Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 21. nov. 2020 i alle områder

  1. Farsund Lista ENLI er et mesterverk av flislegging. Opprinnelig var det en fyr som hette Adolf, som bygde første flyplassen der, og den var laget av oljede planker. Ikke rart Messerscmitt 109 dødsraten var større ved takeoff/landing enn i luftkamper. Senere drenerte de halve Lista, og bygde en 70m bred runway til, trukket vekk fra havet. Så kom NATO inn (for at man skulle slippe å se flere Adolf'er), og fortsatte å legge fliser i 2990 meters lengde, altså tredje runway der. Jeg kjenner denne flyplassen ut og inn, og viser her et par bilder, der jeg har forsøkt å vinkle flisene rett så langt det er mulig. Med hensyn til taxiways som går i buer, har jeg (selvsagt) gitt opp å få også dette korrekt. Men alt i alt duger det vil jeg tro.
    4 points
  2. Da har jeg kjøpt Carenados Piper PA 44 Seminole, som ble tilgjengelig i dag for MSFS 2020. Flott utført, men jeg slet i begynnelsen med trim og overfølsomme ror. Så oppdaget jeg at model i innstillinge til FS var satt til "Modern". Det hjalp mye å sette denne tilbake til "Legacy", men de følsomme rorene måtte ha en ekstra omgang med kalibrering. Ikke utenkelig at dette kan skyldes mine gamle CH kontroller. Her fra flight mellom ENBR og ENSO (Sørstokken/Stord)
    3 points
  3. Starter opp ENSK — STOKMARKNES/Skagen
    2 points
  4. Banket den inn i dag, alt laget på nytt. Kunne ikke leve med default *anything at all*... 😉
    1 point
  5. Bare for å vise forskjellen fra "standard" ENHK til Kjetil/Andrew sin versjon. Gåsehud!
    1 point
  6. Arghhh. Jeg burde skjønt det var noe! 😂 Norge i bilder vettu. Det må jeg heller bruke ser jeg. Jaja. Men det er fremdeles litt gult og hvitt om en annen. Det går fort å fikse dette da. Det får blir samtidig som jeg fikser modelLib updaten. 😁
    1 point
  7. Knallfine bilder Gunnar, og en fristende flymaskin, som kunne vært artig å utforske de mange flotte scenery MSFS har fått. Synd at også denne modellen har overfølsom flightmodel, som det meste av fly i MSFS. Hadde håpet at ASOBO skulle rette på dette snart, men det tar sin tid . Venter derfor i spenning på Robert Youngs modifiserte DA62, som er like rundt hjørnet. Har du fått prøvd Turbo-Bonanza V3 fra samme Young ? Den flyr helt nydelig, og jeg regner med at DA62 blir like bra. Så er det å håpe at Carenado fikser Seminole`n til samme standard, for det er mange utålmodige simmere som venter på et større utvalg flymodeller til MSFS.
    1 point
  8. Stemmer det, men noen av kortbane flyplassene beholdt sine gule striper. Mulig dem også har blitt hvite i løpet av de siste par årene.
    1 point
  9. Flott arbeid!, men mener markeringene skal være hvite?😅 Norge gikk over fra gule markeringer til hvite for ett par år tilbake. Flyfoto av Hasvik fra 2018 viser vertfall hvite merkeringer
    1 point
  10. Da har jeg rettet ut terrenget litt på ENOV, samt justert litt her og der...
    1 point
  11. Norway Control endret nylig navn til Polaris Control Håper på en bra sdk til ATC funksjonaliteten etterhvert.
    1 point
  12. Måtte gå å se på TV litt, Trodde jeg hadde satt på ActivePause, men det hadde jeg ikke- da går det sånn🤪
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...