Gå til innhold

Stig Karlsen

Members
  • Innholdsteller

    189
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Stig Karlsen

  • Bursdag 30. nov. 3

Stig Karlsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har vært ruskevær langs kysten i nord i dag, så jeg testa noen landinger på Leknes i X-Plane. Legger ut et par videoer for å vise noe av det X-Plane er god på: å gjøre ting utfordrende når det er dårlig vær. Legg merke til hvordan vinden driver flyet hit og dit og hvordan løftet endrer seg med vindkastene. Legg også merke til hvordan jeg må spasse med stikka for å få flyet ned på banen. Sett fra rullebanen. Sett fra cockpit.
  2. Ok, Ernst -- men har du prøvd X-Plane? Jeg har ikke noen formening om hvilken av simulatorene som er best på warbirds, og det kan godt hende du har rett. Men man bør vel prøve begge simulatorene før man konkluderer?
  3. Bruk musa eller piltastene for å bevege deg i bildet.
  4. Syns denne er veldig grei for USA: http://www.airnav.com/airports/
  5. Sjekk ut: http://marco-za.blogspot.com/2007/08/google-earth-flight-simulator.html
  6. Stemmener at jeg har Nvidia, ja, skal prøve med andre drivere.
  7. Med SB aktivert blir alt under SB-vinduet svart i fullscreen (FS2004, men det samme skjer med FSInn i FSX). Noen som veit hva som kan gjøres?
  8. Veit ikke om denne har vært oppe før, her er linken i alle fall:
  9. http://bored.blosker.com/link/learn-to-fly-here-pic-10342
  10. Jeg bruker FS hvis jeg vil leke at jeg er ATPL og fly svære fly. Men for trening til PPL bruker jeg X-plane, for jeg har ikke funnet noen C-172 i FS som oppfører seg som den skal. Flight 1 sin f.eks. vil med kombinasjone lav fart & masse power ha en tendens til å yawe mot høyre, altså helt motsatt av virkeligheten. Den oppfører seg heller ikke realistisk i stall. Carenados Cessnaer er imidlertid veldig fine, men de har ikke lagd noen C-172.
  11. Det er fullt mulig. Du trenger et kart for SID/STAR'en, og så setter du frekvens i nav-receiver'en og kurs i OBS'en for hvert waypoint.
  12. Jeg har sendt en e-post til journalisten. Støtter opp om å sende e-post til redaktøren også, for hvis dette dreier seg om en rutinemessig go-around er dette pinlig idiotisk journalistikk. Noen som ser et misforhold mellom hovedoverskriften og underoverskriften i artikkelen, forresten?
×
×
  • Opprett ny...