Gå til innhold

Lyst til å bli med til Ørlandet i småfly?


Ivar Skaugstad

Anbefalte innlegg

Jøss, her var det mye som hadde skjedd siden jeg dro på jobb i dag tidlig!

 

Som dere understreker har jeg ikke skrevet noe om at jeg deler utgifter med passasjerene, men har delt forsete "prisen" likt på begge. Altså, vi to som sitter foran betaler litt mer enn de to bak. Det er slik jeg bruker å dele det opp, de som sitter i baksetet betaler litt mindre siden de ikke får prøve å fly, i dette tilfellet 22,9% av utgiftene hver.

 

Det finnes ingen regelverk for hvor mye fartøysjef må betale hvis han er innehaver av PPL-A, det står derimot at jeg må betale deler av utgiftene.

 

Som dere har vist så må jeg også være i kjennskap til samtlige som skal bli med, vel, har kanskje beveget meg i grenseland her, men ta også i betraktning at jeg kjenner en god del fra forumet!

 

Forstår deres skepsis, men heldigvis kjenner de fleste her på forumet meg godt nok til å forstå at jeg kun ønsker å gi andre muligheten til å bli med på en flytur, og har ingen intensjon om å tjene penger på dette. Værnes Flyklubb har en time leie på 840,- Nå kan dere prøve å få regnestykke til å gå opp! ""

 

Håper vi kan legge diskusjonen rundt akkurat dette flat, og heller sette fokus tilbake på de som ønsker å bli med på en flytur på fredag!

 

Takk. ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 64
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Tar av i 13 tiden, foreløbig har jeg ikke fått et endelig svar fra noen. Du er selvfølgelig velkommen ombord! ""

 

Husk at dette er "førstemann til mølla", den som melder seg først får sitte i framsetet! Av erfaring finnes det enkelte som avlyser i siste liten, ønsker derfor at de som melder seg til å bli med binder seg til dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ring WingOps/Ørland på tlf 72512306, så ordner det seg nok.

 

PS: Det vil antageligvis svirre en mengde F-16 rundt Ørland denne dagen, da årets F-16 våpeninstruktørkurs starter. Dette er en årlig øvelse som utdanner våpeninstruktører for Norge, Nederland, Belgia og Danmark og vil pågå i ukene framover.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får du lande på ENOL da?

 

PPR er ikke nødvendig for å lande på Ørlandet lengre, tillatelse må kun innhentes om man ønsker å parkere på militær side. Dette kan bli aktuelt for å lette tilkomsten til den verdenen utenfor gjerdene.

 

Da er forøvrig alt klart til turen i morgen, to fly, fem ivrige simmere og to flyplasser! Håper bestillingen på pent vær kommer som planlagt.

 

Oppmøte med kamera og god flyånd utenfor brakka kl. 12:15 i morgen! Gleder meg! ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...