Gå til innhold

Mads

Members
 • Innholdsteller

  94
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  6

Alt skrevet av Mads

 1. Forslag; Post bilder, drit i om folk flyr MSFS, P3D, FSX, Xplane eller Infinite Flight etc.. og ha det morsomt med dette som tross alt er en hobby 👍 I rest my case
 2. Fine bilder, men jeg begynner bli dritt lei av at man ikke bare kan poste bilder, svare på kommentarer og ha det gøy uten at man MÅ komme med små stikk til dem som ikke bruker X-Plane.
 3. Var jo ikke helt perfekt, men å la flyet bli kastet litt rundt blir ganske ofte enklere enn å motarbeide vinden 😅 Hm, så rart. Der må nesten noen andre hjelpe deg😄
 4. Ikke vet jeg! Jeg bruker en ussel enkel joystick, og her fungerte det bra! Legger inn video når jeg har lastet opp. Merket forøvrig at TBM 930mod-en ikke vil spille rett med nye, men det er vel en oppgradering på vei regner jeg med!
 5. Prøvde litt forskjellige teknikker. For min del funket det best å: - 20 flaps på base, med speed rundt 70kt - 200 ft før turn to final, med flaps 30 og 50kt i svingen. Høyden vs. Hastigheten ble den største utfordringen, men med litt trening på slow flight og throttle/høyderor-bruk er det mye potensiale! 😅
 6. Innsats med rorene er én ting, men nå er jo rudder så insane følsom i simulatoren kontra i virkeligheten. Mulig det bør justeres litt i innstillinger. Større utslag er klart, dette trente man jo på på flyskolen og jeg er enig i at dette flyet er meget meget bra til default å være! Det gikk forøvrig ganske greit til slutt, så nå kan man endelig ta kvelden! Mer og gå på, så ettermiddagen i morgen kan bli lang 😅
 7. Jeg ble sittende med den challengen nå. Irriterer meg at man ikke får den over 800 000. Men trikset er jo throttle for gjennomsynk og nese for speed og trimme som en gal for å holde speed rett. Merker flere at å sette balanseror opp mot vinden ved landing virker umulig?
 8. Den er vrien, men jeg har klart å få den til. Viktig å holde seg NÆRE fjellveggen, da vinden kommer fra havet (om jeg husker rett). Skal sjekke den opp nå!
 9. Kommenterer ikke mye her inne, men er inne for å se så og si hver dag - Bra med diskusjoner, helt enig. Grunnen til at jeg mente det bare var å legge MSFS på hylla for din del er vel fordi jeg har registrert stort sett bare negativitet. Mye mulig jeg tar feil 😅 Gi dem en sjanse, det er mye som skal oppdateres og det ordnes sikkert etterhvert!
 10. Det som er så kjekt er jo at det finnes en "Avinstaller"-knapp 😉
 11. For å rette fokus tilbake til bildet; fint bilde!
 12. Er jeg den eneste som sliter med å få justert throttle via joystick?
 13. Dritstilig! Er det verdt å svi av noen 100-lapper for maskinen etter din mening? 🙂
 14. En flyulykke med slikt utfall er bare tragisk for hele miljøet. Fint om man lar være å spekulere, men lar politi og Havarikommisjon gjøre jobben sin. Tankene mine går til familiene som har mistet sine kjære.
 15. Kul mod! Ser bra ut med Google, men synes også det ser meget bra ut med Bing. Fargene føles mer livlig og grønnfargen gir et bedre bilde av naturen med Bing. Spesielt det siste fra Lofoten. Detaljene er kanskje bedre i Google, men du verden er Bing bedre hva fargemetning anngår. Min mening!
 16. Forøvrig et spørsmål som jeg kanskje burde vite svaret på, meneeen.. er SimUpdatene til MSFS de forskjellige world-pakkene? Nordic? USA etc? Merket redusering i ytelse da jeg la inn England-pakka..
 17. Veldig enkelt forklart ovenfor, men vær også obs på forskjellen mellom DA(H) og MDA(H). DA(H) er høyden du skal velge enten å lande eller go-around i en precision approach. MDA er høyden du ikke kan descende under, men du kan fortsette på MDA-høyden til du når Missed Approach Point (MAP) i en non-precision approach. Som i dette eksemplet er LOC (GS out).
 18. Ja, det er korrekt! På mange kart står det også forskjellige minima for klasse A, B, C aircraft, som på høyre under "Circle-to-land". Da er minstrehøyden forskjellig utifra flyets hastighet i approach. Det står også et tall i parentes, i dette eksempelet, DA(H) 305' (284'), 305' viser til høyde over havet (altitude), mens det 284' står for height (over threshold)
 19. Benytter Navigraph Jeppesenkart? I såfall, sjekk ut denne: https://www.boldmethod.com/blog/lists/2018/10/how-to-brief-a-jeppesen-approach-chart-in-11-steps/ Forklarer litt hvordan man leser jeppesen charts!
 20. LEG 5: EHGG(GRONINGEN)-EBOS(OSTEND-BRUGES) Mørkt. Klar for å fly 5.etappe av jorden-rundt. Endelig kan man innta Belgia og posisjonere seg for turen over til de britiske øyer ved neste flygning. Veien videre blir spennende ettersom man skal nord over de britiske øyer mot Færøyne. Man flyr hvertfall vestover og får lysere tider i møte! FL80 Stjerneklart og mørkt. Joiner DENUT5A ILS26. Hjelper på mørkesyken at det er mye lys rundt Antwerpen Etablert, men man kan jo ikke la autopiloten gjøre alt?! Final. VELKOMMEN TIL DEN BELGISKE KYST
 21. Er dette modellen du har? https://secure.simmarket.com/msk-saab-mfi-17_pac-mushshak-(the-proficient)-fsx.phtml Isåfall blir spørsmålet, er det fargene i cockpit som ønskes å endres, eller vil du endre på instrumentering? Å endre instrumentering er ikke alltid lett, men noen ganger er det muligheter for å skifte ut gauges i de forskjellie cockpitene. Har du et eksempelbilde fra det du benytter i simulatoren og hvordan du har lyst til at det skal se ut?
 22. Åja. Men nå var det snakk omPMDG 737 til MSFS, og siden ZIBO er for X-Plane så forstod jeg ikke sammenhengen
×
×
 • Opprett ny...