Jump to content
Sign in to follow this  
Terje Tjæreberget

Nytt om MS Flight

Recommended Posts

ja :grin:

 

Det er vel rundt tre tiden norsk tid dette......da burde det nærme seg, håper på gode nyeheter, bedre utnyttelse av pc, at den ikke er mere spill og mindre simulator osv osv ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

sukk og stønn!

 

Hawai only!!

 

PRESS RELEASE

 

January 4th, 2012 – Microsoft Flight Takes to the Skies

 

Today, Microsoft Studios premiered Microsoft Flight, a PC game that lets players jump into the challenge, fun, and freedom of flight. Microsoft Flight will be available as a free download this spring, giving players the freedom to fly the skies over the beautiful Big Island of Hawaii, complete a variety of exciting missions, test their skills in flying challenges, or find hidden aerocaches on the island.

 

 

In Microsoft Flight, players view the world from above in a visually stunning and realistic representation of the earth, complete with region-specific weather patterns, foliage, terrain and landmarks. Players can choose to take the helm using highly rendered, accurate cockpits and authentic piloting procedures, or simply use their mouse and keyboard to control the plane in an exterior view. More experienced players can tailor the flight controls to match their skill level, making Microsoft Flight easy for beginners while still challenging for the most accomplished PC pilots.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei :)

 

Men, :) "In addition, players who sign in to their Games for Windows – LIVE account automatically receive additional free content, including the legendary Boeing Stearman plane, supplementary missions, and access to Achievements and an Online Pilot Profile. [color:#FF6600]Those looking to deepen their experience can purchase and download additional content that adds new aircraft, regions and customization options[/color]. The frequently released new content for “Microsoft Flight” includes daily aerocache challenges and updates that make every flight unique and fun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Og HW spesifikasjonene ser ut som er klare også :/:

 

Minimum:

Dual Core Processor 2.0 GHz

256MB graphics card, DirectX 9.0c compliant

10GB hard drive space

WinXP SP3 or newer

2GB RAM

 

Recommended

Dual Core Processor 3.0 GHz

1024MB graphics card: ATI Radeon HD 5670 or nVidia GeForce 9800T or equivalent

30 GB hard drive space

Windows 7 SP1 64-bit

6GB Ram

 

Kilde: http://www.flightsim.com/main/notams12/flig0104.htm

 

For meg ser det ut som at det ikke kreves noe særlig fra grafikk kortet og at det fortsatt blir CPU krevende spill.

Share this post


Link to post
Share on other sites

... og ikke et ord om "3rd party addon"? Om alt av fly og scenery i MS Flight skal være "made by MS" er det bare å styre langt unna, først som sist. Første regel når jeg installerer FS er å skaffe fly og scenery som ikke er standard MS... :mad:

 

Vel, da blir det visst ikke MS Flight på meg heller. Satser på at Lockheed Martin får ordnet en "simmer-vennlig" utgave (lisens) av Prepar3D, samt at PMDG, Aerosoft, m.fl, tilpasser sine addons slik at de kan brukes der også...

Share this post


Link to post
Share on other sites

nå er en ferdig med å bestille masse gøy add on til fsx....løp rett i butikken her på flightsim, nå skal fsx oppdateres med masse gøy, for den flight greia skal jeg ikke ha.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spesielt med tanke på at de snart slipper hvilket fly de kommer med....*sikle*
What? Er det noe jeg ikke har fått med meg? Det er ikke så mange ukene siden alt vi fikk var "vi jobber med noe, men vi sier ikke hva".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se denne posten, Fredrik :) Ser også at uttrykket "snart" er litt relativt, siden de sier i løpet av første halvdel av 2012 :P Er en gammel post, men jeg har ikke hatt mulighet til å følge med på hva som har skjedd i DCS-camp'en i de siste månedene.

Share this post


Link to post
Share on other sites

X-Plane 10, anyone? ;)

 

Bare for å være sikker, når de snakker om "free download", mener de da en demo-utgave eller selve det ferdige produktet?

 

Microsoft Flight will be available as a free download this spring, giving players the freedom to fly the skies over the beautiful Big Island of Hawaii, complete a variety of exciting missions, test their skills in flying challenges, or find hidden aerocaches on the island.

