Jump to content

Aleksander.Rønning

Members
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aleksander.Rønning

 • Birthday 09/08/1987
 1. Nå er det altså ikke slik at de primært arrangerer flystevne, men at de tar det i forbindelse med Tiger Meet. Da er det gjerne slik at øvelsen setter rammen for alt det andre som skjer rundt.
 2. Flight Simulator X er også et spill. Uansett: Det er jo fascinerende å se hvor grådige MS har blitt når de har forstått hvor stor potensiell inntjening det er i trejdeparts-markedet. Hardcore-simmere styrer nok unna dette nye spillet og holder seg til de gamle spillene. Slik jeg ser det så vil det fortsatt utvikles addons til FSX - no sweat. Bare skuffende at MS bæsjer i buksa på denne måten.
 3. Hvorfor skal det det? Det er ikke snakk om mange minuttene ekstra man får. Dessuten får man en nærhet til god trenings og øvingsfelter som er helt uovertruffent. [size:8pt][color:#CCCCCC]Pluss at Bodø er en supertrist "by".[/color][/size]
 4. Men det har jeg. Personlig tror jeg ikke det blir å spille noen stor rolle hvorvidt F-16 flyr ut fra Bodø eller Ørland.
 5. Man scrambler ikke QRA fordi russerne krysser sin egen grense. De flyr uansett ikke i norsk luftrom. Det finnes prosedyrer for når QRAen skal scramble, og den prosedyren innbefatter ikke at man scrambler så fort russerne er ute i internasjonalt luftrom for å si det slik. Forøvrig vil jeg presisere at jeg sikter til at argumentet om at F-35 ikke når "russergrensa" fra Ørland ift Bodø, blir litt dødt når en ser at combat radius (iht wikipedia) er oppgitt til over 590 nm for F-35, og oppgitt til 295 nm for F-16. I Tillegg vil jeg nevne at det var fler hundre avskjæringer i året, før sovjetunionen falt. Det vi ser nå er en økning ift hva man så rett etter at unionen falt, fordi man nå har fått penger til øving og trening.
 6. Jeg er redd for å skuffe deg, men F-16 er faktisk ikke så ofte oppe ved russergrensa for å avskjære russere, da det ville vært noe merklig å avskjære russere i sitt eget luftrom.
 7. Hvor ofte tror du F-16 er oppe ved russergrensa? Og når det gjelder kommunikasjon i "arktiske strøk" så er dette også en fantasiproblemstilling mediene har funnet på. F-35 kommer ikke til å være dårligere utrustet enn F-16.
 8. Jeg kan ikke se hvordan i allverden døren skulle ha smekket over hånden til jenta. Dermed mener jeg bestemt at hun farer med løgn.
 9. Det har du faktisk helt rett i, min feil. Forøvrig merker jeg meg også at stabsstrukturen er feil (A1, A2 osv). Ta gjerne kontakt pr PM dersom du ønsker avklaring på hva som er hva.
 10. Ikke særlig realistisk dette her. Jeg merker meg at hvertfall en nedlagt skvadron er aktiv, og at det er to fantasiskvadroner aktive. Samtidig er "chain of command" ikke helt korrekt, da GIL faktisk er generalmajor, ikke general (finnes jo kun to av disse i landet).
 11. Noen redigerte, noen ikke. Syns faktisk at jeg ikke hadde så værst grafikk i FS9.
 12. Dette viser også hvor hardfør Spad'en er! Trossalt en ground attacker.
 13. Rollrate på 720 grader pr sekund gjør at en bør være bevisst på hvordan man behandler stikka, ja!
 14. Er det sagt noe om hvorfor det ble gear up-landing?
×
×
 • Create New...