Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 29. nov. 2022 i alle områder

  1. Hei! Nedre Glomma scenery tar for seg strekningen Fredrikstad til Askim langs Glomma. Samtlige bruer og største industrier er lagt inn. Søk etter "Glomma" på flightsim.to for nedlasting. Utfordring nr 1: Fly under alle bruer, Utfordring nr 2: Fly under alle bruer i skumringslys. Utfordring nr 3: Fly under alle bruer natterstid.
    7 points
  2. Inspirasjonsfoto tatt i dag...
    7 points
  3. Litt fort og gæli, men på avstand er det helt greit. 🤣
    4 points
  4. 3 points
  5. Synes vel ikke helt de 240kr jeg betalte var "budget pris" 😵
    3 points
  6. Sørkjosen er blitt veldig fin! Og fjordene nordpå er mye mer isfrie og realistiske nå. Men innerst er det fortsatt mulig å lande på isen.
    2 points
  7. Enig med dag ...ble for mye "hastverk" jobb på den Venter heller på Finn han leverer 😁
    2 points
  8. OnFinal Studio Kirkenes Announced - FSNews
    1 point
  9. Flott. Bilde! Ser at rwy shoulder egentlig skal være mørkere enn i modellen, men hvis de er så mørke i sim'en så blir de helt frie for snø når man velger snø. (just for info)
    1 point
  10. Jeg har vært på Kjeller relativt mange ganger, både i virkeligheten og i diverse simulatorer, men dette er første gangen jeg ser sjiraffer der
    1 point
  11. Justsim er budget-produsenter som veldig mange ganger rusher et produkt til hylla i forkant av kvalitetsprodusenter, til en lavere pris. Ofte helt greie produkter, men aldri toppklasse
    1 point
  12. På vinterøvelse for "noen år siden", Bardufoss- Lyngen- Bardufoss.
    1 point
  13. Man skulle hatt en hel jævla VOR-mod for Norge. Virker som om en enorm andel er stilt til altfor lav styrke. Hadde vært på sin plass å gjøre mange av dem til 200W/HIGH.
    1 point
  14. Av og til er det veldig greit å ta fly man ikke flyr så ofte lengre ut av hangaren for å bare kjenne på nostaligen. Spitfire'n er definitivt et sånt fly, men mens jeg holdt på la jeg merke til noe, GUD BEDRE FOR EN USTABIL VÅPENPLATTFORM! Har den siste måneden blitt godt vant til Hawkere av både typen Typhoon og Tempest, og det er merkbart hvilke stor forskjell det er på å fly dem sammenlignet med Spitfire. Om en mestrer Spit'n kan jeg godt forstå at den kan utmanøvrere det meste, men det skal ikke mye feil til før den biter egen pilot og slår seg vrang. Nei, jeg er nok og blir en Hawker flyger 😅 Spitfire'n gjør seg likevel meget godt for litt koseflyging for å avslutte helgen med.
    1 point
  15. Så hyggelig at noen legger merke til de små detaljene jeg legger inn. Det gjelder å finne en balanse mellom å legge inn detaljer uten å bruke FOR mye tid på det uten å ta betalt. Men litt detaljer er jo gøy å legge inn. Man skal jo ha tid til å fly også? 😂😂😂 Det kommer trolig en ny versjon før jul med litt flere custom bygninger rundt flyplassen samt en ny rwy profile.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...