Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 27. sep. 2021 i alle områder

  1. LEG 2: EKYT(ÅLBORG)-EKBI(BILLUND) Deptature 26R fra Ålborg. Klarert direkte fra deptature til IAF ODNEV RNAV27 Flatt over Danmark. Klarert descent og klarert RNAV27 Landing 27 EKBI. Skal man ta seg en tur på Legoland? Velkommen til Billund!
    3 points
  2. LEG 3: EKBI(BILLUND)-EDWI(WILHELMSHAVEN), DIVERT TO EDXW(SYLT) Tomt, kaldt fly. Klarert til Wilhelmshaven. Flight plan er laget og da er man klar for å taxe. Holding short runway 09, ready for depature Climb out. Tetter seg til fremover. Her er det bare å gjøre seg klar til litt slalom-flyging. Nexrad viser været som kommer inn fra vest. Her må man lage seg en plan B. Ikke helt overbevist over lyneffektene i MSFS2020, men det var til stor hjelp for å unngå de verste skyene. Ser ut som det tetter seg på både destinasjon og alternate. For å være sikker velger vi å komme oss på bakken før som siden. En divert til EDXW på en øy utenfor nordvest-Tyskland. Veldig behjelpsom Bremen Radar som gav meg RNP14 med en liten snarvei. Etablert inbound. Autopiloten jobber godt og legger opp mot vinden. Fint med litt sidevind, det er god trening!
    2 points
  3. Stilig! Låta Naked Eye åpner forøvrig med tekstlinja "Crashed a plane/pleaded insane". Dette er da førstesporet på plata Freedom Fighters som kom ut et par uker etter 9/11.
    1 point
  4. 13 år etter, og jeg oppdager at denne hadde en rolle i musikkvideoen til låta Naked Eye, bandet var Amulet (nå gjenoppstått). Amulet - Naked Eye (og LN-VYC)
    1 point
  5. Aerosoft har gitt ut et artig (arctic) scenery, som en hyggelig avveksling i forhold til resten av verden . Samtidig som det kom en større oppgradering av FlyInside Bell-47. Det ga meg en anledning til å teste ut begge deler i en sveiping ...... For det første, Antarctica imponerer med sin storslåtte og "levende" natur, så dette blir værende i min MSFS-verden. Bell`n er jeg mer usikker på. Den er veldig krevende for min PC, så flyten er deretter. Det gikk greit å fly ut til forskningfartøyet, men siden skipet manglet "hardt" helikopterdekk, fikk jeg ikke landet skikkelig. Dette er jo ikke Bell`n sin skyld, men resten av turen stoppet nesten helt opp i mangel av frames . Neste tur tror jeg blir med MILVIZ Porter 😉
    1 point
  6. Good morning Captains! Liker best å fly "live" i simmen, og starter derfor ofte dagen med en tur i Australia eller New Zealand. Her noen shots fra dagens første tur, Wellington-Nelson i strålende kveldssol😎 Addons i tillegg til DC-6, mesh fra Orbx, og Nelson fra NZA Simulations.
    1 point
  7. 0.7.0 er sluppet og ligger i MarketPlace/Content Manager. Release notes
    1 point
  8. Løsningen over deaktiverer det nye input systemet og er en helt ok løsning dersom du foretrekker det gamle systemet. Selve feilen du får skyldes at innstillingene for musa ikke har blitt riktig oppdatert av patchen, noe som kan gjøres ved sette museinstillingene til default (eller lage en ny museprofil) i control options. Spesifikt mangler nok kommandoen "Cockpit interaction - primary action".
    1 point
  9. Avbryt installasjonen og start simulatoren på nytt. Den skal fortsette der den slapp. Skal aldri være nødvendig at den står urørlig mer enn 15 minutter...
    0 points
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...