Gå til innhold

Christer Elde

Members
 • Innholdsteller

  283
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
 1. Jaaa! Den skulle jeg egentlig vært med på... (sukk) Hadde vært gøy det, men det shatans Forsvaret sendte meg på Wing-Ops Rygge, og der er det jo gøy!
 2. Går Fokker 50 mellom Bodø og Tromsø?
 3. Heftig! Er like redd hver gang for å gå i havet. Norges laveste innflyvning er det hvertfall!!!
 4. Det er jeg på ingen måte enig i. Kom fra Dublin sent forrige mandag i det solen var i ferd med å takke for seg for dagen. Tror det må være noe av det vakreste jeg har sett av innflyvninger. Vi kom inn fra vest, og hadde en utsikt og sikt som var helt enestående. Sammen med et fantastisk lys ble dette nærmest trolsk. Vi kom inn over Ransfjorden og Tyrifjorden som badet i sen sommersol. Samtidig som Mjøsa viste seg fra sin beste side, og tilbød sikt langt nord for Lillehammer. Til og med styrmannen måtte ut på PA anlegget for å formidle sin begeistring over synet som åpenbarte seg. Så ikke si
 5. Oida! Skamme seg, jeg bor selv i Buskerud, og burde ikke latt hverken Notodden eller Hokksund gå i glemmeboka!
 6. Hrmmf... Det sto INNFLYGNING der oppe ikke FLYPLASS... Bare så ingen tar feil. Synes det er veldig merkelig at Oslo Lufthavn Gardermoen rager på topp over "Norges fineste innflygning". Jorde på jorde... Er dere bønder hele gjengen?????
 7. Nettbasert business er vel noe av det enkleste man kan jobbe med, hvis man vil være kjeltring. Hvis dette om Ariane stemmer, tenk godt over hvem dere gir deres kredittkortopplysninger til... Mulig ikke Ariane er noe snusk, men det er ikke alt som er like seriøst heller. Og er dem først tappet fra konto, da er dem nok borte hvis du handler hos "feil" folk. Overraskende det der om Ariane. Skulle tro at det var blitt bedre nå. Han tør vel ikke å floppe Ariane, ved en evt rettssak, nå som Ariane nærmest er blitt et merkenavn. Men jeg er enig i prinsippet til Jan Roar. Selv har jeg aldri
 8. Sommeren er høytid for uhøytidelige kåringer. Melder meg derfor på med en til. Hvilken flyplass er Norges fineste innflygning?
 9. Neei! Det er ikke så farlig. Har opplevd at flyverten tok på seg oppgaven å være kameramann for et ektepar på Amerika-tur, så det tror jeg ikke er så farlig.
 10. Dropp det, det er en radiomottaker, det er ikke lov fordi det kan forstyrre instrumentene, ikke bare kommunikasjonen, men også andre instrumenter. Så la det være!!! Det kan f.eks gi utslag i feilnavigasjon, feilmeldinger om brann, feil på hjul og drivstofftanker. LA DET VÆRE! Du må betale hvis flyet må nødlande og du blir tatt for det. Det er en grunn for at radiosenderne til og fra cockpit sitter på utsiden av flykroppen. Ikke vær dum!
 11. Jeg digger Magerøya!!! Kjempebra! Har en del familie i Honningsvåg, så det blir endel turer opp dit. Nydelig!Honningsvåg er jo faktisk gjenkjennelig nå, selv om det ikke er hus der, og jeg kan se nesten nøyaktig hvor vi hadde "fjærabål", inne i bukta bak flyplassen. Stilig!
 12. Hadde hatt det noen dager, men det var først på denne togturen at jeg endelig forsto hvordan jeg skulle bruke det. Ble rimelig hekta, og det var like før mobilen føk veggemellom gjennom togkupeen. "[sensurert], [sensurert], [sensurert]", lød det gang på gang gjennom den engelske togkupeen, som små viskelyder. Da jeg fant ut at jeg måtte legge den fra meg for å spare batteriene på telefonen, ble jeg frustrert. Klarte rett og slett ikke å roe meg ned igjen.
 13. Tipper det er noe radarinstrumenter. Men bare for å virke hi-tech, hvorfor må den absolutt ligne på en Dornier???
 14. Skal lande på Chios på lørdag(BU5961)I følge fs. er banen 4934 ft.Skulle vel bli i overkant av 1600 m.Tror Braathens bruker en 737-800,men er ikke sikker.Noe å glede seg til da skjønner jeg.. Prøv Alta. Ca. 1000 meter bane(?), er sikker på å gå rett i vannet hver gang jeg lander der. ekstremt lav innflyging!!!
×
×
 • Opprett ny...