Gå til innhold

VATSIM aktivitet på FLG


Arild Oldervoll

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Da kan jeg endelig presentere litt info om hva som kommer til å skje rundt VATSIM på FLG'06. Hattelco har levert en server som i løpet av helgen blir klargjort som en såkalt FSD-server, altså at den tar seg av all lokal VATSIM trafikk-flyt, noe som gir alle som vil fly på VATSIM bedre ytelse.

 

For ATC setter vi opp et såkalt Air Traffic Controll Center (ATCC), der de mest sentrale posisjonene rundt Gardermoen blir dekket. Dette er nok noe som jeg tror ingen ATC i VACCSCA har prøvd før, vi kommer altså til å sitte i lag i et oppsett som ser ganske realistisk ut.

 

I anledning FLG har vi også arrangert et flyin, med hovedvekt på lørdag kveld.

For mer info om dette og påmelding for ATC, se vår infoside.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jada, det er bare å melde seg på på booking-siden, som du ser er det en avkrysningsboks for om du skal delta på FLG eller ikke, la den stå åpen dersom du ikke dukker opp på FLG, så skal vi nok finne en plass til deg. Det er faktisk ikke alle posisjonene som er med i ATCCet, som vi har tenkt å dekke utenfra.

 

Angående posisjoner, så har vi lagt opp til ENGM og ENOS-posisjoner (pluss ESOS og EKDK CTR)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den er der jo, den "". En liten forglemmelse når siden ble laget. Men begge APP-posisjonene og DIR er blandt posisjonene vi har reservert plass til på FLG ATCC, tror det blir utrolig gøy når ATC kan sitte ved siden av hverandre og sammarbeide om trafikkflyten i stedenfor å måtte skrive alt på tekst, evt. ASRC G-G com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...