Jump to content

per berge

Members
 • Content Count

  3,050
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by per berge

 1. Akkurat hva jeg forventa. Flytyeknikera verda over har nok jobba dobbelt og trippelt de siste par ukene tenker jeg.
 2. Shit, 3 år for seint ute. Hjalp en kompis å rydde loftet før snekkern skulle igang med isolering og nytt gulv. Der heiv vi mange slike PC. Tok vare på alle hans dyrkjøpte fra tidlig 80 tall fra Vic20 og oppover det meste, muligens alt fra Comodore og Amiga. Men lykke til med søk og håper du finner det du vil ha 😉
 3. Ja jeg vil tru det. Det vil antagelig kreve enormt mye arbeidstimer med fagfolk av helt spesifik kompetanse. Ikke noe en bare henter fra Litauen 😅
 4. Har i disse korona tider tenkt litt på hva det vil bety for alle de titusenvis flya som nå er satt på bakken. Vi Flydioter har jo noe kjenskap til det strenge service kravet til flyparken, så i den sammenheng lurer jeg på hvor mye disse flya må gjennomgå sjekk og i hvilken grad. Er det kapasitet og er det isåfall noen som har oversikt på slik ? Ett anna spørsmål er att det er jo mye økonomi inn i bildet her også. Ting kan gjerne produseres fortere og billigere enn kostnadene til leasingselskapene fra Pre-korona. Å leasingselskapene vil selvfølgelig følge butikken.
 5. Vera Lynn fylte 103 år i går 20/3 2020 Jeg inser att hu kommer til å passere meg i livsløp med god margin. Vera Lynn er ett ikon som har gitt oss noen minner vi vil bære med oss så lenge vi lever, https://www.youtube.com/watch?v=YUx3MU9iM6c
 6. Var humoristisk ment Robert 🤪
 7. Hva,,, har du ikke Flightsimskam ? Makan altså ,,,,, Når Greta får høre det her blir det ett hel,,,te
 8. Mye jeg har lært av min far, bilselger i 38 år. Noe av det var att en selger som snakker nedsettende om andres produkter har gjerne ikke ett godt produkt å selge sjøl. 😉 Den lærdomen tok jeg med meg i mitt yrkesliv.
 9. Det snødde bra på Sørlandet ser jeg. Hvilken sim versjon er det der Robert ?
 10. Ahh, instrumentene, lydene, lyset, fargen på lyset, lydene, klikkene, knirkinga. Nostalgi herfra til 19hundre og bajas. 🤪
 11. En merkelig form for underholdning enkelte søker seg 🤣🤣🤣
 12. Om du ble booka om fra en 737-8 til en 320, har du da tatt Buss for Fly ? 🤣🤣🤣
 13. Tok du omtrent samme ruta som de to som havarerte i isødet Robert ? Husker ikke helt hvor og når men så ett program med dem. De skulle fly ett GA over Atlantern fra statene til Polen tror jeg det var og havarerte på verst tenkelig sted. De blei redda etter noen døgn av en årvåken dansk kokk eller hva det var ombord på ett skip som passerte.
 14. Får fram minner for en som med hyper refleks kom seg ut på gardsplassen når en hørte Oksen kom i lav høyde opp Gudbrandsdalen på vei mot Hjerkin. Etter noe klaging fra ymse revfarmere blei det desverre lite av den slags i mine hjemlige trakter. Å stå å se i vater på disse "raketta" der dem viste seg fram forbi Otta er noe jeg aldri glemmer.
 15. Fylte rundt tall, 40 pluss. Å jeg fikk besøk, å jeg fikk i meg mye av den gyldne drikk, å jeg blei morsom, å jeg er sliten på søndan. Godt jobba.
 16. Men det var lite bilder av flyplassen du hadde kjøpt 😉
 17. Føle nok vi her på indre øst er smått diskrimenrt for tida ja. Når en hører det som tydeligvis er jetfighters flyr dem så høyt att det er ingenting å sjå. Og av hjulvisper går det i en og anna Bell til og fra Jørstadmoen eller på vei til Dombås. Men ingen av diskomaskinene. Kom en Herk i dag da som ei trøst. I lav høyde over Lillehammer og med sin gromme lyd. Hjalp da på. Så har Polti koptere vært daglig innom sida mandan i forrige uke. Følger fangetransport fra Ullersmo til Tingretten her i byen og hjerm igjen på eftan. Kostbar rettsak ska jeg si. 2 biler med 3 fra beredskapstroppen i hver pluss kamera hjulvispen hengende i lufta. Håper alikavæl på litt mer fancy luftfart ettersom øvelsen kommer skikkelig igang.
 18. Er vist en å anna av disse som fortsatt er i trafikk. Kom over en tubefilm i kveld av en Canadian North 737-200 combi.
 19. Nei det var en payware. faktisk en av de første flya jeg kjøpte meg. Såpass tidlig i leiken att den blei liggende ei stund i og med jeg ikke hadde så mye peiling den gangen. Å før jeg fant flightsim.no til og med. Trudde den var i FS9 mappa i backup disken min men fant den ikke der. Har FSX backup på en anna disk så mulig jeg har blanda mapper når jeg jeg rydda sist. Ska sjå om jeg finner den.
 20. Evenes er en artig plass å fly til ja. Litt likt Ísafjörður 😉 Bodø med alle hangarene til forsvaret vil nok by på mang en halsbrekkende jetfighter scenario. Må nok vurdere ny PC for vintern sjøl og skaffe meg P3D.
 21. Bare lyden i cockpit på denna gamle klasikern er en fryd. Mye meir heimkoslig enn all verdas pemmer, demmer og gegger. Minnes jeg likte godt en jeg hadde både i FS9 og FSX, men husker ikke hvem som hadde laget den. Var 737-200 og om jeg husker rett 300 og 400 Lurer på om vi konverterte den til FSX sjølve i og med de ikke laga den lengre på den tida. Noen som husker produsenten ?
 22. Driv du å tørrtrene til alpin VM 2027 Ernst ? 😎 Flotte bilder fra like flott omgivelser.
 23. Det er som i kokkeverda, det beste gjøres Low and slow 😛
 24. Jeg for min del blir imponert over flyvende asfalt. På den måten reduserer en jo enormt kostnadene på å bygge veikryss- Du sku ikke hørt med Nye Veger om dem trengte en konsulent Andrew ? Har hørt slike tjener bra
×
×
 • Create New...