Gå til innhold

Tom Jonny Pettersen

Members
  • Innholdsteller

    224
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Tom Jonny Pettersen

  • Bursdag 24. feb. 1974

Tom Jonny Pettersen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lekker lyd når den når toppen... :grin:
  2. Litt synd at man ikke klarer å knotte til ett treff , husker når vi satt på Geitvågen camping . Noen år siden det da , litt synd at man har nesten helt har kuttet FS. Mest p.g.a andre spill/fritids sysler. Men en dag kommer vel lysten tilbake, får se hvor hard BF3 kommer til å floppe :-)
  3. Glemte å fortelle at fordelen med spektrum eller var det JR er at det finnes en haug av Bind And Fly modeller der ute. Horizonhobby har vel en drøss av sånne fly. Små artige karer som du enkelt binder med radioen, slipper det tullet med å bytte motakern eller få med en ekstra radioe på de småe flypakkene. http://searchrc.horizonhobby.com/index.jsp?N=5913&sid=1313CD25B17E Og en liten notis. Spektrum og JR samarbeidet om sitt 2.4 system , men nå er dem splittet opp og dem har sine egene systemer. DSM1 og DSM2 eller noe sånt. Tar sikkert litt feil her. Alle systemer har sine ulemper og fordeler, men så lenge du blir fornøyd så er det fint.
  4. Eller du kan gå får en Futaba 8FG som du oppgradere til 12kanaler via software oppdatering. Du får den til grei pris og sjekk heller ut hva du får for pengene. Men uansett valget så bør du holde det til 2.4Ghz. Også har du S-Bus teknologien til Futaba tilgjennelig også. S-bus servoer kan du programere til å være høyderor , så uansett hvor du setter servoer i mottakern så vil den altid oppføre seg som en høyderor. Jeg bruker selv en utgang på motakern som styrer 4 servoer. Men du ser selv .. http://elefun.no/p/prod.aspx?v=14973 til radion og ett par vidoer om S-bus http://www.futaba-rc.com/sbus/index.html Hiteh auroa har en spennede radioe med telemetri som du burde kikke litt på også. http://elefun.no/p/prod.aspx?v=15520 Norske priser , men husk at du kan bestille via den store verden også , slipper biligere unna da..
  5. Er ikke sikker på om det har vært postet før , men ka farsken.. [video:youtube]
  6. http://www.flightsim.no/shop/contact_us.php?osCsid=c5d0611fc9055a0d07662ac6d2fa104e
  7. Jeg har som regel hentet det hos Dag i Bodø . Betalt på nett og avtalt hentetidspunkt. Så er fult mulig skulle jeg tro.
  8. hehe , bra video satt og ventet på ett anker skulle komme ut av døra på slutten der..
  9. Jeg vil anbefale denne trainerpakke . Den har en 6 kanals radio med , og du vil garantert angre hvis du kjøper en 4 kanalers. Den pakken har med alt. Elefuns World star lykke til.
  10. Fikk selv det igår faktisk, litt uvant heheh .. ble litt svimmel ja
  11. Litt offtopic Noen som har kommentert avataren din Thomas? Prøvde fortvilt å ta live av det krypet som var på skjermen , helt til jeg skjønnte at det var noe helt annet .. hehe
  12. Hoover i en F86. Bra stram den firepunkts rollen TRt6UnNzR6I
  13. Når man snakker om å fly med en vinge , Bill Hempel saver denne bra .. Bill Hempel
×
×
  • Opprett ny...