Gå til innhold

Hva synes dere egentlig om flyplassen på Gardermoen??


Christer Elde

Anbefalte innlegg

Jeg bor i Sætre i Hurum, under det som skulle være innflyvningstrasèen til Hurum Lufthavn ved Stikkvann. Det ergrer meg enormt at flyplassen ikke havnet her ute.Mange problemer hadde vært løst av den grunn som is på rullebanen ol. Jeg er en av de få her på Hurum som er for flyplass. Noen som er med meg?

Christer Elde

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke det litt sent å lage underskriftskampanje nå? Hehe [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Selv så kan jeg ikke fordra OSL, men synes det er kjempefint at den er der den er... Hadde det ikke vært for den idiotiske plasseringen, så hadde ikke Torp blomstret så mye, og jeg hadde neppe hatt jobb der [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

------------------

Kenneth G. Sørensen

De-Icer ved WF Torp

Kenneth@Airpics.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I begynnelsen var jeg litt skeptisk til gardermoen, men nå har jeg BARE opplevd bra ting der..... Jeg kan ikke forstå hva folk mener når de sier at det bare er forskinkelser, selv har jeg ikke opplevd en forskinkelse.

Jeg er enig at plasseringen kunne vært på Hurum, men men for sent og gjøre noe med det nå.

Fredrik [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gardermoen er tross all kritikken her til lands, blandt de flyplassene med minst forsinkelser i Europa.

Har en mistanke om at det er nordmenns innebygde sytebehov som er den største skurken,( været er et godt eksempel..).

Jada, det er litt tungvint å få tatt seg en røyk etter sikkerhetssjekken for oss som er belastet med den u-tingen, men..

[image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/rolleyes.gif[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

haha..

Hovedflyplassen kunne ikke ha havnet på ett bedre sted.. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] *Kommer det fra en som er nærmeste nabo*

Flyplassen i seg selv er meget velkonstruert, lite forsinkelser på regulær ruter.. (MERK: IKKE charter.. det kan IKKE OSL no for)

Og været da.. som alle dere 'OSL-HATERE' i ett sett plattrer om.. hvem kan gjøre noe med Været? ikke vi... og Christer.. det har vel hendt at det har vært tåke nede i Hurum også, eller? [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Tåke eller ikke tåke, avisnings væske eller ikke.. DEN KUNNE IKKE HA HAVNET PÅ EN BEDRE PLASS! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Håper ;noen; er enige her da... hihi

Mvh

Thomas

ENGM / OSL

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gidder egentlig ikke å reise 20 mil for å se på fly ta av og lande.........

Og med det samme jeg er innom her:

En kollega av meg så et flyvende objekt på himmelen for noen dager siden. Han mente halefinnene hadde den samme utformingen som stealth flyene har. Dette var ca 15 mil vest av Bergen, i Nordsjøen. Noe som har hørt om noen av disse flyene har vært på visitt i norge før?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Landet på Gardermoen i dag, og for første gang måtte vi innom holding pattern før landing. Har reist mye fra ENGM, men det er fremdeles hyggelig å komme dit.

Som sivilingeniør i byggeteknikk vet jeg litt om hvordan arkitekturen og konstruksjonen av flyplassen, og den er viden kjent. Spesielt er limtrebruken veldig spesiell, og mye diskutert. Selv synes jeg det er en praktfull flyplass, den flotteste jeg vet om!

------------------

Håvard Sande

havarsa@online.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei,

som flittig bruker av Gardermoen de siste to årene (ca.40-50 turer i året) mener jeg det meste fungerer veldig bra,ikke minst sammenlignet med mange andre flyplasser rundt omkring i verden.

Tilbringertjenesten er også bra,har benyttet flytoget fra Asker.(litt dyrt kanskje?)

Jeg skiftet jobb for et par mnd.siden og jobber nå på SAS Teknisk base på GEN.Er vel derfor kanskje blitt "partisk" når det gjelder å uttale seg!

Flyspotting er ikke så enkelt her oppe, men er det noen som føler for å "prøvesitte" cockpit i 737/md-80/90,DC-9 samt å ta disse maskinene i nærmere øyesyn er det fullt mulig å komme på en visitt her på SAS Teknisk.

Jeg kan kontaktes på mail vidar@stones.com

Hilsen

Vidar

LN-VOE

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min erfaring med Gardermoen er bare positiv.

Alle mine fly (ikke så altfor mange) har vært i rute. Iallefall såpass at det ikke har gjort meg noe. Landinger har også vært i rute. Problemfri innsjekking ved utreise og pass-/tollkontroll ved ankomst. Ankomst med tog er topp, og de som synes flytog er dyrt, kan kjøre med InterCity togene.

Eneste negative jeg har opplevd der oppe, er politiets overhysteri i forbindelse med Clinton-besøket. Air Force One sto parkert ved den militære delen, mens jeg sto med bil og kikket ved den gamle terminalen. Det ble visst for mye for dem. Alle som sto ved gjerdet ble vist bort. Avstanden derfra er vel borti mot en kilometer....ikke langt fra iallfall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei,

Liker gardermoen veldig godt inn real life [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Men på pcen som en simmer så liker jeg den ikje. Den suger til seg formye kraft heheh [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

------------------

Masse Hilsen

Tor Harald Tessem

http://www.thtessem.com" TARGET=_blank>www.thtessem.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...