Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I dag
  2. Majestic er basically et enmannsshow når det kommer til utviklingen, de har alltid tatt den tiden de trenger, og levert på innhold når det først kommer. Det er lenge til vi ser en Q200, men når den kommer så er den nok verdt å vente på. Så får vi håpe Skyline Simulations sin Dash8 er god nok i mellomtiden, når og om den dukker opp.
  3. Jeg har mista troa på Majestic. Jeg husker de viste bilder av Q300 i 2013 som skulle komme til P3D i 2015-2016. Den kom aldri. Hvis de trenger 5år på å porte et fly til fs2020 så gud hjelpe meg hvor mange år er det til vi eventuelt ser en Q100? 10-15år i fra nå? Nei JustFlight skulle ha laget en Dash8, etter min mening så er Majestic ute av gamet.
  4. https://fselite.net/content/majestic-software-provides-statement-on-dash-8-for-msfs-progress/
  5. I går
  6. Når jeg får beskjed om å sette inn spill disk, så må jeg logge inn på nytt igjen i Xbox appen. Da er problemet løst for min del.. Dette skjedde senest i dag
  7. Enig, er kanskje fordi den ikke har noen konkurranse her i landet? Honeycomb blir for stor for meg også. Skulle gjerne hatt noe i metall med Hall-sensor i samme str. som Logitech. Som denne kanskje: https://virpil-controls.eu/vpc-cdt-vmax-throttle.html
  8. Skjønner at prisen har gått litt opp som alt annet de siste årene, men kan ikke skjønne at du må betale i underkant av en tusenlapp for et produkt som er billig plastikk og ikke har forandret seg overhodet i design siden 2005. https://www.dustinhome.no/product/5010552657/pro-flight-throttle-quadrant?ssel=true&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0MexBhD3ARIsAEI3WHIvnXrUKkTWeL8WsmZlD2djIgxB0u6VekYM0kAiHJuw6szrzRK10cUaApCOEALw_wcB Veldig vanskelig å finne gode alternativer til throttle som ikke koster skjorta. Honeycomb Bravo er definitivt best i sin klasse, men skulle gjerne ha hatt noe litt mer simpelt.
  9. Update https://flightsim.to/file/73307/engk-arendal-gullknapp-airport
  10. Bare hyggelig å hjelpe ....... Mange som har hatt samme problemet men funnet ut at denne veien som regel virker
  11. Det gjorde susen det, Robert. Takk for tipset, nå flyr jeg igjen 😊😊
  12. Gå inn på apper bruk avanserte alternativer tilbakestill og eller reparer Regner med det gjør susen ..........;-)
  13. MSFS2020 har virket perfekt i lang tid, men idag er den ikke med. Har prøvd alt; Kjøre som administrator, åpne i MS Store, åpne i X-box, ja til og med åpnet i Nvidia Experience, men ingenting nytter. Får bare beskjed om å sette inn spilldisken, den som jeg ikke har. Får trøste meg med FS9 til ting ordner seg igjen.
  14. Siste uke
  15. Ja, det er lovlig sent - hadde de avlyst i Januar så hadde det ikke vært noe problem, men nå ble det en liten "kick in the teeth". Heldigvis planla vi å starte helga i Tyskland med en dag utenfor gjerdet på Jagel og Tiger Meet Spotter's Day dagen etter, så alt er ikke tapt. Men det kom veldig brått på, i forrige uke åpnet de for registrering til spotterdagen og i dag avlyser de plutselig hele greia.
  16. legg skylda på at forsvaret ikke tar seg råd til det. danish airshow har blitt kansellert 6 uker før da danske forsvaret og prioriterer beredskap. https://www.forsvaret.dk/da/nyheder/2024/danish-air-show-2024-aflyses/
  17. Må skryte litt av repaintene til Aanerud på flightsim.to! Virkelig detaljerte og nøyaktige - se for eksempel på hvordan rødfargen er litt falmet over og bak cockpit.
  18. F-86F, nymalt av Gunnar V.D. Meeren, en vakker vinterdag fra Ørland til Bardufoss. Knallfin "paint", herlig farkost 🤩
  19. For GSX brukere Kopier GSX filen til GSX C:\Users\ditt navn\AppData\Roaming\Virtuali\GSX\MSFS
  20. Ja det var litt uvant til å begynne med, men fungerer greit etter hvert. Ellers synes jeg Tornadoen "flyter" veldig bra, også sammen med AI-kompis, men har merket noe FPS-drops sammen med mange andre over f.eks. Lakenheats AB.
  21. 3stk. tower buzzing på Haukåsen, Sogndal:
  22. Microsoft Flight Simulator Live Dev Q&A – April 2024 Recap
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...