
 14. Tok av fra Bardufoss med kurs Tromsø i Cessna 150 (med gode gamle instrumenter). Kommet nordover Målselv-fjorden; - plutselig satt jeg med min desktop foran meg. Merkelig! Men etter som jeg har forstått, så forekommer dette for en del simmere. Ja ja, får prøve en gang til.
 15. Er dette for oss "hvermannsen" eller på man være utvikler?
 16. Med fare for å være gammel grinebiter; - jeg synes ikke at alle bildene er like flotte, eller SPEKTAKULÆRE som det heter i dag. Men det er så rat med det, man blir gjerne veldig godt fornøyd med spesielle stemninger man opplevde under veis. Unnskyld - i så fall.
 17. I tillegg til FS2020 har jeg installert AIG sine flyruter samt REX Weather Force. Må disse settes ikke aktiv når jeg flyr enten Multiplayer eller on line eller VATSIM? Og hva vil de andre som flyr sammen med meg se? Spesielt hva en andre Multiplayer-piloten ser? Takker for svar - som alltid finnes her i forumet.
 18. Måtte overta etter at piloten ble "indisponert": https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/pilot-satt-ut-av-spill-passasjer-måtte-lande-flyet/ar-AAX9RhA?ocid=mailsignout&li=BBr5KbM
 19. Så langt som dette skjermbildet kommer jeg også: innlogget på avsim men ikke på aig. Tror jeg dropper denne og heller kjøper meg en pakke. Og - takk for alle tips og "gode ønsker"!
 20. Ikke noe problem å logge meg inn der, men denne siden i AIG Manager hvor man kan se hvor men er logget inn, der en opsjonen med AVSIM fraværende / vises ikke. Jeg får studere flere videoer.
×
×
 • Opprett ny...