Gå til innhold

Helge Sakkestad

Members
  • Innholdsteller

    1 580
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Helge Sakkestad

  • Bursdag 04. juli 1996

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Helge Sakkestad's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Tviler det finns noen interesse for disse, men det er jo lov å prøve :whistle: Kunne selge alt fra begge bilder samlet for 350 NOK, frakt fra fjerne østen (Finland) INKLUDERT... Merk: Alle add-ons på første bildet funker tydeligvis med FSX, med unntak av "AIRBUS A380" og "FLIGHT DECK 4". På det andre bildet funker ingen med FSX. Alle add-ons fungerer med FS2004 (finnes en offisiell patch til Greatest Airplanes Cardinal til FS2004). PMDG 737-800/900 er den gode gamle FS9 versjonen, IKKE NGX. De to øverste på det andre bildet er spill, ikke add-ons. Ta kontakt på PM hvis det skulle være noen interesse...
  2. Jeg kjøpte denne for ikke alt for lenge siden og er helt enig. Selve dynamikken og følelsen av å være der (spesielt med TrackIR, føler det er et must til den simmen) er unik. Hadde det bare gått ann å trykke på noe i flyene, og f.eks. slått av motoren på andre fly enn det seilflyet som kan ta den inn og ut! :grin: Grafikkmessig er den langt over de andre simulatorene. Nå kan man jo ikke stille inn tid (det er bare dag) og man kan ikke stille inn været så avansert, så om det er en simulator eller ikke skal jeg ikke ta stilling til (:grin:). Rundt flyplassene er det veldig detaljert mtp bygg, men ellers er det bare high-res photoscenery over resten av Sveits (med litt autogen-skog om jeg ikke husker helt feil). Det dekker jo mer enn Sveits, men da får man seg en uhyggelig opplevelse om man flyr over grensen mtp scenery. Det følger med to motorfly, to seilfly, to akrofly, en F-18 og en Sopwith Camel. Jeg har litt problemer med kontrollene selv, den ser ut til å glemme oppsettet mitt med yoke og pedaler, så jeg må starte simmen på nytt mange ganger og røre på alle mulige spaker etc. mens den starter for at den skal finne de igjen... :crazy: det ser ut til å hjelpe! Leste visst at jeg ikke var den eneste med det problemet. Hvis man greier seg med litt enkelt setup av vær og tiden på døgnet, vil fly i Sveits med lekkert photoscenery og spesielt detaljert med byggninger nære flyplassene, og klarer seg med noen fly til litt forskjellige oppgaver som man dog ikke kan trykke på noen knapper i er denne softwaren å anbefale. Aerodynamikken virker veldig bra og grafikken er ikke til å klage på. Instrumentene gir iallefall utslag, selvom jeg savner å kunne slå motoren av og på, lys etc. Så for meg går det mest i X-Plane 10 om dagen selvom det er utrolig moro å fly i denne, spesielt seilfly der throttle blir speedbrake og man egentlig ikke trenger så mange andre knapper. Føler personlig at TrackIR er et must.
  3. Tror Sverre mener at om det er andre fra forumet som kommer til Seattle så er de velkomne på omvisning
  4. Hei! Legger ut noen bilder fra turer jeg har fløyet de siste dagene NGX på vei til Zürich Over Sveits Her over Tyskland (Berlin) En liten tur fra Berlin til Frankfurt med MD-11F :grin: Og her fra dagens langtur som ble på rundt 6 timer, fra Krasnoyarsk i Sibir til Frankfurt! Desverre ble det bare bilder helt fra slutten REX2 feelThere ERJ V2 PMDG NGX og MD-11 Switzerland Professional X Aerosoft VFR Germany 4 East, Mega Airport Frankfurt X og Berlin Tegel X Takk for titten!
  5. Takk for det Emil! Skal se om jeg ikke kan få lastet opp noe mer da!
  6. Hei! Lenge siden jeg har delt bilder her nå, men her kommer noen fra en tur jeg hadde i helgen. Det blir mest NGX for tiden, men det var moro å lufte den gamle CL'en også. Men jeg tror det blir mest NGX i framtiden, for jeg merker at denne modellen begynner å dra på åra. Fortsatt er den jo bra alikevel. Climbout Over München, EDDM. Approach! Snart nede... Parkert. Velkommen till Innsbruck! REX2 Aerosoft VFR Germany 2 Nord, Hamburg, Approaching Innsbruck Wilco/feelThere PIC 737 (den første de laget) Takk for titten!
  7. Lenge siden jeg hadde postet noe nå Jeg så gjennom alle bildene fra FS men var usikker på hvilket jeg likte best, men det ble dette:
  8. Åja, nå ser jeg poenget. Selve simulatoren blir gratis men de skal tjene penger på sånt ekstra småtteri. Tror det er en stor tabbe, spesielt hvis de ikke lager fly som er over dagens FSX add-on nivå. Det er jo det dummeste av alt, de isolerer utviklere ute og det er kun deres egne tilleggsprodukter som blir mulige å bruke. Dette var svært skuffende, men det spiller jo ikke så stor rolle for min del iallefall, om jeg flyr X-Plane eller MSF(S) en gang i framtiden. Det er heller det ferdige produktet som betyr noe. Kommer til å fly airliners og småfly i FSX en stund til, men X-Plane 10 er alt veldig bra, sammenlignet med V9.
  9. X-Plane 10, anyone? Bare for å være sikker, når de snakker om "free download", mener de da en demo-utgave eller selve det ferdige produktet? Det var isåfall skuffende at det bare skal inneholde Hawaii (og sikkert noe mer mot betaling). Blir nok X-Plane og FSX en stund til her også. Men hvorfor har de ikke inkludert noe mer da mon tro? De hadde vel muligheten?
  10. Dette var bra! Du har ikke fløyet med noen russiske maskiner da?
  11. Tror det gjør det. Har ibland fått beskjed om å slå av kamera, men iblandt har F/A sittet rett ovenfor meg på exit rad uten at de har sagt noe. Har vel litt med personen å gjøre antar jeg... om de skjønner at man er intressert, kanskje. Men hvorfor er det så farlig om man filmer eller tar bilder egentlig? Det er greit nok at man ikke knipser fullt under f.eks. safety demo om det lager lyd, men tenker ellers.
×
×
  • Opprett ny...