Gå til innhold

Andreas Thoresen

Members
  • Innholdsteller

    94
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Andreas Thoresen

  1. Frisk satsing å lande med 30kts tailwind med en motor ute i Alta da;)
  2. hei Synes egentlig denne var veldig dum jeg da... Og ikke kommer en 747 seg ned på National/Reagan heller.. De største flyene som kommer ned ditt er vel i 737-600 størelsen.. Og en 747 er jo bittelitt større en 737-600 Vel, rwy 19 er sånn ca 2000 m. lang så burde gå greit å få ned en 747 der skulle man tro:) Ikke på max. vekt kanskje men:) Moro var det nå lell:)
  3. Aner ikke, så bare at den landet istad.
  4. Er det noe som er sikkert, så er det vel at det aldri blir mangel på piloter;) Bare mangel på erfarne nok piloter:) Men markedet ser iallefall lyst ut fremover!
  5. Kan skrive under på at vinteren er her ja, noen seriøse byger her i Alta idag. Slapp unna med en runde i holding før vi klarte å komme oss ned før de verste bygene kom. -1 grad og særdeles mørkt her nå
  6. Kjempebra innlegg Frank!!! Her legger du med andre ord skylden på pilotene i en hendelse du egentlig har null grunnlag for å mene noe om!!! Hva er det som sier deg at pilotfeil er delaktig i denne hendelsen? Og at du klarer å komme med en setning som at pilotene ikke tar situasjoen alvorlig nok, jeg er målløs!!! Artig å fått vite hva slags bakgrunn du har for disse konklusjonene, flyr du til daglig eller?
  7. Det er nok ikke et nøyaktig tall nei, men som sagt er dette bare noe jeg fant sitert et annet sted. Men kan sikkert gi en relativt god pekepinn på saken iallefall...
  8. Her er en liten sak jeg leste på et annet forum som kanskje kan være til hjelp uten at jeg helt har satt meg inn i hvor nøyaktig det er: The standard formula for ALL aircraft is that excess fuel (or any excess weight) that you carry will be burnt at 4% per hour of that excess weight. So If you carry 5,000 Lbs excess over flight plan fuel over a 6 hour sector you will burn 24% (1,200 lbs) just carrying it.
  9. Det eneste som er sikkert i denne bransjen er at det er ingenting som er sikkert! Er dette noe du velger å satse på så bør du være klar over at du kanskje i verste fall må gå mange år før du får deg en jobb. Da skal du samtidig betjene et høyt studielån, boligutgifter, bil osv. osv..... Men er man motivert og står på så er det nok alltid en jobb som venter til slutt.... Lykke til
  10. Nei for det finnes jo ikke utfordrende vær i Tromsø eller;)?
  11. ATP går mellom føgende destinasjoner: OSL-TRD,OSL-BGO,OSL-SVG,AES-OSL,MOL-TRF-OSL,BOO-OSL CRJ: TOS-LYR, TOS-OSL-TRD-TOS, TOS-OSL-TOS Den 146 saken flys nå for svenske posten i Sverige.
  12. Hehe, har vel roet seg litt men det er nok noen som blir litt ekstra fornøyd om de er først tilbake til Osl ja;) Men når sant skal sies så går det sjelden sakte med handlingen på Værnes, så det er jo bra:)
  13. Er nok ikke umulig det, treffer jo ganske mange av folkene rundt om som styrmann her så
  14. Flyr som styrmann ja, og løper litt rundt bak under lasting;)
  15. Nei, kontrakten har alltid vært på 3 år:) Så infoen du har er nok ikke gammel, bare feil:)
  16. Av fly som er i boka og som man faktisk er aktiv på: -C152 -C172/C172RG -C177 -PA-28/34/44 -Army cub -AA5A -BAe ATP
  17. Ja, kortvatn har en meget mye flott side som viser mange flotte steder og hendelser. Jeg får nesten tårer i øynene når jeg ser noen av de, ah gamle minner Stå på Kræstjan!!!!!!!
  18. Ja gratulerer så meget christian. Jeg kan erindre da du var en fersk instruktør som hverken visste bak eller frem på et fly! Får håpe de får det meget mye morsomt på denne grønne maskinen din Stå på!!!
  19. Også litt viktig å huske at du må svinge motsatt av hva nålen sier når du flyr en slik approach. Krever litt konsentrasjon når man allerede er litt stressa:) Men funker helt fint!
  20. HAHA! En kompis av meg var med det flyet og han fortalte at han trodde det kanskje var en nordmann. Sa til ham at det sikkert var en trønder, og surprise surprise:) Jøss, en trønder???
  21. Ja, ikke sant. Greit om folk sjekker opp litt fakta før de skriver innlegget sitt. Jeg har jo flydd både SIDS og STARS med en 172, så går nok fint med en 737-200 også
×
×
  • Opprett ny...