Gå til innhold

Fri som fuglen

Members
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fri som fuglen's Achievements

21

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ser ut til at kortet kan modifiseres til analog input. https://www.instructables.com/Zero-Delay-USB-Encoder-True-Analog-Joystick-Modifi/ Mer info om kortet, (ligner veldig det du har a190831): https://www.youtube.com/watch?v=6eh1v0FtlVQ
  2. Er du sikker på at du er på rett sted til rett tid? Prøv f.eks. å ta av fra Kastrup 15. juni kl 12.30. Da har jeg et stort containerskip rett utenfor. Fly så nordover mot Helsingborg. Da skal du se ganske mange skip langs svenskekysten.
  3. Noen tålmodige sjeler her... Tips: Hold inne Windows-tast og trykk R. Skriv inn %appdata% og trykk OK. Nå skal det åpne opp et explorervindu med katalogen appdata. Da kan du lese av brukernavnet i adresselinja. Jeg har også MSFS fra Steam. Jeg har imidlertid en dedikert harddisk til Steam, og finner derfor community folderen der. Åpne Steam, gå i menyen Vis->innstillinger. I fanen Nedlastinger trykk på Steam-Bibliotekmapper. Kanskje finner du da hvilken mappe Steam lagrer spillene på din PC.
  4. Da er versjon 1.2 av Stig Togstad sitt glimrende Sørkjosen lagt ut på flightsim.to: https://flightsim.to/file/42060/ensr-srkjosen Denne har så mange nye elementer at det nesten er som et nytt scenery. Flyplassen og omgivelsene rundt er fantastisk gjengitt!
  5. Tok bilde av ambulansefly under takeoff fra Sørkjosen. Trodde det var deg, men ser at du tok av sørover.... 😂
  6. Normalsituasjon på denne tiden av året er at det skulle vært helt hvitt både runway shoulder og resten av omgivelsene! 😀
×
×
  • Opprett ny...