Jump to content

Arne Sundsbø

Members
 • Content Count

  486
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Arne Sundsbø last won the day on March 29 2019

Arne Sundsbø had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Arne Sundsbø

 • Birthday 11/30/3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har det som står her, selger det for 400kr + frakt. Er ubrukt :) 2 x Parallel cable (Master Card) 14.00EUR 1 x Outputs connection 18.00EUR 1 x USB Expansion card 38.00EUR 1 x Master card 55.00EU
 2. Hei Tobias, jeg sendte deg en melding her på flightsim.no
 3. Ja, jeg har ikke pakket det ut men skal være plug/play
 4. Denne fremre Overhead til B737 har ikke full størrelse, det er verdt å merke seg( bredde 41,5cm). Den ligger i esken den kom i og er ikke pakket ut, så den er ubrukt. Jeg hadde jo ikke sjekket nøye nok hva jeg hadde bestillt og trodde den var i full størrelse. Jeg ga over kr 12000 for den pluss ca 4000 i moms og selger den for kr 4000. Spesifikasjoner og omtale her: http://www.vrinsightshop.com/shop/step1.php?number=61&b_code=B20111209013725 Det er den store utgaven, utgave PRO.
 5. Du har rett Jan Tore. Og så filmes det alltid rett forfra og rett bakfra, noe som gjør at det gir et helt urealistisk bilde av situasjonen og virker atskillig mer dramatisk. Men slike filmer elsker avisene, og er greit "click bait".
 6. Du har jo lov å spinne denne gamletypen med disse vingene. Nydelig design og nydelig sim-design også tydeligvis, men synes å huske at det gamle instrumentpanelet hadde mer rotete layout enn på bildene her, her er det jo moderne T- layout, høydemåler og fartsmåler der du venter å finne dem. Elsker Cherokee men litt skremmende med bare en dør å rømme fra.
 7. Dette var da flotte screenshots! Det er så bra at det er realistisk maling med avskallinger og detaljene er supre. Denne versjonen av DC3 ble ikke noen kommersiell suksess har jeg lest et sted.
 8. Fullstendig enig med deg Andrew ! For min del blir jeg på dette forum, flightsim.no
 9. Dette ser ut til å bli veldig bra. Takk for info om tidligere tysk flyplass, Rygge flyplass under krigen lå jo og et annet sted enn idag. Me109 med sitt smale understell fikk endel uheldige landinger ja!
 10. Fantastisk bra reportasje, flotte bilder!
 11. Hvilket Scenery er dette? Ser fantastisk detaljert ut Takk for bilder!
 12. Fantastiske bilder! Må ha vært en opplevelse den turen.
 13. Fin bildeserie, særlig bilde nr1(men også de andre), og veldig bra Scenery for Gran Canaria!
×
×
 • Create New...