Jump to content

Vegar Mikalsen

Members
 • Content Count

  677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vegar Mikalsen last won the day on November 2

Vegar Mikalsen had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Vegar Mikalsen

 • Birthday 10/25/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det ligger en stream av ENGM APP på LiveAtc, men denne synes jeg er veldig dårlig. Ofte hører man pilotene svakt på grunn av dårlig dekning, og ATC kan ikke høres i det hele tatt. Dette skjer ofte. Hva skal til her? En meget kraftig mottaker som får inn både kontrollsentralen og flyene godt? Finnes det muligheter for dette? Spesielt bra ville det vært å ha en egen god stream for ENGM TWR og ENGM APP.
 2. Etter det jeg kan se, finnes det ikke noen aktiv stream fra Gardermoen eller Oslo approach nå. Noen idé om hvordan en kan få til permanent løsning på dette? 1. Finne en person som bor veldig bra til med tanke på dekning. 2. Spleise på godt utstyr som skal til. (Blir billig om vi er flere). 3. En liten uformell avtale om 24t oppe-tid. Sjansen er vel større for at det blir en stabil og permanent ordning om det gjøres på en tilsvarende måte? I motsatt tilfelle om en bare velger å sette opp en radio og streame, er det veldig lett å ta den ned når man blir "litt lei" eller trenger maskinen til noe annet et par måneder senere... Hva tror dere? Ville vært fint å hatt Live-atc kombinert med flightradar24.
 3. Hva er adressen din? Kan sende deg en. Jack til minijack?
 4. Hei, Finnes det noen live stream fra ENGM nå om dagen?
 5. Fikk med meg fra kl. 21.00. Var jo noe interessant, men synes programmet var rimelig tynt og utvannet. Og et tydelig forsøk på å dra ut tiden. Ser at Nepal kan være ille, men er den virkelig verdens farligste? Hmmm. Hva heter den flyplassen som ligger nede i en svær grop?
 6. Vollen er tipp topp! Savner de sene sommerkvelder der. Må få skaffet meg en flyradio igjen, og ta turen opp i sommer :-)
 7. Der var den! Tusen takk, Thomas. Og takk for sist. Lenge siden :-)
 8. Noen som vet om det finnes en stabil permanent streaming av Oslo approach og/eller Gardermoen tower? Foreløpig har jeg ikke funnet noe.
 9. Vurderer å selge min iPhone 3gs 32gb som jeg kjøpte da den kom i fjor. Den er veldig pent brukt. Har to små riper på skjermen, men er nesten ikke synlig. Ellers er den tipp topp og uten operatørlås! Bruk den på hvilket abonnement du vil. Medbrakt følger originaleske, lader, øreplugger, OG billader til iphone. Vurders solgt for ca. 4500,- Noen interesserte?
 10. Det som hadde vært bra var om en kunne fått til en løsning hvor man streamet enkelte kanaler 24/7, og at man slapp å miste forbindelse fordi eieren måtte ta med seg scanneren på tur. Antar at det ikke nødvendigvis er så mange som er interessert i å bruke penger på det, men OM det er...
 11. Takk for det. Jeg lurer på om det er et par år siden sist, så var litt smårusten ja. Men håper på at det skal gå seg til etter hvert! Takk til min mentor Werner Rafteseth og alle som var innom i kveld :-) EDIT: En ting jeg lurte på siden jeg er ny på Euroscope: Hvordan sletter jeg dataene på radaren etter å ha brukt "Distance Seperation Tool." Ser ikke noe info om dette i manualen. (Kjipt å sitte med mange streker over alt og gule tall.)
 12. Morten: Skal ta det med meg til neste gang
 13. Er denne streamen oppe og går igjen? Hadde vært ålreit med Oslo Approach
×
×
 • Create New...