Gå til innhold

Steve Strøm

Members
  • Innholdsteller

    416
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Steve Strøm

  • Bursdag 14. jan. 1974

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Steve Strøm's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. hmm..På min skjerm er det en antydning til rødstikk på bildene..men for noe bilder du leverer.....gang på gang!!!! Skulle gjerne gått gjennom maskinen din og sett på alle...nydelig!
  2. klippet inn ekte gress på bilde 1?....si ja nå er du snill!..Hvis ikke er det bare helt latterlig god grafikk du har!
  3. Kan ikke du legge ut ett orginal-bilde? Jeg har selv jobbet i photoshop noen år, så jeg "burde" klare å se hva du gjør ) Evt, kan jeg gjerne få se PS-fila også Ja, jeg er misunnelig og vil gjerne lage like bilder! )
  4. Ja forståelsen rundt DOF gjør underverker på slike bilder!! pssst..noen som kan stjele cfg-fila hans???
  5. herlige bilder..bare fortsett å legge å legge ut bilder av den pågående turen...håper den blir lang med mange bilder.Dette var flott!!
  6. Hva skjer her nå?....Jeg spurte ett enkelt spm, og plutselig er tråden full av tjafs?? Takk til de som svarte fornuftig, men alt annet kan jeg styre meg for..
  7. bro nummer 2 tror jeg er i Harstad..tjeldsund-brua!
  8. Noen fra Ski/Langhus her?
  9. Flotte bilder Fred!..kjenner jeg er helt syk av og kaste meg med igjen. Nå har jeg vært "maskin-løs" i snart 5 mnd...og det tærer hard på tålmodigheten kjenner jeg..Er jo så mye som må skaffes..NGX, og alt fra Orbx, og andre småsaker..mye jobb og gjøre når jeg får kommet meg igang. Men fantastisk å se at engasjementet rund MP fremdeles brenner, og ettersom Orbx fortsetter og lage fantastiske ting...så smiler jeg hele veien til November. Da er jeg vel tilbake tenker jeg. (Må bare pusse opp litt først)
  10. Akkurat...da ble jeg litt klokere idag også takk takk
  11. Hei, jeg landet på Gardermoen i sommer, og på vei til bagasjen har man jo fin utsikt til gate'ene.. Jeg så noe jeg ikke har sett før: Ett av bakkemannskapet holdt en laaaang "pinne" opp til cockopit-ruta...for meg så det ut som ett langt kosteskaft. Piloten så ut til å "studere" denne pinnen...Noen som kan svare på hva det var?
  12. Kan dere slutte å legge ut slike bilder!!! Jeg har maskinen pakket ned, og kan ikke være med før uti November..Jeg syntes alle skal ta hensyn til dette, og ikke legge ut slike fantastisk bilder, som en reminder hva jeg går glipp av!!!!! ..takk for at det klør i fingrene...!! ;o)
  13. Dette jo nydelig...Jeg flytter faktisk til Langhus 15.11.11..og var ikke mange dagene siden jeg var nettopp her! Eneste jeg savner en de små kjeglene vedover gress-stripa..eller var dette nydelig!!!!!! Regner med den ligger for nedlastning? kjempejobb!
×
×
  • Opprett ny...