Gå til innhold

Inge Jenstad

Members
  • Innholdsteller

    1 179
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    5

Alt skrevet av Inge Jenstad

  1. Kanskje har moderatorer allerede begynt å arbeide med saken?
  2. Synes at et tar litt lang tid å starte denne FS2020-simulatoren. Finnes det forslag til hva man kan slette (utelate) av sceneries, aircrafts eller andre ting som kan redusere oppstartstiden? Jeg kjenner til denne opsjonen med "FastLaunch", men kanskje finnes det flere triks? C:\Windows\System32\cmd.exe /C start shell:AppsFolder\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe!App "-FastLaunch" Jeg flyr nesten utelukkende i Norge (slow and low) og er spesielt glad i VFR. Norge har SÅ MYE FLOTT NATUR å by på. På forhånd takk for hjelpa!
  3. Tror kanskje serverne fortsatt er ute av form. Vel, vi får avvente og se hva som skjer. God helg!
  4. Da tilskriver dette en eller annen IKT-tekniker som skulle fikse et eller annet: "Rettet feil, ny feil kommer" som vi sa da jeg var "før-pensjonist". 😄👌
  5. Når jeg starter FS2020, enten via "start-knappen" eller C:\Windows\System32\cmd.exe /C start shell:AppsFolder\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe!App "-FastLaunch" så får jeg varsel om at programmet ble avsluttet på uventet måte. Jeg har forsøkt å starte både i Normal modus og Sikkerhetsmodus. Det samme skjer: etter at diverse reklame for Asobo og Blackshark er unnagjort, får jeg opp det store bildet, men etter litt lasting, avsluttes det hele med et sukk (fra meg!). På forhånd takk, om noen har tips å gi fra den store kunnskapsbasen?
  6. Sikkert et mesterverk, hvis jeg bare fikk anledning til å nyte. Men ingen skip er i "synsranden" for meg. Jeg ar satt Ships and Ferries = 5-10% og har disse mappene i "Community\GAIST" Directory of E:\FS2020\Community\GAIST ULTRA VERSION 3 28.02.2023 17:25 <DIR> gaist-euwest-routes (mente at denne mappen fikk greie seg til å begynne med, men har de andre i "bakhånden". 25.02.2023 18:12 <DIR> gaist-ultra-v3 Directory of E:\FS2020\Community\GAIST ULTRA VERSION 3\gaist-euwest-routes 25.02.2023 18:09 <DIR> ContentInfo 29.12.2022 10:42 layout.json 12.04.2022 09:13 manifest.json 25.02.2023 18:09 <DIR> Scenery Noen som har tid til å kikke på dette og gi meg et tips?
  7. Hmmm. Er det slik at disse mappene fortsatt skal inn i Community? Eller er jeg på feil "runway"? Edit: Tror jeg fant: "To install please unzip and drop the included files in your Community folder".
  8. Også her synes jeg at trærne er litt for høye og dominerende. Men for all del, kjenner meg godt igjen etter studier i byen på slutten av 60-taller og senere i jobb for Norsk Data 1983 - 1996.
  9. Da jeg livnærte meg som programmerer og systemutvikler, sa vi alltid: Feil rettet. Ny feil kommer!
  10. Jeg får vel kjøre meg en tur og fotografere, da. Men jeg må vente til vinden løyer, slik at jeg kan "risikere" å få se fly i aksjon. I dag stri vind og tørr snø på bakken, så det er nesten ikke sikt.
  11. Jeg har forsøkt å "tråle" gjennom Flightsim.to etter en forbedring av flyplassen på Frya / Ringebu, uten hell. Tror det var i P3D at Frya hadde en forbedring, hvor bl.a. hangardøra med med et maleri av en Spitfire var med. Likeså var klubbhuset med. Noen som vet om noe tilsvarende finnes for FS2020? --- Skulle ikke forundre meg.
  12. Har du simulatoren din i drift fortsatt, Rune? Full size altså i Brandbu!
  13. Og det kunne godt ha vært norske dekaler på disse flyene også. Men det er vel neppe behov for VTOL siden bruke av fiskefartøyer ikke er helt optimalt. 😄
  14. Trodde jeg kunne bruke noe bortimot norsk: Termic. Men Termikk er jeg kjent med. Takk for tips. Dette kom etter at jeg lastet ned siste versjon av sim-en. 💚 Kanskje med det nye seilflyet? Fortsatt god søndag!
  15. Får opp noen rare streker i siste versjon av simulatoren. Er det kanskje en opsjon som gjør at termic vises?
  16. Ser at flere nå etter hvert bruker AMD Ryzen prosessorer. Er disse Intel overlegne i dag?
  17. Du skal ha ros for at du beskriver ditt spørsmål mer utfyllende enn mange vanligvis bruker.
  18. Og har det enda vært furu! Jeg liker ikke gran. Og så er det alt for langt gress på små flyplasser uten asfalt.
×
×
  • Opprett ny...