Jump to content

Håvard Sande

Members
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Håvard Sande

 • Birthday 11/30/3
 1. Jupp! Majestetisk doning det der!!! Ble kjempeimponert første gang jeg så ett lande i Miami for en del år siden, det beveger seg ganske sakte i forhold til hvor stort det er! Hadde mye crosswind, så det ble litt jobbing på stikkene på slutten :-)
 2. A380 er jo noe ganske nytt og annerledes enn hva vi er vant med. 747 er jo mye mer elegant, smidig og flott og se på, og veldig behagelig å fly med. Synes også Boeings 777 og kommende 7E7 er mye mer elegante! Men jeg ser fram til å reise med A380, blir spennende med noe nytt. Den ser jo noe klumpete ut, men det betyr vel desto mer plass og tilbud på innsiden? :-) Jeg tror uansett Boeing ligger et hestehode foran, Airbus sliter noe med økonomien og med å overholde leveransefrister, og jeg tror Boeing har en mer korrekt strategi for fremtiden. Mange mener vel nå at deres satsning på mindre, langdistanse, fueløkonomiske fly er smart, og skepsisen til 2 motors jetfly er vel ikke lenger så sterk.. Tror nok at Boeings neste skapning vil få enda mer oppmerksomhet! Uansett; spennende med nye fly!
 3. Vi rakk dessverre ikke landingen, men sammen med 500 andre fikk vi med oss A380 ved gate. Dette er et vanvittig fly! Sikkert ikke uten grunn har det fått kjennetegn WWOW!!!! Høyoppløselige bilder og video av vidunderet her: Bilde 1 Bilde 2 Bilde 3 Bilde 4 Bilde 5 Bilde 6 Bilde 7 Bilde 8 Bilde 9 Bilde 10 Bilde 11 Video
 4. Er for tiden i Singapore, og hører rykter om at A380 skal lande her i morgen!!! ..noe jeg jo selvfølgelig må få med meg! Har video- og SLR kamera på lading. Noen som vet når den store fuglen kommer? Har lett rundt på internet, men har ikke lykkes i å finne ut når, bare at det er i morgen..
 5. Hadde håpet noen allerede hadde testet dette... :-) Jeg skal ett par turer til USA før jul, skal se om jeg kan finne en forhandler og få testet det før evt kjøp. Det kan hende at de kommer med en 1280x1024 - utgave neste år, i så fall er det vel verdt å vente på! Mitt hovedankepunkt mot Z800 slik den er presentert er en noe lav oppløsning på 800x600.. Men positivt er det jo at dette nå kommer, og jeg vil tippe det kommer tilsvarende fra eMagin's konkurrenter, slik at det blir noe konkurranse på pris. Tipper dette er å finne i butikkhyllene i Norge om 2 år.
 6. Dette er 2 små dataskjermer som du har "på deg", montert i ett par briller. Nesten som solbriller med TV/data-bilde i!Samtidig følger systemet hodebevegelsene dine, og oppdaterer bildene tilsvarende. Så i stedet for å kikke på en statisk skjerm, er du med i handlingen på en mye mer aktiv måte. Dette er en viktig del av konseptet Virtual Reality...
 7. http://www.emagin.com Er det noen som har testet Z800? Vurderer å bestille disse over nett, evt kjøpe ett par neste gang jeg er i USA. Andre som er interessert? Dette er 3D briller med head tracking, skal visstnok fungere veldig bra, ifølge reviews. Presentert på E3. Burde være ideelt for flightsims!
 8. Ca 200 kr, da har du internett gjennom hele turen. (for alle turer over 6 timer. denne er på ca 12, pluss mellomlanding i Bangkok) Nå har jeg streaming NRK web tv, 4 Skype chats, 1 nedlasting + flere browsere gående samtidig uten problemer...! Regner med det går over satellitt dette?! Noen som vet om det er mulig å måle hastigheten på dette?
 9. Dagens lille bombe. Men SAS skal iallefall ha honnør for å ha greit å fikse internett ombord ganske fort, mange som ikke har greid det enda. Tør jeg spørre hvilken rute du flyr? SK972 Singapore - København
 10. Jo takk for det.. Mangler bare flightsimmen her nå... :-) Kan fly litt Falcon 4 AF online f.eks... Men det må jeg si : SAS SUUUGER i forhold til Singapore Airlines! Er skikkelig skuffa, SA er i en helt annen klasse enn "vårt" SAS.
 11. Er over Thailand, online med SAS Connexion internet-kobling. Fungerer ganske bra, bedre hastighet på internet på flyet enn de fleste hotell jeg har vært på! Skal tro om jeg kan hacke meg inn på flight controls... Skal vi se...
 12. Når kommer det noen skikkelige 3D briller på markedet? Å fly simulator med en liten firkanta skjerm tar liksom ikke helt av - heller ikke med TrarkIR, stereosyn og andre hjelpemidler. Sony hadde for noen år siden Glasstron (tror det var det de het), men så vidt jeg vet ble de trukket tilbake, og i dag er det vel ingenting tilgjengelig? Noen som vet om dette er noe som kommer snart?
 13. De som har reist offshore fra Florø er vel kjent med det gamle treskeverket som opererte derfra. Men sist jeg fløy fra Florø, ble jeg positivt overraska! En splitter ny Super Puma MK2?! Den virket i hvertfall brand new! Noen som vet noe om denne maskinen? (Husker ikke ID på den, bare kom på det i farten..)
 14. You bet - Har tilpasset jobb og ferie så det ikke krasjer med flystevnet - dette blir kjempebra!!!
×
×
 • Create New...