Jump to content

joandreas

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

joandreas last won the day on June 23

joandreas had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tysk artikk om aerosoft. de planlegger 30 addons første året. https://www.gameswirtschaft.de/marketing-pr/microsoft-flight-simulator-2020-aerosoft/?fbclid=IwAR2SLewnkPWGfZV0ahfgWOzrEx7NozL_J4LuMnnXIiGupB1tPgk0lVJQ-TM
 2. Vel under tvil at microsoft er intressert i cockpitbygger miljøet. men mistenker at dette spillet vil ha god grafikk og ingen addons. Visst de ikke vil teste dovetail varianten med massevis av ekstra fly av det jeg kaller lavbudsjettklassen. carenado sine fly feks(ingen fly med pmdg/ixeg/flightfactor systemer). Kan vel nevnes at majoriteten av markedet ikke kjøper dyrere fly fra pmdg og lignende.
 3. Vel simulere hele verden. og i tilegg ha kapasitet igjen til kompliserte fly. det er jo det som har vært problemet med ytelse på nåværende flysimulatorer.
 4. Skal det være «realistisk» nå så er det vel sjelden man flyr (store fly) selv i det hele tatt. Fint med valget til de som vil oppleve friheten uten å måtte lære å fly først imo. Og set er jo en simulator, så de som vil ha det veldig realistisk/ fly selv får nok valget for det uansett. Det ville vell i så fall vært et av de aller første spillene der både de som vil ha en realistisk opplevelse og de som vil ha det tilgjengelig og "casual" blir fornøyde.
 5. https://www.cnbc.com/2019/06/23/microsoft-flight-simulator-2020-announcement-surprised-fanatics.html?fbclid=IwAR21335HM3ycFOb9oWEuih6BZMDr_-fzJIRY7kgLNA81cIfw8Fc902d-ztw “All the things that are necessary to build a truly dynamic, ever-changing, living, breathing city are literally engineered out of the system, is what it looked like,” Meyer said. And it appeared to him as if the new version would not have a way to design and use a custom airplane, a feature that X-Plane offers. Sales of X-Plane on Steam jumped after Microsoft’s announcement, Meyer said.
 6. Nja ca det samme dovetail sa.
 7. Vel ingen tidlig orbx støtte.
 8. Vel det er nok strømmebasert så vet ikke om ville sagt det er noe godt for adddon markedet. og det ser ikke trygt ut visst microsoft slår av cloud tjenesten og gjør produktene ubrukelige.
 9. https://www.xbox.com/en-US/games/microsoft-flight-simulator begge plattformer. kan nok bli et vanskelig spill modifisere.
 10. Vel xp11 bytter over til vulken så det er vel ikkke nødvendig.
 11. Vel x-plane - p3d er vel litt basert på flymodeller tilgjengelig, da det er mye kvalitetsforskjeller. koster vel like mye med payware weather / tweak. dvs pta/activesky. maxx fx/skymaxx-xenviro. Ellers se om flight sim world modner.
 12. Vel proshop er nok en ifølge prisguide.
 13. Vel det er teknisk sett 60gb med flysim. de kunne vel integrert denne med neste spill. men står nok over forhåndsbestille. "Pre-order before 25th April to receive the Diamond DA42"
×
×
 • Create New...