Gå til innhold

Tommy André Bertelsen

Members
 • Innholdsteller

  157
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Tommy André Bertelsen

 • Bursdag 25. sep. 1989
 1. Har ikke prøvd denne selv, men et raskt google-søk tok meg til denne siden.
 2. Hei Jan! Prosjektet er ikke glemt av, men det har vært veldig hektisk i det siste (med masteroppgavejobbing og alt for mye skolearbeid på alt for kort tid), så BW-K-prosjektet har desverre blitt forskjøvet. Har en eksamen i morgen, men etter det er jeg ferdig med alt som heter høyskoleutdanning, og jeg kan fokusere på hobbyer igjen. Håper på å få ferdigstilt et prøveeksemplar av en JF BW-K-paint så snart som mulig. Er vel ca. 50% ferdig med malinga, men ting tar tid ettersom paint-kittet til JF er mer eller mindre grusomt å jobbe med (samt at jeg ikke har alle detaljer jeg ønsker angående
 3. Det er ikke annet å si enn at jeg gleder meg veldig mye til dette kommer ut! Litt samme følelse som å vente på jula da jeg var yngre, bare bedre. At det later til å bli mer detaljert enn de screenshots du viste tidligere er ingenting annet enn en gledelig bonus Tommel opp!
 4. Da har jeg overført litt penger, satser på at kronerullinga går sin gang og at så mange som mulig kan donere
 5. Dersom noen setter opp en PayPal-konto, støtter jeg dette prosjektet med noen kroner selv. Har ingenting imot å betale litt for et kvalitetsscenery som dette!
 6. Dette ser ut til å være en feil i selve installeren til Win7. Du behøver noe så kjekt som MSXML 4.0 for å kunne installere FSX på Win7 (64 bit). Ut ifra feilmeldingen har du verson 2.0. Installerer du denne service-packen vil problemet mest sannsynlig være fikset. download-msxml-sp3. Denne pakken skal såvidt jeg vet intalleres automatisk dersom du har slått på automatiske oppdateringer.
 7. Uten at jeg har noen direkte erfaring med selve nettsiden, kan det virke som at det er selve navnet på domenet som gjør at malware-detectoren din sier ifra. (I programmeringsmiljøet er hacking som regel betegnelse på såkalt kode som er skrevet med kjærlighet, eller kode som er så stygg at den virker, og har ingenting med cracking, som nevnes feilaktig som hacking i media, å gjøre). I følge URLvoid.com er siden 'safe and clean'. Om den er seriøs er et annet tema jeg desverre ikke kan svare på, det får noen som har handlet der ta seg av.
 8. Tviler på at dette blir å fungere, men kan det virkelig være så enkelt som at du har skrudd av lyden? Prøv å aktivere/deaktivere lyden i FSX ved å trykke på 'Q'-tasten på ditt tastatur.
 9. Jo takk! Kan også nevne at jeg har begynt på paint av BW-K med såkalt overpyntet, oransje/blå nese og hvitt tak. Regner med at den kommer ut innen 14 dager (alt ettersom jeg får litt fritid innimellom lange skoledager). Kan også hende jeg lager en 'ren' Dakota Norway-paint også etterhvert Uansett, takk for responsen
 10. Jeg skal se på det når jeg får tid en dag, mye mulig det vil dukke opp en paint eller to av forsvarets DC-3 (C-47). Er det en spesiell maskin du er ute etter, kan du jo legge igjen det nasjonale kjennetegnet på flyet (LN-xxx eller liknende), så skal jeg gjøre litt research og se om det er mulig å lage en paint. Kan forøvrig melde om at painten nå er å få tak i på filbiblioteket for de som er interessert!
 11. Takk! Og ja, jeg veit hva du mener for å si det mildt. Det kan virke som at de har tatt noen snarveier når de malte denne modellen for å si det mildt!
 12. Da har jeg gjort et forsøk på å male Dakota Norway til JustFlight DC-3. Det skal sies at det medfølgende paint-kitet var svært ukomplett og knotete å jobbe med, og størsteparten av jobben har gått ut på å forsøke å justere gråtonene i kitet til å passe sammen. Ei heller er jeg noen proffesjonell datakunstner, så for min del blir det ikke bedre med mindre noen andre vil ta seg av siste finpuss (noe som må gjøres direkte på dds-filene, da photoshop-filene ikke var komplett). Denne painten får du tak i på flightsim.no's filbibliotek så snart den er godkjent a
 13. Da har jeg bestemt meg for at jeg skal male JustFlight sin DC-3 i Dakota Norways farger. Jeg har foreløpig ingen ETA, men regner med at jeg har en ferdig paint en dag i neste uke (skal på 'ferie' fra og med i morgen til og med søndag).
 14. Skal sjekke ut både MAAM og Just Flight sin DC-3, så det er mye mulig det kommer en paint til den maskina jeg velger til slutt (kanskje det blir én av hver?). Per: Slik jeg har forstått det, var vel Widerøe hovedsponsor for Dakota Norway slik at de kunne komme seg til blant annet Bodø Airshow i år. Kilde (dakotanorway.no)
 15. Hei! Jeg kjeda meg litt forleden dag, og fant plutselig ut at jeg hadde lyst på en Dakota Norway paint til default DC-3. Da jeg ikke fant den painten jeg var ute etter på den lille store interweben, ble jeg pent nødt til å male meg en egen. Painten jeg valgte er inspirert av den painten som ble benyttet under Bodø Airshow 2012 (sideror og enkelte andre detaljer er fra en av mine tidligere painter, men kommer til å bli endret etterhvert). To av bildene er smått redigert med paint.net, det siste er rett fra simulatoren: Over Målselva. Paintbrush-effekt for å få det til å se
×
×
 • Opprett ny...