Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 11. mai 2023 i alle områder

  1. Oppdatering: Da skal jeg en runde rundt på TOS til Lørdag sammen med Avinor for å ta bilder på flyside! Så spørs det litt om jeg kan dele ALLE bildene da det som nevnt er til et payware prosjekt men noen bilder av terminalen osv skal nok gå fint tenker jeg!
    3 points
  2. I simmen og. Her er noen shots fra Lofoten, tatt i kveld, med live weather. Dårlig sikt på Leknes, men gikk akkurat.😀
    2 points
  3. Jeg kom over en en flymodell av Rob Richardsson i dag - en Scottish Aviation Twin Pioneer - opprinnelig for FSX, men nå modifisert for P3Dv4+ (Den finnes på SOH og Simviation). Høres ikke spesielt spennende ut, MEN.. Fjellfly i Skien brukte denne flytypen på en rute mellom Geiteryggen - Torp - Fornebu og Hamar på 50 tallet. På nettet har jeg funnet en del bilder av denne flymaskinen som Fjellfly hadde to eksemplarer av (LN-BFO og LN-BFK). Nå håper jeg at en av dere på grunnlag av bildene kan lage trylle frem en Fjellfly-paint til Twin Pioneeren. Det er jo et lite stykke norsk flyhistorie.
    2 points
  4. Har egentlig det samme problemet med lys også sør for Trondheimsfjorden. "Blåtimen" er defintivit nokså svart her.
    1 point
  5. War Thunders fysikkmotor har alltid vært knakende god, f.eks. eksiterer ammunisjon ''fysisk'' i simulatoren. Dette gjorde at for en tid tilbake ble panservognene merket med hull etter prosjektiler, rimelig nøyaktig der man ble truffet. Dette er relativt nylig videreført til flydelen, som gir et spennende utgangspunkt der en nærmest kan gi til kjenne hvilket kaliber man er truffet av, fra små 7mm hull og opp til de virkelig ødeleggende 20mm merkene i skrog og vinger. Er det noen andre simulatorer som f.eks. DCS som simulerer dette? Jeg liker det i alle fall.
    1 point
  6. Ingen ting å utsette på grafikken nå til dags, det være seg WT, DCS, eller IL2 . Har tatt pause fra DCS, men følger med i utviklingen . I mellomtiden begynner warbirds i MSFS å nå et interessant nivå, med "Blackbird Corsair" helt øverst 🤩
    1 point
  7. Så bra. Da kan jeg endelig fly nord for Trondheimsfjorden igjen. Enig med Ernst. Det virker som de ikke helt har forstått hvor lyst det faktisk er her nord i den lyse tiden av året. Uansett, veldig flotte bilder.
    1 point
  8. Enig, og det var det jeg håpet den nye "damage modellen" i DCS skulle inkludere. Men selv uten det lille ekstra rent visuelt så har det blitt mye morsommere å fly warbirds - håper bare de får utvidet "damage modellen" til moderne fly og helikoptre snart.
    1 point
  9. Takk Ernst😀, kanskje jeg har vært litt for ivrig med settings i Nvidia filter...
    1 point
  10. Noen raske bilder fra DCS. - Har fått inn et par treff, men modellen ser mer skadet ut enn det jeg faktisk har gjort av skade. - Usikker på om han her planlegger å lande, eller om han fikk problemer med hydraulikk el. da bare det ene hjulet falt ned sammen med flaps, etter noen flere treff i venstre vinge. - Noen flere treff i kroppen og når den begynner å brenne velger piloten å hoppe. Mosquitoen består for det meste av tre og det skal ikke mange treffene til før den begynner å brenne. Her har også piloten blitt truffet.
    1 point
  11. @alfme Når jeg kommer hjem fra jobb om tre ukers tid så skal du få radaren din...:)
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...