Gå til innhold

Geir Gundersen

Members
  • Innholdsteller

    163
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Geir Gundersen

  • Bursdag 30. nov. 3

Geir Gundersen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Svak lyd, vanskelig å høre i støyende omgivelser (som f.eks. en flyplass), men ellers grei.
  2. Har ikke landet på så mange norske flyplasser, men jeg velger Svartnes, Vardø. Fløy fra Kirkenes til vardø med en Twin Otter for en del år tilbake. Satt på første rad, og som kjent for mange fløy Widerøe sine Twin Ottere uten forheng mellom passasjerer og flygere. Derfor så jeg hele innflygingen ut fra cockpitvinduet.
  3. Hadde planer om å dra, men jeg får se.... Nå er klokka over halv tre på natta, jeg skal på jobb halv seks men får ikke sove. Fly til Sola er utelukket grunnet pris, og jeg er neppe i stand til å kjøre nesten 50 mil med bil etter 9 timer på jobb....og søvnløs natt.... Da er det bare reglene på personalbilletten til NSB som avgjør....
  4. Konkurranse er bra når det er et marked å konkurrere om. Er det et marked for mange flyselskap i lille Norge? Hva spares inn på for å gi oss forbrukere billige billetter? Færre vedlikeholdsterminer på flyene? Lavere lønn og dårligere arbeidsmiljø for de ansatte? Generelt dårligere service? Og da tenker jeg ikke på at det ikke serveres mat og aviser, for det er en ubetydelig kostnad likevel....men på hvordan hvert enkelt selskap behandler sine kunder fra de skal bestille billetter til eventuelle problemer i etterkant. Personlig synes jeg Norge er et for befolkningsfattig land hvor befolkningen er for spredt til at markedet egner seg for større konkurransevirksomhet....nettopp med den tanken i bakhodet om at innsparinger ikke alltid er forenlig med sikkerhet.
  5. Klart det er for dårlig, men dette er den frie konkurransens pris. Skal man kunne tilby lavest mulig pris, må det gå på bekostning av noe annet. Og det er gjerne færre ansatte, og dårligere arbeidsmiljø.
  6. Hvis det er butikker med egen web-shop du er ute etter, er vel det norske tilbudet heller dårlig. Går du til utlandet, kan jeg anbefale en engelsk butikk som heter Hannants. Her finner du det meste! Hannants - Plastic model kits and accessories
  7. Det riktige blir vel å si at Lillestrøm ligger i Skedsmo, som jo er navnet på kommunen. Men Skedsmo VGS ligger riktignok i Lillestrøm. Avionikklinja har tilhold på Kjeller flyplass....de hadde det iallfall tidligere. Det første er helt riktig. Det går tog fra OSL til Lillestrøm. Både Flytog (dyrt) og NSB tog (halve prisen) . Husk imidlertid at kun annenhvert Flytog stopper på Lillestrøm.
  8. Butikken "Automobilia" i Oslo har spesialisert seg på slike bøker om fly, biler, båter o.s.v. Du kan jo høre med dem. Automobilia
  9. Flight of the intruder er helt grei....iallfall sammenlignet med Turbulence. Kjøpte nettopp FOTI på DVD.
  10. Greit nok. De skal selvfølgelig finnes skyldige før de kan henges.... Hva som skal være straff for denne type forbrytelse, uten å nevne denne konkrete hendelsen, synes jeg er helt OK å diskutere!
  11. Er ikke enig. Inntak av alkohol når man skal føre et transportmiddel er strengt forbudt både i Norge og i England, og som passasjer angår det meg og min sikkerhet i høyeste grad! Alle har lov til å ha sin mening når det gjelder alkohol og bilkjøring, hvorfor da ikke innen flyging?
  12. Så fordi jeg ikke har millionlønn eller ansattbilletter, så skal jeg ikke ha rett til å kunne se verden? Greit nok at flyselskapene vil tjene på rutene sine, men de kunne gjerne blitt flinkere til å fordele seter. Når personer som måler 160moh får setene på første rad eller setene ved nødutgangene, så viser ikke det stor vilje til å gi sine reisende mest mulig komfort. Til de som sammenligner komfort med biler....jeg kjører en Corolla. I denne har jeg faktisk veldig god plass med mine 193moh. Til sammenligning har jeg vært passasjer i en kollegas BMW. Har satt jeg helt sammenkrøket i passasjersetet. Mercedes-TAXI'er er også meget trange. Dyre sportsbiler gir i mange tilfeller ikke store plassen de heller. Så slik sammenligning blir feil.
  13. Så var det kanskje det at ikke alle har økonomi til å oppgradere standarden? Skal man halve jorda rundt, så koster det nok på billigste sete!
  14. Etter et par USA turer med 747, hvor jeg knapt kunne gå etterpå....er det ikke noe problem å kjenne seg igjen her, nei! Måler 193....sitter alltid med knærne inn i setet foran, spesielt når personen foran skal lene seg bakover.... Fly er, ved siden av buss, en av verdens mest ukomfortable reisemåter. Desverre har man ikke så mye annet valg dersom man skal reise jorda rundt.
×
×
  • Opprett ny...