Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 15. sep. 2022 i alle områder

  1. FlyingIrons Hellcat er blitt en veldig bra modell, men Milviz ( Blackbirdsim ) FG-1D Corsair er fremdeles første-valget når det gjelder warbirds. Både Hellcat, Spitfire og P-38 fra FlyingIrons er en studie i flyhistorie, som får fram smilet hos de fleste flyentusiaster, men det er Corsair`n som får fram svettperlene i panna og gåsehuden på ryggen . Med en overlegen lydkvalitet og realistisk krevende flyegenskaper, er dette en modell man ikke tar lett på. Belønningen er tilfredsheten etter hver vellykket flytur.........
    4 points
  2. Etter knappe 20 minutter på bakken i Anahim lake var det på tide å sette kursen tilbake til basen Vancouver. Vi hadde en beregnet flytid på ca 1.15. Vancouver varselt redusert sikt, så VFR innflyvning så ut til å kunne glemmes. Etter få minutter på FL200 dukker fjell-landskapet opp igjen. Helt greit. Etterhvert som vi nærmet oss tetnet det også til. Vi planla for ILS 08R. 08L er foretrukken bane for landinger, men flyene som bruker South terminal får ofte bruke 08R isteden slik jeg har oppfattet det. Etter en lang innflyvning er vi omsider på vei til IF for ILS 08R. Da det er mye trafikk med mindre fly i Vancouver ser jeg ofte på Flightradar at de flyr sør for flyplassen i 1500 fot eller mindre for så å smette inn mellom de større flyene, men det er dog under litt bedre forhold. Iona Terminus. Hovedterminalen. South terminal kommer til syne. Stoppet og tømt.
    4 points
  3. X-Plane 12 and the every so excellent Toliss A319
    3 points
  4. Det har ikke kommet info om forsinkelse, så planen er såvidt vi vet fortsatt denne uka. Såvidt jeg forstår venter de på en driveroppdatering fra Nvidia før de slipper SU10.
    2 points
  5. Det er endel av morroa....
    2 points
  6. Har laget denne flyplassen noen ganger, ser intet å pirke på. Koding av parkeringer er alltid feil, regel mer enn unntak.
    1 point
  7. Noen som jobber med ENSR, Sørkjosen? Tenkte kanskje å begynne med en versjon av den. Ellers så har jeg også snust litt på å begynne med ENGK, Gullknapp. Noen tanker?
    1 point
  8. Dette avgjør saken... Kjøpes🙂
    1 point
  9. LN-TUK i SAS sine farger er lastet opp. Braathens LN-TUB og LN-TUK har også fått et par små oppdateringer også. De er og få tak i her: https://flightsim.to/profile/Bakern/uploads 😊
    1 point
  10. Det må sies at dette er mitt største prosjekt hittil - det er en STOR flyplass😅 Og som Robert sier, så gjør jeg dette ved siden av full jobb. Med ny stilling med lederansvar, samt det å prøve å nyte den korte sommeren vi har, så har det vært lite fremgang de siste 3 månedene. Det meste er ferdig modellert, og har de siste ukene fått lagt teksturer både utvendig og innvendig på pir nord. Har nok gått litt i fellen hvor man har for -mye- referansebilder, og gjerne vil inkludere absolutt ALT 🙄 Skal prøve å begrense meg.. Alt er W.I.P :
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...