Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 19. mai 2022 i alle områder

  1. Klakk, klakk, Klikkeliklakk... Sånn, der våknet dyret... Så får vi ser da om en takler litt turbulens i Stavanger.
    4 points
  2. Tror uansett dette her blir for veldig spesielt interesserte. Antageligvis brukt av langt mindre enn 1% av brukermassen. Er min mening.
    3 points
  3. Oisann, dette var noe for seg selv. Lyd-nerd som jeg er, må jeg si at dette er noe av det bedre. Må få i meg litt ekstra oksygen her før jeg fortsetter. Textures og annet eye-candy er så langt rett og slett enestående! Fly-følelsen og simuleringen av ulike approaches gjennomføres nå, og så langt har ILS med og uten interessant vind gått bra. Neste blir noen RNAVs på Flesland. Jeg har bare noen timer i en 320LVLD for mange år siden, men flymodellen føles veldig bra, så får ekspertene si noe om hvor korrekt det er, men det hele virker veldig gjennomført.
    1 point
  4. Hadde bare tid til en kort flytur. Føltes fantastisk å fly manuellt. Veldig imponert så langt. Den oppfører seg til og med bra på bakken, noe få fly i msfs gjør akkurat nå.
    1 point
  5. Ser at endel bruker scratchpad på FMC-en, det har jeg også begynt å gjøre. lllers har jeg som vanlig notert ting på papirlapp, det ser jo ikke akkurat ut som kaligrafi når jeg kikker ned på det, men pleier å klare å tyde det hehe.
    1 point
  6. Takker masse for gode svar Frank, har litt å gjøre fremover nå.
    1 point
  7. Fanget oppmerksomheten min med en gang..... Så oppdaget jeg 2020 og da gadd jeg ikke lese mer, men tittelen var jo generalisert morsom da og sikkert et fint fly, bussen er jo som kjent det.
    1 point
  8. Jeg har motsatt erfaring, er meget fornøyd og den gjør det etter min erfaring betraktelig mer oversiktlig. Du kan blant annet organisere add-ons i en hierarktisk trestruktur (katalog med underkatalog(er), og MSFS Addon Linker vil lage en flat struktur med symlink'er i community folderen som hver linker til en av katalogene i trestrukturen din. Og selvsagt kun linke til kataloger som faktisk er add-ons. Bruker den også for OrbX sine produkter slik at jeg kan enkelt enable/disable disse, det var bare å fjerne linkene til Orbx produktene fra community folderen, og så legge til Orbx sin katalog som en Addon Folder i MSFS Addon Linker. Har også gjort det samme for Aerosoft produkter, dvs det som er installert via Aerosoft One. Den har også en veldig hendig funksjon, ModelLib Changer. Den søker etter filer i add-ons som har standardnavnet ModelLib.bgl, om den finner slike får du muligheten til å døpe om disse til et foreslått navn. Samtidig endres tilhørende addon konfigurasjonsfil automatisk. Har også tilsvarende funksjon for MaterialLibs,bgl i MaterialLibs Changer. Dette er viktig for dersom flere addons bruker dette standard filnavnet så kan det skape (store) problemer: https://forums.flightsimulator.com/t/scenery-creators-please-move-or-rename-your-modellib-bgl/307563
    1 point
  9. Fin aften og blink bisk
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...