Gå til innhold

gunnarsv

Members
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

gunnarsv's Achievements

3

Nettsamfunnsomdømme

 1. SAS teksturene går fint i P3Dv4.5 ! Jeg har bare erstattet propspin og VC teksturene med de som hører til den nye basepacken til CalClassic. Nå går det som smurt! Mange takk for hjelpen, Rune !
 2. De ble dessverre dumpet sammen med FS9 og FSX. Jeg skal plukke teksturene opp på nettet og teste om de kan bukes direkte. Du har kanskje allerede gjort det..? Ellers har jeg CV440 teksturer til Fred. Olsens flymaskin. De ligger forøvrig også ute på nettet og er fullt brukbare til P3Dv4+.
 3. Jo, jeg kjenner til den og hadde den på min gamle FS2004 og FSX, men den må nå konverteres. CalClassic har oppdatert Base-modellene av CV340 og CV440 (som SAS brukte med short-nose) til P3D, og de går fint på min P3Dv4.5. Jeg skulle gjerne konvertert JBKs gamle SAS teksturer, men har ikke kunnskapene til det. Er det noen andre på forumet som kan - og dessuten få klarsignal fra rettighetshaver JBK.
 4. Convair 440 Metropolitan var SAS sin populære arbeidshest på innenriksnettet gjennom 1960 årene. Mange her hjemme har hatt sine første flyopplevelser med denne flymaskinen. Derfor er det litt synd at de ikke finnes noen gode payware modeller av CV 440 ute på nettet. Av freeware har CalClassic en brukbar utgave, men til den finnes såvidt jeg vet ingen SAS paint - ihvertfall ikke til P3D v3 og 4. Er det noen her på forumet som kjenner til om noen har tilgang til en slik paint? Det ville i tilfellet være en god nyhet for mange av oss litt eldre flightsimmere.
 5. Takk for tipset, men jeg får ikke oppsettet i P3Dv4.5-aircraft.cfg til å stemme med den fremlagte løsningen i FSX. Ellers ser problemet med strobelight'en ut til å komme og gå.. Kan hende blir strobelight hengende igjen i hurtig-frekvens, etter jeg i en periode har hatt flymaskinen til dobbel hastighet - og så gått tilbake til normal fart igjen ?
 6. Jeg har et par flymodeller hvor det har gått litt i ball for "strobe lights". Mens lyset på alle andre har to kraftige hvite glimt med frekvens på omkring 1 sekund, blir lyset fra disse to flyene nesten som et uavbrutt flimmer. Hva skal frekvensen være, og hvor i aircraft.cfg kan jeg gå inn å justere lys-intervallet ? Noen som vet..? (P3Dv4.5)
 7. Hei, Jeg har sett at PMDG har en Braathens repaint, men jeg var ikke klar over at det var samme maskin som jeg etterlyser. Likevel: Jeg er fornøyd med JustFlight modellen, og med min bruk av flightsim’en trenger jeg ikke en så sofistikert modell som denne fra PMDG. Ellers takk for tipset og den gode videoen fra turen mellom Bodø og Tromsø. Pussig nok tok jeg akkurat samme tur med min DC-6B i dag – bare motsatt vei og i strålende juni-vær... Sender med et lite bilde fra flighten.
 8. Jeg ser at Braathens første DC-6B - LN-SUB - skal flys fra Anchorage til Stavanger i løpet av juli, for å innlemmes i Flyhistorisk museum Sola. Jeg fløy med denne maskinen på min første utenlands reportasjereise for Aftenposten til Roma i 1966. Turen var også minnerik fordi jeg på innflygningen til gamle Fornebu fikk sitte på klappsetet hos Braathens legendariske sjefsflyger, Carl L. Larsen - eller "Bombe"- Larsen" som han ble kalt etter sine 37 bombetokt med sin Halifax over Tyskland under 2. verdenskrig. Så til sak: Er det noen her på forumet som klarer å lage en repaint til LN-SUB og få den klar før flyet ankommer Stavanger i sommer. Jeg har en Just Flight modell av DC-6B som jeg er godt fornøyd med, men til den finner jeg bare SAS texturer. Jeg bruker P3D v4.5 .. Jeg vedlegger et foto som jeg fant på nettet.. På forhånd takk for assistanse!
 9. Takk for tipset, men jeg er nå "grodd" fast med FSTramp som jeg er svært godt fornøyd med. Det koster riktignok noen kroner, men er enkelt og effektivt nok for en som ikke har tenkt å gå profesjonelle piloter i næringen, men som gjennom flighsimmen (les P3Dv4.5 og ORBX) får testet ut mange ulike flymodeller og ellers reist rundt i den (imponerende!) virtuelle verden.
×
×
 • Opprett ny...