Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 12. mai 2023 i alle områder

  1. Med "Pappy" Boington som skvadronsleder, fløy Corsair fra øyer i Stillehavet. Boington skjøt ned 28 fiendefly, før han selv ble skutt ned, og ble holdt som krigsfange i 20 måneder. Milviz/Blackbird har laget en makalaus god modell av Corsair, som jeg flyr regelmessig med stor begeistring ☺️
    4 points
  2. Jeg kom over en en flymodell av Rob Richardsson i dag - en Scottish Aviation Twin Pioneer - opprinnelig for FSX, men nå modifisert for P3Dv4+ (Den finnes på SOH og Simviation). Høres ikke spesielt spennende ut, MEN.. Fjellfly i Skien brukte denne flytypen på en rute mellom Geiteryggen - Torp - Fornebu og Hamar på 50 tallet. På nettet har jeg funnet en del bilder av denne flymaskinen som Fjellfly hadde to eksemplarer av (LN-BFO og LN-BFK). Nå håper jeg at en av dere på grunnlag av bildene kan lage trylle frem en Fjellfly-paint til Twin Pioneeren. Det er jo et lite stykke norsk flyhistorie.
    2 points
  3. I simmen og. Her er noen shots fra Lofoten, tatt i kveld, med live weather. Dårlig sikt på Leknes, men gikk akkurat.😀
    1 point
  4. Haha, neida, Corsairen passer til barn i alle aldre den Den er nok gjevnt over litt vanskelig å fly for de fleste fire-åringer, sjefen her rekker ikke ned til pedalene, så det må bli et samarbeid hvis vi skal fly den
    1 point
  5. Fant ut av det. Første bildet ditt avslørte det faktisk. Aitutaki, Cook øyene
    1 point
  6. No var æ på nippet til å bli fornærmet, trudde nesten du mente at Corsair’n passet best til fireåringer...... 🥴😁
    1 point
  7. Fine bilder! Hvor er det du flyr, @Ernst K.Furuhatt?
    1 point
  8. Sønnen min på fire er storfan av Corsairen - så vi måtte også prøve denne, den var slett ikke verst.
    1 point
  9. Mere om Fjellfly: http://www.seabee.info/fjellfly.htm (Bilde: Kåre Gjone)
    1 point
  10. Hei igjen Nå er jeg faktisk "på lufta" igjen. Og "i lufta". Jeg fant tilbake til You-tube videoen jeg omtalte. Den anbefalte å flytte midlertidig på OneStore-mappa som ligger under Official sammen med Community. Dette er tydelig vis ei kjempemappe. En av kommentarene til videoen gikk for en annen løsning, nemlig bare å gi den et nytt navn, og starte opp. Simmen startet med å se etter oppdateringer og anbefalte, så vidt jeg kunne se, å laste ned hele MSFS 2020 på nytt. Ikke aktuelt for meg i første omgang. Ikke noen varsel om "uventet måte for avslutning" denne gang." Forsøkte så oppstart med Franks "fast launch." Det samme skjedde her. Deretter gikk jeg inn og ga OneStore sitt gamle navn igjen. Og dermed var det hele i boks. Utrolig!! Men hvorfor problemet opprinnelig oppsto, har jeg fortsatt ingen formening om. Det siste jeg gjorde under forrige økt, var at jeg laget en flygeplan i LittleNavmap som jeg lagret i simmen. Den var da lukket. Tror jeg har gjort dette tidligere også, men kan jo benytte denne anledningen til å spørre om hva som er riktig her, eller sagt på en annen måte: Spiller det noen rolle om simmen er av eller på når nye flygeplaner lastes inn?
    1 point
  11. Ville vært litt forsiktig med å kjøpe Thrustmaster i dag. Var førsteklasses før, men etter de gikk over fra to-akse systemet til glideskåler (noe som fører til "napping" og at man må smøre elendigheten) - forlot jeg TM for godt. Bruker VKB Gunfighter i dag, samme prisnivå, utrolig nøyaktig, og med masse mekaniske options. VKB Europe har og kjapp leveringstid.
    1 point
  12. Har egentlig det samme problemet med lys også sør for Trondheimsfjorden. "Blåtimen" er defintivit nokså svart her.
    1 point
  13. Så bra. Da kan jeg endelig fly nord for Trondheimsfjorden igjen. Enig med Ernst. Det virker som de ikke helt har forstått hvor lyst det faktisk er her nord i den lyse tiden av året. Uansett, veldig flotte bilder.
    1 point
  14. Oppdatering: Da skal jeg en runde rundt på TOS til Lørdag sammen med Avinor for å ta bilder på flyside! Så spørs det litt om jeg kan dele ALLE bildene da det som nevnt er til et payware prosjekt men noen bilder av terminalen osv skal nok gå fint tenker jeg!
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...