Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 25. nov. 2021 i alle områder

  1. Nydelige bilder. Men ser ut som det har gått litt voldsomt for seg på low pass?
    3 points
  2. Disse bildene er blant de beste jeg har sett her i det siste. Ikke bare fyllstoff/vill knipsing fra en flytur. Det er mange av dem, men de holder veldig god kvalitet! Høy nok oppløsning, og ikke minst, gode vinkler.
    2 points
  3. For de som ikke har testet dette enda så er det bare å komme i gang! "Tuner" man innstillingene slik at du får 30fps så er dette helt utrolig. Føles like smooth ut som på Aerosoft FS2. Til og med på 22fps så flyter det bedre enn 40ish fps hos meg med reprojection av.
    1 point
  4. Meget bra! Hadde en tur i MB339-en nå, helt supert!
    1 point
  5. En flyulykke med slikt utfall er bare tragisk for hele miljøet. Fint om man lar være å spekulere, men lar politi og Havarikommisjon gjøre jobben sin. Tankene mine går til familiene som har mistet sine kjære.
    1 point
  6. Er vel steep turns du sikter til? Det er en øvelse du må gjøre på oppflyging til de fleste flysertifikater samt pc sjekker osv. Er noe du også trener på med instruktør og er en presisjonsøvelse som skal utføres med nøyaktighet. Jo mer du svinger, jo mer av løftet bruker du til å "svinge flyet". Det som kalles "horizontal component of lift" om jeg husker det riktig fra flyskolen.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...