Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I dag
  2. Nytt forsøk i kveld. Startet simulatoren først i sikkerhets modus. Da gikk den opp. Avsluttet den og startet igjen i normal modus. Det gikk også tilsynelatende bra, men fps var omtrent 10-15 fps.Sjekket settings og så at alle grafikkinnstillinger var på ultra. Satte disse tilbake til høy, det bedret fps, men er fortsatt ikke tilbake der den var tidligere. Har ikke fått beskjed om at det er en oppdatering som venter idag. Jeg har fortsatt ikke forstått hva som skjedde i går, men håper at ting retter seg helt etterhvert.
  3. Hei! Legger ut Mehamn flyplass versjon 1.0: https://flightsim.to/file/74579/enmh-mehamn-airport I utgangspunktet skulle jeg ikke lage denne siden der er to versjoner av payware ute. Men, jeg hadde noen enkle bygninger som var laget for privat bruk og så har det med tid og stunder bare ballet på seg til at det ble et eget prosjekt. Som alltid, kom gjerne med innspill på alt fra hva som er bra, feil og ev. fremtidige forbedringer. Enjoy!
  4. Har gjort det samme men her starter simmen uten oppdateringer og alt i orden
  5. I går
  6. Etter en lang dag med 17 mai feiring, tenkte jeg å avslutte dagen med å oppdatere Navigraph appene og fly en liten tur. Oppdatering av Navigraph gikk greit, men jeg får ikke startet simulatoren. Først fikk jeg feilen om at disken manglet, men det lot seg også ordne ved å logge ut og inn av x-box appen og MSStore appen. Deretter starter simulatoren, men det kommer opp en screen under innstallasjonsbehandling, hvor jeg må velge grafikkinstillinger, en ny med internetttilkobling, så en hvor all assitanse er satt til lett og tilslutt en screen hvor jeg blir fortalt at det meste av hardware som stikke, throttlekvadrant og pedaler ikke er innatallert. Jeg får også beskjed om at oppdateringer venter, men da jeg ønsker å se hva det er så henger hele simulatoren seg. Etter flere runder med ctr+alt+ del så vet jeg ikke lenger hva jeg skal gjøre. Har noen andre opplevd det samme idag? Jeg ser på Avsim at det er noen som opplever noe av det samme, men lngen har noen løsning.
  7. Siste uke
  8. DA vet jeg ikke men goggle det kan gi svar 😉
  9. @Robert Hulthin Ja prøvde med alt slått av....men samme greia..
  10. Nice! Takk for tipset. Kjøpt og blir testet i kveld 😎
  11. kan ha vært outsourcet til norsk utvikler. xwind studios lager annet enn norsk. https://www.facebook.com/profile.php?id=100093480376430 Har egentlig nok erfaring til vite at payware ikke er aktuelt.
  12. Byttet til en annen flytype og da starter det på rett plass.....kun midlertidig. Neste gang var problemet tilbake! Har også sett at jeg ofte starter på en rullebane selv om jeg har valgt å starte på en parkering. Merkelige greier....
  13. Ønskelisten nå blir ENZV og ENBR i payware kvalitet. ENBR føler jeg enda fortjener et bedre scenery enn det vi har. Bruker Wombi sin freeware fremfor payware versjonene
  14. En av de få Norske flyplassene som har manglet er på plass! Er det noen her som er ansvarlige for den? Syns det minner litt om Wombi her må jeg si https://inib.uk/xwind-enkb-msfs
  15. Skjedd for meg og på AAlesund ORBX men forsvant senere ... vet ikke om airac kan påvirke noe her
  16. Ikke sett før, men se i XML-filen og se om du kan se noe spesielt der.
  17. Det er veldig mye spennende som skjer i DCS om dagen, Orbx sitt første DCS-prosjekt, i form av Kola-mapet, har nylig blitt sluppet i "early access", om ei ukes tid kommer Heatblurs F-4 Phantom modul, i månedsskiftet skal visstnok Polychop endelig slippe sin OH-58 Kiowa og i juni slipper Eagle Dynamics den første delen av Afghanistan-mapet og Chinook-modulen deres. I tillegg til alt dette har to moddere nå sluppet deres OH-6A mod. Denne er helt gratis, og man trenger ikke noen av de andre modulene for å få den til å fungere. Jeg har fått veldig sansen for denne, det er litt fin-tuning ol. som gjenstår, men til å være en gratis mod er den veldig god. Den kommer med en hel bråte med forskjellige skins, og man kan selv bestemme om man vil ha dører, våpen ol. på. I tillegg kommer den med en masse Vietnam-era assets som man kan bruke i mission editoren, men de har jeg ikke sjekket ut ennå.
  18. Tidligere
  19. Nærmer seg Odense i Danmark nå etter PitStop i Lelystad i Nederland. Skal vistnok videre fra Odense til Save ved Gøteborg og deretter innom Torp (toll vill jeg tro) før ferden ender på Notodden. LN-AOA kan følges på FlightRadar24
  20. Har eksperimentert med zoom-climb den siste tiden, i flyet som ikke krever noen introduksjon, strevde lenge med å nå noe særlig høyere enn 60.000 fot, men etter å ha lest meg litt opp på hvordan Norske piloter testet ut Starfighteren på 60-tallet gikk ting klart bedre. Den mest effektive metoden jeg har funnet til nå har vært å først klatre til 40.000 fot, for så å legge maskinen på -5 grader og brukke etterbrenneren på maks til jeg når 35.000 fot, for deretter å trekke snuten opp på 45 grader, det ga en fåreløpig personelig høyderekord på rundt 80.500 fot, men jeg tror det er mulig å nå høyere om jeg får effektivisert akselerasjonen fra 40.000-35.000 fot. Uansett, er det noen som tar utfordringen å nå høyere?
  21. Du verden, det visste jeg ikke. Spennende prosjekt, håper å få sett LN-AOA irl ved anledning 👏
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...