Gå til innhold

Hvem har egentlig krav på armlenet?


Ola Nordmann

Anbefalte innlegg

Rett og slett enkelt. Du har krav på det armlenet som er til venstre for deg når du sitter på høyre side av flyet og det høyre når du sitter på venstre side. på den måten får alle ett armlene å kose seg med. Noe så herlig kommunistisk og sosialistisk! Alle får 1 armlene hver! Så kommer dette med kapitalistsvinet som skal eie begge armlener fordi han er i sentrum av begivenhetene. Da er løsningen enkel. Trykk på call-knappen 14 ganger før take-off og pek på han i midten. Husk å være åpenlyst irritert på mannen når crew kommer slik at det hele virker troverdig. Han vil sannsynligvis bli helt satt ut av din "not very Wall Street" oppførsel at han rimelig snart vil være åpen for forslag til fred og forsoning. Da setter du, CallknappTerroristen, inn ditt nådestøt.

- "Vi kan jo kanskje ta ett armlene hver?"

 

Dette er opplagt løsningen for de som ikke klarer å vente til denne nydelige (?) patenten er montert i alt som flyr.

 

Håper dere klarer å lese dette innlegget med de samme ironiske Jack Daniels-befengte øynene som forfatteren (ja meg) sitter med!

 

God påske folkens!

 

Vennlig hilsen

 

Frolic von Flapsen og Pedro Pushback (Samme person)

Seniorcaptain i Vi lander i området Søreide / Hjellestad Airlines

No Tarmac Needed!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Genialt! Er få ting som er så irriterende som frekke tullinger som flesker seg utover begge armlenene! Så sitter du der helt knept sammen selv. Trikset er jo å vente til vedkommende bøyer seg ned for å plukke opp noe o.l - så kaster du deg over armlenet, og vokter det som om det var gull resten av turen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir-Finstad

Ikke vanskelig dette vell, vi som betaler for og fly, og er med og sponser deres billige turer, burde hatt gull armlener, ekstra brede med innebygget viberator.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...