Gå til innhold

Kent-Ruben Johansen

Members
  • Innholdsteller

    494
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kent-Ruben Johansen

  • Bursdag 19. mai 1981

Kent-Ruben Johansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har SÅ mye vondt å si om Ryanair at det ikke egner seg på trykk... Men en ting kan jeg si: "NEVER AGAIN!!!" Selv om konkurenten tar et par laken mer for USA-turen.
  2. Da var de nede... Ja, de tok en runde før landing. Dette er vel ganske normalt? Kommer vel an på vinden som ved vanlig flyging. Edit: Fant en side om de tre APU enhetene til "skipet", ganske interessant lesing. NASA.gov En pdf om APU: Link
  3. Denne ble postet tidligere her på forumet : http://www.ourairports.com/
  4. Eksen og datteren min var på vei til Jordan med Novair NVR577 (Avgang 09:00), de måtte returnere til OSL grunnet teknisk feil. Ble fortalt at det var en "temperaturføler" som ikke fungerte i en av motorene, men har vel ikke nok grunnlag for å si at det er tilfelle. Noen som vet mer?
  5. Chemtrails ja, huff for en syk teori! I følge en av de som har kommentert bildet: Har ikke sett at holding er blitt utført så høyt oppe før, er dette normal prosedyre? En annen tok visst bilde av samme "fenomen" (neida, jeg er ikke en av konspiratorene.) Flott bilde.
  6. Flott bilde på Varden.no. En maskin som er satt i holding? Det er vel ikke helt normalt heller at holding blir utført i så stor høyde?
  7. Varden.no Dette er jo helt knall!!! Ikke helt samme tilbud, men mye bedre enn ingenting!
  8. At ikke vingens underside tålte sjokkbølgen som "hjulrestene" førte til, synes jeg var merkverdig. Er ikke dette et reelt scenario ingeniørene burde ha forutsett før konstruksjon? Ang. metallbiten på rullebanen anser jeg CDG og lufthavnansvarlige som mer "skyldige" enn Continental, siden rullebanen ikke var "rein". Egentlig tror jeg Continental fikk "skylden" fordi rettsvesenet trengte en syndebukk. Nå vet vi at dette er en del fra dc-10'en. Men det kunne like gjerne vært en del i fra en av lufthavnens biler. Tror ikke det er første gang deler fra fly eller biler tilfeldigvis har havnet på rullebanen.
  9. VG.no db.no Bombe, eller bare igjenglemt bagasje? Edit: Da var flyplassen åpnet igjen, etter veldig kort stengetid!
  10. Denne gutten kan fly RC helikopter! Edit: Fler linker
  11. Mange fine/morsomme videoer her! Vil bare gi et hint til dem som ikke har fått det med seg: Youtube har en ny "avspiller" på prøvestadiet. Den kan være litt buggy. Dette er en "HTML5"-videospiller, vet ikke helt hva det innebærer. Men den fungerer i mange tilfeller mye bedre enn den normale spilleren. Buffering er så godt som histore (hvertfall for meg). Les mer og aktiver den her: HTML5-videospiller
×
×
  • Opprett ny...