 

Det var isåfall skuffende at det bare skal inneholde Hawaii (og sikkert noe mer mot betaling). Blir nok X-Plane og FSX en stund til her også. Men hvorfor har de ikke inkludert noe mer da mon tro? De hadde vel muligheten?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei :)

Vet ikke om Dere har sett denne? http://flyawaysimulation.com

 

The game will be free, and will offer more content to those that use the Games for Windows Live feature, and those willing to pay small fees for new aircraft, mission packs etc.

 

The game will feature it’s own marketplace, with content regulated by Microsoft. [color:#FF6600]There will be no scenery development kit and hence no user created content.[/color] The Live marketplace allows for constant content flow and users that opt-in to share data, allow the team to react to user behaviors to improve the game and add more of what users want. It also allows for quicker response to user requests, fixes and general improvements. On top of that, integration with the Microsoft Flight® website offers a more direct link between team and users.

 

Read more: http://flyawaysimulation.com/news/4317/microsoft-flight-behind-scenes-at-microsoft-studios/#ixzz1iVdATGni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ble ikke Imponert.. Men fryktet det kom til å bli bare Hawaii, siden det er det vi har sett bilder fra hele tiden.. Liker heller ikke at Microsoft skal kontrollere alt og bruke den live greia, det er en katastofe hele den..

 

Men men, skal ikke uttale meg før eg har prøvd flight, får vel gi den en sjanse og bedømme deretter..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åja, nå ser jeg poenget. Selve simulatoren blir gratis men de skal tjene penger på sånt ekstra småtteri. Tror det er en stor tabbe, spesielt hvis de ikke lager fly som er over dagens FSX add-on nivå.

 

There will be no scenery development kit and hence no user created content.

 

Det er jo det dummeste av alt, de isolerer utviklere ute og det er kun deres egne tilleggsprodukter som blir mulige å bruke.

 

Dette var svært skuffende, men det spiller jo ikke så stor rolle for min del iallefall, om jeg flyr X-Plane eller MSF(S) en gang i framtiden. Det er heller det ferdige produktet som betyr noe. Kommer til å fly airliners og småfly i FSX en stund til, men X-Plane 10 er alt veldig bra, sammenlignet med V9. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

En liten fugl kvitret meg nettop i øret at MS Flight kommer til å ha en polygon limit på 50,000.

 

Til sammenligning er Milviz sin F-15 på ca 250,000 i VCen, og ca 250,000 på exterior model.

 

FSX har vel en polygon grense på over millionen mener jeg.

 

 

I tilleg vil Flight i følge han ikke støtte jetfly, eller fler-motors fly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I tilleg vil Flight i følge han ikke støtte jetfly, eller fler-motors fly.

I så fall forteller dette meg at hele greia ennå er basert på et Cessna panel, som det har vært siden starten. Er det slik at det er kun støtte for enmotors fly, kommer jeg aldri til å utvikle noe som helst for Flight (det er jo litt i det blå om utviklere kan bidra eller ei), men jeg takker nei for godt om alt dette er spikret.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kjenner jeg nesten blir litt fornærmet! Det virker jo ikke som om de er interresert i sine trofaste kunder og kun fokuserer på å få seg nye og mindre kravstore. De graver jo sin egen grav med dette prosjektet. Det hadde ikke vært noe problem for de og lage et spennende spill for de som ønsker det og mulighet for free flight for oss simmere. Den "live" greien minner meg om apple sitt låste system hvor man er nødt til å jailbreake for at den skal bli brukanes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei

 

Høres ut som "fly" en eldgammel flysimulator, som også var at du kunne fly rundt ett område, og ha en liten mengde fly til din disposisjon.. Ikke noe mer

 

Og, det var også før det ble vanlig med payware produkter til FS... Så dette er lenge siden..

 

Men, typisk at MS skal prøve seg på en "short one" for og tjene penger.. Men kan hende de skyter seg selv i foten med dette...

 

Oddvar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Etter å ha testet betaen i en times tid, kan jeg med hånda på hjertet si, WTF? Det jeg undres over er, hvorfor ALT er statisk (til og med vannet er "dødt"). Det som gjør det hele til et spill for min del er at man ikke kan endre flight dynamics slik at det føles realistisk. Ei heller virker det som om det kommer til å bli et mod-samfunn rundt dette. Nei, makan til søppel skal man lete lenge etter. For å si det sånn, her blir det innkjøp av XP-10.

 

Det er synd å si det, men jeg føler at Microsoft (bokstavlig talt) pisser på fanskaren sin innen denne sjangeren, altså oss simmere. Dette var ikke den 'gladnyheten' jeg så for meg at det kunne bli når jeg fikk beta-access nå i natt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...