Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 17. aug. 2020 i alle områder

  1. Ber å beklage om denne har blitt postet i mitt fravær, men den tåler uansett en runde til. Nyt
    3 points
  2. Da var MSFS endelig installert
    2 points
  3. Er nesten litt imponert over hvor mange kiribatier som driver med flight sim
    2 points
  4. https://www.nrk.no/kultur/anmeldelse_-_microsoft-flight-simulator_-1.15121136?fbclid=IwAR11xDCZXPXBUNQY308rAyZHojs_RtSIPru8fCRBXszIDTKoKIbPLeQ7vfM
    2 points
  5. Dette blir bra dere. Selv om simmen sannsynligvis vil være meget maskinvare hungry i noen / en del scenarioer. Men dette er begynnelsen av en ny æra innen flightsims, helt sikkert. 🙂
    1 point
  6. Sett PCen med tidssone og region til Kirbati, så får du laste ned. Min holder på nå.
    1 point
  7. Hei alle sammen, Jeg er ny på forumet, så tenkte å poste ett innlegg her først. Min nedlasting er allerede i gang, og jeg ser at mange bruker den samme metodikken som meg. Hvis du har kjøpt spillet gjennom Microsoft Store, kan du endre region til New Zealand. Dette gjør du ved å gå i Windows innstillinger på Tid & Språk (Date & Time) under Region. Når du har byttet, restart pc-en. Du skal nå kunne laste ned spillet. Dersom du ikke har game-pass får du beskjed om å sette inn disc (morsomt..) inntil klokkeslettet for ditt land er passert. Dersom du har game-pass kommer du forbi dette.
    1 point
  8. Har offisielt bosatt maskinen på Kiribati for dagen. Selv med forhåndsnedlastet luncher vil resten av nedlastingen ta lang tid. Selve nedlastningen er på 91,36 GiB, men den pakker ut millioner av filer underveis.
    1 point
  9. Ja, det er de, til meg; og så er de solgt videre igjen. 😂😅
    1 point
  10. Takk for raskt svar. Da gjør jeg det. 6 timer og 13 minutter igjen nå
    1 point
  11. Syns ærlig talt det ser ganske bra ut, kjenner meg greit igjen i området rundt Leknes, litt mye trær men ikke at det er et allverdens til problem, litt rusk som kan rettes opp med vann som ligger i feil høyde er ellers eneste jeg reagerer på. Ser jo til og med den legendariske fotballbanen i Henningsvær og brygga tel han far i Lofoten!
    1 point
  12. 1 point
  13. Hva med å skrive hvordan du løste problemet slik at andre ikke trenger å spørre 😊
    1 point
  14. Her er en fra Lofoten: .... og noen flypasser fra Norge. Bl.a. Molde (27:00), Vinnu (30:00) og Sola (1:48:00). Blir noe morsomt når han finner den korte rullebanen på Vinnu - som ikke er rullebanen.
    1 point
  15. Excellent! Flightsimmers not using Andrew Thompsen's "Airports of Norway" really don't know what the are missing.
    1 point
  16. Jøss, han flyr bokstavelig talt over huset her Til å vere ai generert bygninger oppå foto, ser det veldig bra ut i byråkratbygda her. Noen bygg med litt "off" høgde, men til default så er det bra. Foto er som alle vet for norge meeh her og veldig tydlig enkelte steder at ai har erstattet skyer o.l med standard tekstur. Det blir fortsatt marked for flyplasser ser eg også Men ut av boksen, det må vere greit!
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...