Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 19. mars 2021 i alle områder

  1. Vi har jo en mester i brobygging i vårt miljø, er det noen mulighet for Skarnsundet bro. Denne er et vesentlig landemerke for VFR flights inne i Trondheimsfjorden. Sted Inderøy, Trøndelag, Norge Status I bruk Åpnet 1991 Funksjon Veibro Brotype Skråstagsbro Lengde 1 010 m Seilingshøyde 45 m Hovedspenn 530 m Bredde 13 m Skarnsundbrua er en skråstagsbro over Skarnsundet i Inderøy kommune i Trøndelag i Norge. Broen forbinder Mosvik med Utøy. Byggingen startet 1989, og broen ble åpnet av kong Harald V den 19. desember 1991, broen erstattet ferjeforbindelsen som ble lagt ned da broen åpnet. Broen vant i 1992 prisen betongtavlen. Skarnsundbrua var verdens største skråstagsbro mellom 1991 og 1993. Skarnsundbrua er 1010 meter lang og det største spennet er på 530 meter. Siden 2007 har broen vært gratis å passere. Skarnsundbrua ble i 2008 fredet av Riksantikvaren.
    3 points
  2. https://forums.flightsimulator.com/t/official-community-fly-in-event-guided-tour-norwegian-fjords/379978 😁
    2 points
  3. Den er vel inkludert her allerede: https://flightsim.to/file/868/envy-vaeroy
    2 points
  4. Litt uvant med vippebryterne på scrollehjulet på musa i CRJen, drar fort med seg noen brytere om man skal zoome. Men det er jo egentlig en mer naturlig måte å styre på enn å klikke. Fikk da i det minste start på maskina og fikk den i lufta, men ble aldri helt klok på autopilot og FMC. Etter å ha sett noen gode videoer av denne karen her blir nok neste tur bedre.
    2 points
  5. Hørtes ut som det var ca 150-200 samtidige fly, her er noen av dem landet på ENAL etter å ha fløyet fjordene opp fra ENFL. Sending: https://www.twitch.tv/videos/955463779 Har en mistanke om at et par av flyene 3-4 meter oppi lufta har scenery fra ORBX
    1 point
  6. Morsom tur! Jeg rakk slutten. Frister til gjentakelse !
    1 point
  7. Jepp, Collins Aerospace leverer CDU/FMC til både Textron og Bombardier CRJ. Blir veldig bra å ha WT med på laget for fremtidige oppgraderinger og tweakinger av systemene!
    1 point
  8. Ja, så at spesielt FMC'en var veldig lik - egentlig overraskende lik. Det er i utgangspunktet samme FMC IRL, vil jeg tro - men ser at de har valgt å implementere det på nokså lik måte. Det er bra, og tydelig at de skjeler til Working Title der.
    1 point
  9. Nå som freewarehelikopteret til MSFS faktisk begynner å bli flybart så er det en god mulighet for at jeg prioriterer en liten Værøy heliport hvis den ikke allerede er i gang?
    1 point
  10. Har ikke noe tall å vis til, men fikk bare testet litt i går. Denne flyter mye bedre enn FlyByWire sin A320 syns jeg. Merket ikke noe fall i FPS. Merket at det ikke ville spille på lag med verken Alpha eller Bravo når det gjelder knapper (yoke og throttle fungerer fint) men dette håper jeg kommer i en oppdatering. Har også merket en bug der den slettet alt jeg hadde langt inn FMS'n. Har ikke klart å gjenskape denne buggen så det er mulig (men usannsynlig 😛 ) at det var en brukerfeil.
    1 point
  11. Denne også er litt viktig spørr'u meg 😄 Change ATC call sign to "TBM" In the real world the TBM 930's ATC call sign is not "Daher" but "TBM". To change this: Open in <MSFS2020 Install Dir>\Official\OneStore\fs-base\en-US.locPak in a text editor Search for "ATCCOM.ATC_NAME_DAHER.0.tts": Change Daher to TBM "ATCCOM.ATC_NAME_DAHER.0.text": "TBM", "ATCCOM.ATC_NAME_DAHER.0.tts": "TBM", Note: This will reset after every update of MSFS.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...