Gå til innhold

Bendik

Moderators
 • Innholdsteller

  283
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

Bendik vant sist dagen den 14. april 2020

Bendik hadde det mest likte innholdet!

Om Bendik

 • Bursdag 27. jan. 2000

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bendik's Achievements

8

Nettsamfunnsomdømme

 1. Men har du lastet ned hele simulatoren, eller bare launcheren? 🤔
 2. Vet ikke om det gjelder for de som har kjøpt MSFS, men for de som bruker Xbox Game Pass så kan man allerede nå endre region og lokasjon til Kiribati, og begynne å installere hele simulatoren Her er tidspunktene for når man kan begynne å laste ned ulike steder i verden: https://www.thresholdx.net/news/msfsrt
 3. Nå har det blitt noen måneder siden sist jeg har hatt tid til å fly noe særlig i XP, men med både hjemmeskole og Vulcan på plass, har lesing av ATPL-teori vært pent nødt til å vike de siste dagene Er veldig fornøyd med hvordan simmen oppfører seg nå, med stabilt høy FPS – og best av alt, minimalt med stutters! Her er noen bilder fra første Vulcan-tur fra OSL til SVG:
 4. I tillegg til freewaren som @Torbjørn M anbefaler, så har også Aerosoft en del bra payware til X-Plane: Svalbard4XPlane Værøy Svolvær Bergen Oslo Vil også anbefale Norway Pro VFR.
 5. Tusen takk! Dette er X-Plane 11 med IXEG 737 Classic, Norway Pro og Aerosoft OSL/BGO.
 6. Dro på tur over fjellene med en ganske gammel dame i dag
 7. I går kjøpte jeg X-Crafts E195, samme dag som Widerøe presenterte sitt nye livery som introduseres med de nye E190 E2ene som leveres neste vår. E195 og E190 E2 er ca. like store, så jeg snekkra sammen noe som er nesten likt og tok i dag turen mellom Sandefjord og Bergen. Er også første tur jeg har hatt til Aerosoft Bergen i X-Plane. Har også begynt å installere Ortho4xp i Sør-Norge. LN-WEA parkert på stand 12. Siden det ikke finnes noen E190 E2 til X-Plane enda, blir det foreløpig både winglets og gammel cockpit.
 8. Det er omtrent samme specs som jeg har på min MacBook Pro. Den er nok for svak om du vil kjøre X-Plane med god flyt. Ville prøvd FlightGear om jeg var deg
 9. Det kommer jo litt an på hvilken MB Pro du har, altså specs. Vet ikke hvordan FlightGear har utvikla seg siden jeg prøvde det for noen år siden mtp. realisme, men kan jo være verdt et forsøk. Den er gratis også, så det er ingenting å tape på å prøve den. Om du har en kraftigere Mac kan du jo prøve demoversjonen av X-Plane 11.
×
×
 • Opprett ny...