Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 24. nov. 2022 i alle områder

  1. Til info: La ut oppdatering av ENBR, ENBO og ENZV for 2 dager siden. Det ser ut til å ha vært en endring i hvordan navdata for addons håndteres i SU11. Oppdateringene sørger for at manglende waypoints på arrival og approach kommer tilbake.
    7 points
  2. Valgte denne approachen på tur fra Sturup i dag. Angrer ikke på det!, flott innflygning til rwy 17, over Bergen sentrum. Ble litt hektisk på slutten, da fmc så litt snål ut. Så tok over og fløy manuelt, og alt gikk nok ikke helt etter boka.....😅.
    4 points
  3. 3 points
  4. Vi er jo godt inne i en mørkere periode av året, så da blir det naturligvis mer flyvning i mørket. For en som ikke har vært aktiv i simmen siden jeg la FS9 på hylla for 7-8 år siden så er dette en ny verden for meg. Jeg legger ut en liten samling bilder tatt før eller etter mørkets frembrudd. Wizzair før og etter avgang fra OSL til GDN en fredags ettermiddag. SK på tur fra Kristiansand til Oslo en tidlig morgen. Norwegien en tidlig morgen på tur fra OSL til SVG. Et siste fra Pajala hvor Jonair's King Air 200 er klar for 05.30 avgangen til Luleå. Dårlig med lys på taksebanen her. Flyene er FF A320, Zibo 737-800 og Carenado King Air 200.
    3 points
  5. Lyset i tunnelen er fremdeles på! Nye oppdateringer i dag på http://majesticsoftware.com/forums/discussion/1399/majestic-software-status-update-for-2022 Hovedpunkter: Q400 kommer, men er en port av den tilsvarende maskinen for Prepar3d, og med "nyskrevne" instrumenter Q300-prosjektet blir startet når Q400 er på markedet, men da blir alt nytt/omskrevet Deretter kommer Q100/Q200 Ingen datoer, men da er i alle fall prosjektene bekreftet
    3 points
  6. Enda en historisk godbit man ikke klarer seg uten. Litt lunken mottakelse i diverse fora, men det forhindrer ikke meg i å koste på meg et fornøyd glis . Kanskje ikke fulltreffer for system-nerder, men akkurat passelig utfordrende for oss som setter pris på spennende flyhistorie. En del uvante måter å kontrollere take off og landinger, men en rask titt i flight manual gir svar på det meste. God lydkvalitet og overbevisende flyegenskaper, enten man tar av og lander loddrett, eller vannrett
    2 points
  7. He he ja, æ så noe lignende på Gardermoen på 80-tallet, og prøver på slike manøvrer selv, men det er vanskelig......, utysket er krevende å holde kontroll på
    2 points
  8. Helt enig, fortsatt den modellen som gir meg den ultimate flyfeelingen, selvfølgelig basert på mange års nærkontakt med Bodø Flystasjon og historier fra de som fløy "oksen"
    2 points
  9. Takk, og det har du sikkert helt rett i! Tar meg noen friheter i simmen (mange). Mye artigere med sånne innflygninger ja, ILS er BOOORING....😅.
    2 points
  10. Ifølge gårsdagens SDK Q&A så er det nå ansatt en person for å jobbe med eksporterne igjen. Denne ansatte kommer til å bruke 3 dager i uka på 3dsmax + internsupport og 2 dager i uka på Blendereksporteren med oppdateringer på github. Full integrering av Blender med eksempler er ventet i løpet av 2023.
    2 points
  11. Da fungerer det igjen her! Var egentlig litt godt å få bekreftet at det ikke var brukerfeil fra min side! 😅
    1 point
  12. Siste offisielle versjon av MSFS er 1.29.28.0. Etter det jeg har skjønt er 1.29.30.0 beta. Her er en tråd ang 1.29.30 beta med samme feilmeldingen. 1.29.30.0 "Missing Essential Packages" - Sim Update 11 Beta / General Discussion - Microsoft Flight Simulator Forums
    1 point
  13. Ja, tipper det tar et år eller to før vi ser den i MSFS.
    1 point
  14. Synd at det ligger mellom linjene at dette her kommer til å ta laaang tid. Men Dash 8 serien i Majestic kvalitet er veldig etterlengtet.
    1 point
  15. Har det samme problemet, og det irriterer meg grønt! Fint dem jobber med det, men synes egentlig det er kritikkverdig at det ALLTID er noe som er problem med denne simulatoren - TO år etter den kom ut! Smøre seg med tålmodighet!
    1 point
  16. Fint å høre at de fortsatt er i live, har vært bra stille fra den kanten en god stund.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...