Gå til innhold

Arne Sundsbø

Members
 • Innholdsteller

  504
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Arne Sundsbø vant sist dagen den 29. mars 2019

Arne Sundsbø hadde det mest likte innholdet!

Om Arne Sundsbø

 • Bursdag 30. nov. 3

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Arne Sundsbø's Achievements

10

Nettsamfunnsomdømme

 1. Selger 2 stk originale Map Lights til Boeing 737 Classic, fabrikat Grimes. Det er de som sitter i "eye brows". Leveres med 12v pærer, 24V pærer kan brukes, også LED-pærer, fungerer bra. Pris kr 500 pr stk.
 2. Det høres bra ut! Da får jeg ha tålmodighet litt til:)
 3. Jeg kjøpte det og installerte det igår. Men det har ikke støtte for flere skjermer ser det ut til. Så det kan ikke brukes i en flysimulator og det er vel ingen mulighet til å returnere det til Elkjøp for å få pengene tilbake. Og ingen advarsel om dette på forhånd. Ellers ser Scenery veldig bra ut
 4. Håper etterfølgeren, the "Thunderbolt Amphibian", snart kommer også Marius! Bedre kjent som Republic RC3 Seabee:
 5. Har det som står her, selger det for 400kr + frakt. Er ubrukt :) 2 x Parallel cable (Master Card) 14.00EUR 1 x Outputs connection 18.00EUR 1 x USB Expansion card 38.00EUR 1 x Master card 55.00EU
 6. Denne fremre Overhead til B737 har ikke full størrelse, det er verdt å merke seg( bredde 41,5cm). Den ligger i esken den kom i og er ikke pakket ut, så den er ubrukt. Jeg hadde jo ikke sjekket nøye nok hva jeg hadde bestillt og trodde den var i full størrelse. Jeg ga over kr 12000 for den pluss ca 4000 i moms og selger den for kr 4000. Spesifikasjoner og omtale her: http://www.vrinsightshop.com/shop/step1.php?number=61&b_code=B20111209013725 Det er den store utgaven, utgave PRO.
 7. Du har rett Jan Tore. Og så filmes det alltid rett forfra og rett bakfra, noe som gjør at det gir et helt urealistisk bilde av situasjonen og virker atskillig mer dramatisk. Men slike filmer elsker avisene, og er greit "click bait".
 8. Du har jo lov å spinne denne gamletypen med disse vingene. Nydelig design og nydelig sim-design også tydeligvis, men synes å huske at det gamle instrumentpanelet hadde mer rotete layout enn på bildene her, her er det jo moderne T- layout, høydemåler og fartsmåler der du venter å finne dem. Elsker Cherokee men litt skremmende med bare en dør å rømme fra.
 9. Dette var da flotte screenshots! Det er så bra at det er realistisk maling med avskallinger og detaljene er supre. Denne versjonen av DC3 ble ikke noen kommersiell suksess har jeg lest et sted.
×
×
 • Opprett ny...