Gå til innhold

Vegar Mikalsen

Members
  • Innholdsteller

    683
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Vegar Mikalsen vant sist dagen den 2. november 2019

Vegar Mikalsen hadde det mest likte innholdet!

Om Vegar Mikalsen

  • Bursdag 25. okt. 1985

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Vegar Mikalsen's Achievements

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg pleier å lytte til ENGM på liveatc.net. Der er det vel slik at én stream roterer på flere frekvenser. Når det er mye trafikk så hopper den rundt til neste frekvens det er lyd på slik jeg har forstått det. Finnes det stream tilgjengelig på nett fra ENGM TWR og APP/Director som holder seg til én frekvens av gangen? Blir litt mer ryddig da 🙂
  2. Er det noen som sitter på følgende og som kunne tenke seg å selge? - ButtKicker Gamer 2 - MCP-panel for 737, kompatibel med X-plane/Windows - Thrustmaster T-Flight rudder pedals
  3. Om noen vil selge en 737 throttle quadrant V 2.4 fra flightsimpm, så ta kontakt! 👍
  4. Ja. Sikkert noe som forsker på slikt. Men ikke hørt om det før 😊 Blir veldig spennende! Og er ekstra spent siden det jeg har sett til nå av bilder og videoer ser veldig bra ut! Klarer nesten ikke å vente! 😊
  5. Jeg har store forventninger! Håper bare inderlig at topografi og kartdata stemmer så langt på vei med virkeligheten som mulig, og som vil gjøre VFR til en ny og fantastisk opplevelse, spesielt i Norge!
  6. Det ligger en stream av ENGM APP på LiveAtc, men denne synes jeg er veldig dårlig. Ofte hører man pilotene svakt på grunn av dårlig dekning, og ATC kan ikke høres i det hele tatt. Dette skjer ofte. Hva skal til her? En meget kraftig mottaker som får inn både kontrollsentralen og flyene godt? Finnes det muligheter for dette? Spesielt bra ville det vært å ha en egen god stream for ENGM TWR og ENGM APP.
  7. Etter det jeg kan se, finnes det ikke noen aktiv stream fra Gardermoen eller Oslo approach nå. Noen idé om hvordan en kan få til permanent løsning på dette? 1. Finne en person som bor veldig bra til med tanke på dekning. 2. Spleise på godt utstyr som skal til. (Blir billig om vi er flere). 3. En liten uformell avtale om 24t oppe-tid. Sjansen er vel større for at det blir en stabil og permanent ordning om det gjøres på en tilsvarende måte? I motsatt tilfelle om en bare velger å sette opp en radio og streame, er det veldig lett å ta den ned når man blir "litt lei" eller trenger maskinen til noe annet et par måneder senere... Hva tror dere? Ville vært fint å hatt Live-atc kombinert med flightradar24.
  8. Hva er adressen din? Kan sende deg en. Jack til minijack?
  9. Hei, Finnes det noen live stream fra ENGM nå om dagen?
  10. Fikk med meg fra kl. 21.00. Var jo noe interessant, men synes programmet var rimelig tynt og utvannet. Og et tydelig forsøk på å dra ut tiden. Ser at Nepal kan være ille, men er den virkelig verdens farligste? Hmmm. Hva heter den flyplassen som ligger nede i en svær grop?
  11. Vollen er tipp topp! Savner de sene sommerkvelder der. Må få skaffet meg en flyradio igjen, og ta turen opp i sommer :-)
  12. Ser bra ut. Går nok for X-plane når jeg gjør mitt flightsim-comeback
  13. Der var den! Tusen takk, Thomas. Og takk for sist. Lenge siden :-)
×
×
  • Opprett ny...