Gå til innhold

A tribute to Braathens


Anbefalte innlegg

Klokka er 07:07 og Braathens rute SK4444(BU) har nettopp teke av frå Gardermoen med kurs for Vigra.. Flytida i dag er berekna til ca 45 minutter. Ruta i dag er OSVIG DTC NIBVA. Vind frå nordvest, opp i kuling, lavt skydekke og regn er meldingane ein får frå Vigra i desse tidlege morgontimar. Ein forventar å lande på 07. Kaptein Hoddevik og hans bessetning ønskar dei 47 passasjerene ombord ei riktig så trivelig reise med SasBraathens og Star Alliance. Siste ordinære flyging med LN-BRI skal i følge SAS gjerast i løpet av denne veka før maskina skal til ettersyn og repainting i SAS sine fargar.

 

fs92007-06-1314-44-30-82.png

 

1-2.png

 

2-2.png

 

Klokka er 08:03 og SK4444(BU) landar på Vigra et par minutt etter rutetid, då eit Ben Air fly brukte litt meir tid på avgang en beregna frå tower.

 

3-2.png

 

4-1.png

 

Ein kjend og kjær fugl rullar innover RWY07, med kurs for parking.

 

5-1.png

 

6-1.png

 

So får ein takke Braathens for innsatsen. Ei lang epoke med flyging i norske fargar er over, og går inn i historiebøkene. For oss på Sunnmøre er Braathens blitt en del av kvardagen og det vil bli et sakn og sjå Braathens maskinene lande og ta av. Vigra vil nok ikkje bli det same utan gode gamle Braathens.

 

Eg lar bilda tale for seg... Dei er helt uredigerte rett frå FS.. ha ein triveleg dag folkens :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og kva er vitsen med å dra tråden lengre opp med å spørja om det? Send PM då vel.

 

(Japps... ein smule ironi her). Ser ikkje problemet i at han drog opp denne tråden i det heile. Folk må lere seg å ha betre tålmod her inne. Og banning....tja det får berre deg som person til virka lite utvikla i språkvegen. Ein bør klara å halda seg vaksen nok til å ikkje banne i offentlege fora.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og banning....tja det får berre deg som person til virka lite utvikla i språkvegen.

 

Tja, ikke ofte du har vært i Nord-Norge høres det ut som. Banning er brukt i nesten hver setning. Sier noen "Hva faen driver du med?" reagerer jeg ikke noe mer enn om de sier "Hva driver du med?", viss du skjønner. For meg er det det samme... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...