Gå til innhold

Øyvind hagen

Members
  • Innholdsteller

    340
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Øyvind hagen

  • Bursdag 30. des. 1987

Øyvind hagen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg tror Xbox 360 klarer dette fint, litt mindre skarp tekstur og noen ting andre. TEnk dere, Xbox 360 har symmetrisk 3.2 GHz, det betyr at den er ca 9.6 GHz i forhold til 2x 2.4 som yter ca 4-4.5 GHz effektivt.
  2. Jeg tror at det vil ikke bli så ille som dere tror fordi: Så lenge Flight! har detaljerte plasser flere plasser i verden enn bare en liten del av Hawaii der vi skal fly missions, men altså andre deler av verden har f.eks 300m mesh, og noen flyplasser som handler om missions. Så tror jeg at det vil bli bra. Ærlig talt, jeg har sluttet nesten å spille PC spill pga problemer, med Xbox 360 og Playstation 3 har jeg aldri hatt problemer.
  3. Jeg håper det virkelig. Da slipper vi hardwareproblemer, kombatibilitetsproblemer, oppdatere ting. Så tror dere Microsoft vil gjøre det ?
  4. Kanskje den kommer også til Xbox 360 og den neste... DA er det også en grunn til.
  5. Vel...vi som har FSX ser at det er ikke så mye nytt med FSX fra FS2004, en del feil som blandt annet traffic toolbox med mye feil. Det blir spennende å se hva Microsoft Flight inneholder i SDK.
  6. Er ikke såå overrasket siden de er enkel datamaskiner. Hvis alt pc'er hadde kun BIOS, ingen harddisk, ville pc'er vært feilfritt.
  7. Hei! Jeg lurer på noe... F.eks en bedrift vil lease en f.eks B767-300 eller A340 fly, hva koster det å leie en, ikke kjøpe??? F.eks jeg leier en Boeing 767-300ER flytype for halv år, hva koster det da ?
  8. Er FMC såå viktig ? holder ikke det med adf, vor, rsbn, NAS å finne veien ?
  9. Hei! Jeg lurer på noe.. Hvor måtte sas og andre selskaper bytte ut med litt gamle fly til nye boeing 737NG, de kan jo like godt bruke 737-200 som er mye billigere å kjøpe brukt.
  10. Hei. Lurer på noe om flyet Ilyushin Il-62M Har hørt før den flydde fra Moskva til Havana hele veien? mellomlanding eller hva? jeg vet den flyet har rekkevidde på ca 4000 nm, men fra moskva til havana er litt over 5000 nm.
  11. Så det er trygt. Håper de har GPS, TCAS med, MINST... For jeg vet de bruker: RSBN, VOR, DME, tradisjonell navigasjon... Jeg må si RSBN er BEDRE enn VOR...fordi den finner radiostasjon lengre bort og lettere å bruke.
  12. Huff...håper ikke det skjer flere ulykker framover når flytrafikk øker og øker... Kanskje Russland høyer krav framtid, tenk på de flyene som flyr til utlandet
  13. Hallo. Hvorfor bruker Aeroflot og noen få andre fortsatt den gamle slitte flyet Tu-134a-3, den er jo minst 35 år gamle fly Den har jo sikkert ikke noe sikkerhetskrav, som TCAS og annet. Når har de tenkt å fase de ut, kanskje helt til de kan ikke fly lenger ??
×
×
  • Opprett ny...