Gå til innhold

Tom Jonny Pettersen

Members
  • Innholdsteller

    224
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Tom Jonny Pettersen

  1. Lekker lyd når den når toppen... :grin:
  2. Litt synd at man ikke klarer å knotte til ett treff , husker når vi satt på Geitvågen camping . Noen år siden det da , litt synd at man har nesten helt har kuttet FS. Mest p.g.a andre spill/fritids sysler. Men en dag kommer vel lysten tilbake, får se hvor hard BF3 kommer til å floppe :-)
  3. Glemte å fortelle at fordelen med spektrum eller var det JR er at det finnes en haug av Bind And Fly modeller der ute. Horizonhobby har vel en drøss av sånne fly. Små artige karer som du enkelt binder med radioen, slipper det tullet med å bytte motakern eller få med en ekstra radioe på de småe flypakkene. http://searchrc.horizonhobby.com/index.jsp?N=5913&sid=1313CD25B17E Og en liten notis. Spektrum og JR samarbeidet om sitt 2.4 system , men nå er dem splittet opp og dem har sine egene systemer. DSM1 og DSM2 eller noe sånt. Tar sikkert litt feil her. Alle systemer har sine ulemper og fordeler, men så lenge du blir fornøyd så er det fint.
  4. Eller du kan gå får en Futaba 8FG som du oppgradere til 12kanaler via software oppdatering. Du får den til grei pris og sjekk heller ut hva du får for pengene. Men uansett valget så bør du holde det til 2.4Ghz. Også har du S-Bus teknologien til Futaba tilgjennelig også. S-bus servoer kan du programere til å være høyderor , så uansett hvor du setter servoer i mottakern så vil den altid oppføre seg som en høyderor. Jeg bruker selv en utgang på motakern som styrer 4 servoer. Men du ser selv .. http://elefun.no/p/prod.aspx?v=14973 til radion og ett par vidoer om S-bus http://www.futaba-rc.com/sbus/index.html Hiteh auroa har en spennede radioe med telemetri som du burde kikke litt på også. http://elefun.no/p/prod.aspx?v=15520 Norske priser , men husk at du kan bestille via den store verden også , slipper biligere unna da..
  5. Er ikke sikker på om det har vært postet før , men ka farsken.. [video:youtube]
  6. http://www.flightsim.no/shop/contact_us.php?osCsid=c5d0611fc9055a0d07662ac6d2fa104e
  7. Jeg har som regel hentet det hos Dag i Bodø . Betalt på nett og avtalt hentetidspunkt. Så er fult mulig skulle jeg tro.
  8. hehe , bra video satt og ventet på ett anker skulle komme ut av døra på slutten der..
  9. Jeg vil anbefale denne trainerpakke . Den har en 6 kanals radio med , og du vil garantert angre hvis du kjøper en 4 kanalers. Den pakken har med alt. Elefuns World star lykke til.
  10. Fikk selv det igår faktisk, litt uvant heheh .. ble litt svimmel ja
  11. Litt offtopic Noen som har kommentert avataren din Thomas? Prøvde fortvilt å ta live av det krypet som var på skjermen , helt til jeg skjønnte at det var noe helt annet .. hehe
  12. Hoover i en F86. Bra stram den firepunkts rollen TRt6UnNzR6I
  13. Når man snakker om å fly med en vinge , Bill Hempel saver denne bra .. Bill Hempel
  14. Sett på Braniac nå da ? . hehe Bruker jo å være rød da
  15. ingen problem , artig å hjelpe en fellow RC pilot
  16. Reg deg en konto på forumet her , du finner alt her rcscalebuilder Formumet er sortert etter Designers , KIT og general
  17. Synd ingen av de jobber på flymuseet! Var på museet i sommer. Noen søte damer som guidet. Hadde lært seg teksten de skulle fremføre, og det var greit. Men det ble verre når noen stilte relevante spørsmål. Var også i Bodø da museet åpnet dørene første gang. Jeg må si at jeg ble litt skuffet da jeg ikke så noe særlig endringer i innhold siden da. Flyene som er utstilt gir mye i seg selv og rettferdigjør selvsagt en visitt. Men innholdet rundt synes jeg er lite utviklet. For eksempel monteret med innflygingslysene og ILS. Noen knapper som man skulle trykke på så skulle noen lyspærer lyse, og de virket ikke engang. Flysimulatoren som har grafikk fra steinalderen. Shopen som ikke har større utvalg enn en helt ordinær lekebutikk. Hvor er dette århundrets dataanimasjoner og interaktivitet? Her har museet mye å lære av f.eks. Vitensenteret på Hunderfossen o.a. Selv har jeg lært mye mer av noen timer med FS9 og flyfilmer. Men som sagt fint å kunne se og kjenne på flyene i virkeligheten da. De guidene er som regel skoleungdomer som har en sommerjobb. Det kommer flere ting på museumet som Olav Kyrre som ble hentet fra Peru , også har Saaski kommet inn. 2 stk brukte bortimot 7 år på den. Ting tar tid av og til, det er ett trofast gjeng i flyhistoriske som jobber på dugnad. Også er Norseman på tur til å bli restaurert . JU88 er på tur. Også holder vi med på å bygge opp en database som skal være tilgjengelig til publikum etterhver , vi har fått ut Biblioteket på nett søkbart . Så samler vi inn uendelig mye foto som man skal finne ut Hvor , hvem , hva, årstall , flytype. Alt fra slides , glassplater , negativ , vanlig foto,det meste med andre ord. Filmer ,tidskrifter , flydeler, pilotutstyr, vedlikeholds bøker til det fleste flytyper. Så hvis du tror at det som er i museum er alt , da tar du feil. Vi kunnet glatt fylt 2 museumer med fly , vi har en hangar på flystasjonen med 13 fly som vi ikke har plass til på Flymuseumet. Men noen fly blir sirkulert rundt på. Også holder militæret med å restaurere en F-86 Sabre. Så ting skjer. Det som er første pri for museum er å samle inn mest mulig historiske dokumenter før det forsvinner. Siste redningsaksjon var da vi reddet mye av Braathens gammle arkiv før det ble kassert. Men så skal vi også holde budsjettet , det kan man ikke skifte utstilling hvert år heller da. Synes at vi har en bra gjennomstrøming på museumet har ikke hørt noe klager ennå.
  18. Fikk en glimmrende NNM , så litt dyster ut på fredagen men etterhvert så bestemte værguden at Bodø skulle ha fint vær i helga Legger ved en link om resultatene også. NNM 2005 Resultater
  19. Til helga skal Bodø Modellflyklubb arrangere NNM nr 31 her i bodø , dere er alle velkommen til å se på eller fly. Fredagen er forbehold til F3J seilfly konkurranse , men lørdag og søndag blir det Motorfly og helikopter. Pølse og brus er å få kjøpt også. Programmet
×
×
  • Opprett ny...