Gå til innhold

Ruben Frydstad

Members
  • Innholdsteller

    270
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Ruben Frydstad

  1. Ok. Har ikke vært inne forumet på flere år så er ikke så oppdatertXD
  2. Ja som overskriften sier så kom jeg over noe artig.Om hvem som har bestilt B787 der fant jeg faktisk Norwegian Air Shuttle^^ awsome tenkte jeg. Var faktisk ganske overasket. Se her
  3. Øvelsen Flotex Noen som vet om de sveisike F18 kommer til og land i Bodø?
  4. Hei lenge siden sist :-) Har lagt ut enda en FSX Film på youtube Se den i full screen Og 720P [video:youtube]xbCK3ZNoLPM Legg Gjerne igjen en komentar:-D
  5. Bra Kvalitet på bildene. Er dette FSX eller FS9. Ser ut som FSX. Men gardemoen ser ut som Fs9
  6. Er SquawkBox (Version 4.0.0) Til fsx? Mirroren på demmes hjemmeside funket ikke noen som har den ligganes på pcen son til feldig vis send meg en pm PLEASE?
  7. Ser dritt artig ut. Tru om det der var en Hydruliks simulator eller en son som står i ro? Jeg syntes det lingnet veldig på MSFS. Eller tar jeg feil?
  8. Jeg vet gåt om fotofurbudet mot militære delen. men vis man står på den militære delen og tar bilder mot den sivile er det lov men ikke motsat. har fått besøk av mp noen ganger :-)
  9. Ok skal se hva jeg får til :-D kommer til og printe ut siden KL06:00 i morgen tidlig for og huske hva jeg skulle ta bilder av *( er veldig stressende på hangaren nå på grund av 5 fly inne i hangaren til vanelig står det min 1-2 der inne maks 6fly) derfor skriver jeg det ut for de som lurte
  10. ok ingen som vil se hvordan et widerøe fly ser ut når det er ribbet?SKal ta bilde av det og.
  11. Ja skal prøve og finne ut av hva governor er og ta bildet av + Cockpiten. Flere ønsker??
  12. Jeg trenger ikke gå på nav kontoret får på fredag.(haha) De utsatte permiteringa til fredag:-) Men jeg mister dokk turen. Skal ta med kamera ut på hangaren i morra noen spesiele Bilde Ønsker??? Skal på proppeler i morgen.
  13. jepp det hvar samme fly. det er LN-WIU som har hatt disse problemmene så i dag at de test kjørte det flere ganger i dag. på bakken. Problemet er enda ikke fikset. i dag hvar det totalt 5 fly i hangaren. LN-WIF(på dokk)LN-WIR(på dokk)LN-WIC(hvar inne en snar tur også testet den motorene pluss flaps og light og allt) LN-WIU(et mysterium for meknikerne) Husker ikke det siste men. ps. Hvis noen skal med LN-Wir så har jeg sotte på alle setene nye trek. :-P Den Kabin Simulatoren er bare så artig og være i. Fikk meg en OVerhaling i dag. Og jeg fikk lov og prøve og styre den Helt fantastisk hvor ekte det føltes.
  14. Håper ikke den aske skyen kommer i det hele tat. og jeg håper at det kommer flere reisende til widerøe. Vis ikke må jeg fra onsdag av jobbe en anna plass i arbeids uka mi.
  15. Hei jeg har arbeids uke på widerøe hangaren i bodø denne uka. Jeg var på line(line er de som tar akutt saker vedlikehold og son små ting uten for hangaren de er på vakt Hele døgnet hver dag utenom søndager) i dag. I starten var det veldig rolig rundt 08:00 vi var og henta den altitude preseten fra et fly og stappa det inn i et annet som hadde en ødelagt son. Så tok jeg lunsj i rundt 10:15. fikk slukt i meg brødskivene. et kopp med vann. Også fikk vi melding om at et fly hadde noe feil med motoren. da vi kom til flyet gjikk vi inn og snakka med pilotene og hørte hva det hvar av indikatsjoner på motoren. Det hvar motor nummer 1 altså venstre. Det hvar olje over hele venstre vinge og rundt motoren. Vi tauet flyet inn i hangaren. og begynte skru. Vi tok av propelen og son små ting. nå står det inni i hangaren og venter på en ny pakknigs ring som jeg ikke aner hva er til. og kanskje en ny proppel. Så jeg fikk en Action fylt start dag. I morra skal jeg på interiør. Kl07:00 i hangaren
  16. Synn at min cd 4 til fs9 ble ødelagt på grund av en cd,dvd-rom. som tok kvelden det hvar regulatoren til hvor mye strøm det skulle til føres lasern eller noe sånn sa de da jeg leverte cd romen tilbake. Cda fikk En slags Mørk rosa stripe på plata. Men over til bildene. dette er jo bedre en fsxen min.men det verste av allt vis jeg kjører fsx på fullt så ligger på 15-20fps. Men når jeg hadde Fs9 kunne jeg kjøre allt på fullt med bøte vis med add-on og jeg lo på 50fps. uten noe addon på fs9 Lo jeg på 70-80fps.
  17. Jeg fikk vite i dag at min beste venn hade kolapsett i går. ble sendt til sykehuset i bodø ble tat prøver. resultatet hvar blod kreft. deretter ble han sendt til Tromsø til behandling. :cry: Det er 80% overlevelse håper han er en av dem. Hvorfor jeg postet dette er at jeg ville ikke sitte inne med sorgen.
  18. hei vis du skal bruke Hd 1080p må du ha 1440x900 og 720p må du ha 1280x768 eller hva det 1280x720. jeg leste det nettopp på en side for hd kvalitet på youtube
  19. ja men jeg ligger låst på 25fps til vanelig. men når jeg recorder hopper han i mellom 10-30fps. jeg bruker fraps:-(
  20. Hei igjen lenge siden sist kjedet meg litt i helgen så jeg laget en video til. Jeg vet at noen folk ikke vil like musikken men det finnes en volum bryter. på pcen. Jeg fikk ikke lyden av flyet når jeg tok opp. satt i 2tima og surfa på nette ka det kunne vær men fant det ikke ut. [video:youtube]2aPfH1Y1qUo jeg laget videoen i hd 1080p men syntes at det ble mere gromsette en vanelig. Videon er tat opp med 1366x766. og laget med 1366X766 med hd 1080p. hva kan proplemet være? og er det noen som vet om et gratis program som recorder. son som fraps bare gratis? Legg gjerne igjen en komentar ;-)
  21. Skal prøv og få bilde av den i morra. fokusen på kamera kødda da den landa for tredje gang
  22. hva på butikken i sta også skulle e sykle hjem så ser jeg en awacs maskin kommer allt for høyt inn og tar en go around. så det går *sihkert* an og få tat et bilde de bruker som regel og lette og lande i ei uke fra bodø når de først har kommet.
  23. den er ikke tung drevet minimum ram 1gb windows kp sp2 video card 128mb shader 2 2.0 ghz. og jeg har 2gb-windows xp sp2 video card 512mb shader 3 2.4 ghz
×
×
  • Opprett ny...