Gå til innhold

Ruben Frydstad

Members
  • Innholdsteller

    270
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Ruben Frydstad

  • Bursdag 18. feb. 1995

Ruben Frydstad's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ok. Har ikke vært inne forumet på flere år så er ikke så oppdatertXD
  2. Ja som overskriften sier så kom jeg over noe artig.Om hvem som har bestilt B787 der fant jeg faktisk Norwegian Air Shuttle^^ awsome tenkte jeg. Var faktisk ganske overasket. Se her
  3. Øvelsen Flotex Noen som vet om de sveisike F18 kommer til og land i Bodø?
  4. Hei lenge siden sist :-) Har lagt ut enda en FSX Film på youtube Se den i full screen Og 720P [video:youtube]xbCK3ZNoLPM Legg Gjerne igjen en komentar:-D
  5. Bra Kvalitet på bildene. Er dette FSX eller FS9. Ser ut som FSX. Men gardemoen ser ut som Fs9
  6. Er SquawkBox (Version 4.0.0) Til fsx? Mirroren på demmes hjemmeside funket ikke noen som har den ligganes på pcen son til feldig vis send meg en pm PLEASE?
  7. Ser dritt artig ut. Tru om det der var en Hydruliks simulator eller en son som står i ro? Jeg syntes det lingnet veldig på MSFS. Eller tar jeg feil?
  8. Jeg vet gåt om fotofurbudet mot militære delen. men vis man står på den militære delen og tar bilder mot den sivile er det lov men ikke motsat. har fått besøk av mp noen ganger :-)
  9. Ok skal se hva jeg får til :-D kommer til og printe ut siden KL06:00 i morgen tidlig for og huske hva jeg skulle ta bilder av *( er veldig stressende på hangaren nå på grund av 5 fly inne i hangaren til vanelig står det min 1-2 der inne maks 6fly) derfor skriver jeg det ut for de som lurte
  10. ok ingen som vil se hvordan et widerøe fly ser ut når det er ribbet?SKal ta bilde av det og.
  11. Ja skal prøve og finne ut av hva governor er og ta bildet av + Cockpiten. Flere ønsker??
  12. Jeg trenger ikke gå på nav kontoret får på fredag.(haha) De utsatte permiteringa til fredag:-) Men jeg mister dokk turen. Skal ta med kamera ut på hangaren i morra noen spesiele Bilde Ønsker??? Skal på proppeler i morgen.
  13. jepp det hvar samme fly. det er LN-WIU som har hatt disse problemmene så i dag at de test kjørte det flere ganger i dag. på bakken. Problemet er enda ikke fikset. i dag hvar det totalt 5 fly i hangaren. LN-WIF(på dokk)LN-WIR(på dokk)LN-WIC(hvar inne en snar tur også testet den motorene pluss flaps og light og allt) LN-WIU(et mysterium for meknikerne) Husker ikke det siste men. ps. Hvis noen skal med LN-Wir så har jeg sotte på alle setene nye trek. :-P Den Kabin Simulatoren er bare så artig og være i. Fikk meg en OVerhaling i dag. Og jeg fikk lov og prøve og styre den Helt fantastisk hvor ekte det føltes.
  14. Håper ikke den aske skyen kommer i det hele tat. og jeg håper at det kommer flere reisende til widerøe. Vis ikke må jeg fra onsdag av jobbe en anna plass i arbeids uka mi.
×
×
  • Opprett ny...