Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 20. jan. 2024 i alle områder

  1. Flott i Nord-Norge om dagen 😀
    2 points
  2. Golden Age Simulations Stearman . Herlig nostalgisk, skikkelig stjernemotor-lyd, nydelig FM, behagelig kontrast til moderne reisemaskiner. Allerede en yndling i hangaren 😍 .
    1 point
  3. Kanon Mag. Du gir han et Push, så blir det sikkert fixet.👍
    1 point
  4. Det er linker i beskrivelsene under videoene på Youtube. Fungerer smertefritt sammen med ENBO fra Kjetil. Takset hele rullebanen nå for å sjekke, fant ingen feil her. Har standard MSFS.
    1 point
  5. Hei, Har nå første versjon av Røst Flyplass ferdig og kan lastes ned her: https://flightsim.to/file/67601/enrs-rst-airport Filen er stor siden jeg har laget nytt aerial imagery for hele øygruppen rundt Røst. Setter pris på tilbakemeldinger av alle slag, spesielt til ev. forbedringer eller feil som oppdages.
    1 point
  6. Det blir mer fiksing av grunnleggende feil enn å forbedre flyplasser i alle fall. Ikke helt det vi hadde håpet på. Jeg gjør en test med KYIP der flyplassen de siste årene har fjernet og kortet ned rullebaner. Slike ting kan man fikse. Men det er fortsatt versjon 0.1, så håper på endringer
    1 point
  7. Nei, har egentlig gitt opp og bruker ymse andre metoder med å slette punkter i ettertid.
    1 point
  8. Går i CRJ her om dagen. Utrolig flott maskin, men Aerosoft kunne godt finpolert den litt mer. København - Amsterdam med SAS. Ombordstigning i København Taksing Klar for avgang Cruise og nedstigning mot Schiphol Parkert på stand Da var alle passasjerene hentet i buss. Nå er det tid for en tur innom en Coffeeshop for en kaffe og en joint før turen går over til London i morgen!
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...