Gå til innhold

Chr. L

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  121
 • Ble med

 • Siste besøk

Alt skrevet av Chr. L

 1. Bruk heller denne! https://drive.google.com/file/d/1vccf2xSez2O_sPGpRqzZHRTG1jw_2b1Z/view Laget av forumets egen Andrew Thomsen
 2. Stilig! Låta Naked Eye åpner forøvrig med tekstlinja "Crashed a plane/pleaded insane". Dette er da førstesporet på plata Freedom Fighters som kom ut et par uker etter 9/11.
 3. 13 år etter, og jeg oppdager at denne hadde en rolle i musikkvideoen til låta Naked Eye, bandet var Amulet (nå gjenoppstått). Amulet - Naked Eye (og LN-VYC)
 4. Fine bilder! Men, disse "fotografiene" er jo på en måte tatt med et kamera On topic: liker heller ikke lens flare mens jeg flyr!
 5. Ja, jeg er fornøyd. Pr nå (en route EKCH-ENVA på Vatsim) opplever jeg ikke noe særlig stutter eller annet.
 6. Versjon 1.0.6.0 er nå ute! https://forum.aerosoft.com/index.php?/forum/1026-latest-version-and-updates/ Det meldes om friskmeldte funksjoner etter SU 5.
 7. Gikk radig (er vel bare i slike tilfeller man bruker begrepet "radig", er det noget.. arkaisk?), totalt ca. 2 timer (med content-delen). Er spent på om VR-delen også er godt optimalisert.
 8. Samlingen på Flightsim.to (for MSFS2020 exclusively, though) kan vel etterhvert kalles enorm 🙂 Alt er gratis, med mange bidrag fra folk her på flightsim.no. Varierende kvalitet (som på simmarket), men mye er veldig bra.
 9. Dersom 600,- forskjell ikke utgjør noe særlig for økonomien til flyklubben: gå for Deluxe.
 10. Bruk Volanta! Just hva du behøver. https://volanta.app/
 11. Tips til pølseboder rundt om: "En dobbel vindpølse med alt, takk"
 12. Neste simulatoroppdatering skal vel være klar allerede fra neste uke. Denne simulatoren beveger seg mer og mer vekk fra betegnelsen ubrukelig 🙂
 13. Interessant! Var det en merkbar forskjell?
 14. Grattis med levert! Den beste følelsen i verden, når tomheten og antiklimakset har gitt seg. Stakkars den som da ikke har et par tre interesser å ta seg til
 15. Flyter nå veldig bra for meg også i VR. Stilig lowpass over stripa isted, Hansebye! Du dukket opp fra intet. Jeg må vel skaffe meg en Spitfire og..
 16. Herlig! Gleder meg! Hadde ikke framedrop i det hele tatt i vanlig simmodus, men det var dessverre umulig å lande på Kjeller i VR, så dette ser jeg veldig frem til å prøve.
 17. Den står definitivt på lista over nye luftmaskiner jeg syns det virker verdt å bruke penger på! Jeg liker tanken på at den er såpass saktegående. Gleder meg til bedre høydedata og gjengivelse av Norden. Tok en tur i H135 over Manhattan igår, helt fantastisk.
 18. Gjerne! Det blir mer GA fremover nå, og jeg får endelig utnytta de helikoptre som finnes i simmen til det fulle. Tror og håper at vi har særdeles gode ting i vente med neste WU. Callsign: NegativeApp
 19. Det funker!! Er nå en blanding av helt utrolig oppjaga, låst kjeve pga glising samt en ørliten kvalme, faktisk - det er ganske fysisk krevende for hue å fly i VR første gang! Løsningen var dustete enkel: jeg aktiviserte SteamVr igjen, og i menyen for SteamVR-innstillinger, nederst på menyen, er det en knapp for avanserte innstillinger som var "av". Denne kan jeg ikke ha sett tidligere. Uansett, fikk skrudd denne på, og jaggu gittsan, der var det en knapp som hete Gjeldende OpenXR runtime: SteamVR. Skrudde denne på, og vipps: leketøyet funker. Nå begynner letingen etter de gode innstillingene, men foreløpig har det gått utrolig bra, med medium innstillinger. Nå blir det senga, skal reaktivere addons imorra og se åssen det blir da. Takk til alle som har meldt fra om mulige løsninger. dere har alle sneiet innom mulige årsaker til at det ikke funka. Virker likevel som om om Arild_Pedersen var nærmest med setningen 😂 Send meg adressen din på PM så vanker det et flaxlodd
 20. Hei igjen, takk nok en gang for tips! Det settes veldig pris på. Prøvde å starte virtuelt skrivebord (med Windows-knapp) i WMR etter å ha trukket ut skjermen, men fikk ikke da opp noen desktop i menyen der, bare en svart skjerm som svevde i det virtuelle rommet i klippehuset. Desktop dukket opp i virtuelt rom da jeg kobla til skjermen. klarte forsåvidt å starte MSFS ved å klikke på applikasjonslisten i det svevende dialogvinduet, men det gir bare beskjed om at programmet starter og jeg hører MSFS-kjenningen gå i bakgrunnen, men kan ikke faktisk se det noe sted. Prøvde også å trykke ESC etter å ha lastet inn fly på flyplass, og så gå inn i VR-modus. det gikk forsåvidt, på skjermen, men ikke inne i brillene, som før. Jeg måtte forøvrig ikke trykke ESC for å komme tilbake til cockpit, jeg bare havnet der uten å å foreta meg noe annet enn å trykke Ctrl+tab. Windows er helt oppdatert. Har også installert nyeste Nvidiadriver, 466.6 et eller annet. Den som klarer å hjelpe meg skal få en takketekst på gravstenen min, eller ihvertfall et par Flaxlodd.
 21. Takk! Disse tipsene skal jeg sporenstreks utforske, så fort oppdateringene er nede og maskinen restartet.
 22. Jeg har nå testet det å skru av SteamVR. Jeg får likevel CTD når jeg aktiverer VR mode med Ctrl + tab samt Enter VR mode-knappen på startmenyen i simmen. Jeg avinnstallerte OpenXR igjen, og kom nok engang inn i VR mode (projeksjon på skjerm, slik som i vedlagt foto over) , men kan ikke se noe av simmen gjennom brillene. Brillene fungerer ellers når WMR starter og man begynner inne i det klippehuset i startmenyen, men altså ikke i MSFS.
 23. Hei, og takk for innspill! Veldig fint med tilbakemeldinger, det har vært et par helt bananas in pyjamas dager jobbmessig, så har ikke hatt tid til å tilbringe fritid foran skjermen med nytt leketøy. Jeg har i det minste lastet ned OpenXR, og det er installert, dette er vel et bakgrunnsprogram som går uansett, eller har jeg misforstått? Jeg tror jeg nå først skal prøve å deaktivere SteamVR, slik du foreslår, Frank. Arild_Pedersen, når skrur du på SteamVR? Åpner du det manuelt, eller starter idet du entrer virtuell virkelighetsmodus?
×
×
 • Opprett ny...